ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Ανακαλύψτε τη φινέτσα της XJ με τους εξαιρετικούς κινητήρες, ένα εξαιρετικά γρήγορο κιβώτιο ταχυτήτων και μια σειρά προηγμένων τεχνολογιών οδήγησης.

ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
Προσθέστε έως και τρία μοντέλα για σύγκριση
ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE
Κάντε κράτηση για ένα test drive στο δρόμο μέσω του πλησιέστερου αντιπροσώπου σας
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ
Μάθετε περισσότερα για τα οχήματα Jaguar
ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ
Αναζητήστε έναν αντιπρόσωπο της Jaguar κοντά σας

Η XJ προσφέρει την άνεση και τη φινέτσα ενός πολυτελούς αυτοκινήτου σε συνδυασμό με την απόκριση και την εμπλοκή του οδηγού που συναντάται σε ένα σπορ αυτοκίνητο.

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ
ΟΜΟΡΦΙΑ. ΙΣΧΥΣ. ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η αρχιτεκτονική του πλήρως αλουμινένιου αμαξώματος της XJ προσφέρει αντοχή, ακαμψία και είναι εξαιρετικά ελαφρύ. Με ενώσεις μόνο με πριτσίνια, και χωρίς καμία συγκόλληση, το 100 τοις εκατό μονοκόκ αλουμινένιο σασί και η δομή του αμαξώματος καθιστούν αυτό το αυτοκίνητο το ελαφρύτερο αυτοκίνητο στην κατηγορία του.

Η εξαιρετική αναλογία ισχύος-βάρους βελτιώνει όλες τις πτυχές των επιδόσεων και η μονοκόκ κατασκευή προσφέρει αυξημένη ακαμψία για βελτιωμένο χειρισμό καθώς και εξαιρετικές παροχές ασφάλειας.

Click to interact
Touch to interact
ΙΣΧΥΡΗ, ΜΕ ΑΠΟΚΡΙΣΗ, ΕΞΥΠΝΗ

O υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας Diesel V6 της XJ προσφέρει εξαιρετική ισχύ, ροπή και οδηγησιμότητα. Για αθόρυβες ομαλές αλλαγές ταχυτήτων, όλα τα μοντέλα διαθέτουν επίσης ένα κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων που προσφέρει μεγαλύτερη απόκριση στην οδήγηση και πλεονεκτήματα οικονομίας καυσίμου.

ΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ
ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ
Το σύστημα Adaptive Dynamics παρακολουθεί συνεχώς το αυτοκίνητο έως και 500 φορές το δευτερόλεπτο, μεταβάλλοντας την απόσβεση ανάλογα με τις συνθήκες. Αυτές οι συνεχείς ρυθμίσεις βοηθούν την XJ ώστε να παραμένει επίπεδη και σταθερή, βελτιώνοντας τον ελέγχο χωρίς να υπάρχει απώλεια της άνεσης.
ΠΛΗΡΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
Το 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων της XJ ελέγχεται μέσω του επιλογέα Jaguar Drive Selector, ο οποίος υψώνεται στο χέρι σας μόλις πατηθεί το πλήκτρο «Start». Το σύστημα Jaguar Drive Control προσφέρει δύο τρόπους οδήγησης - Η δυναμική λειτουργία προσφέρει επιτάχυνση με μεγαλύτερη απόκριση και η χειμερινή λειτουργία προσφέρει πιο προοδευτικό έλεγχο σε ολισθηρές συνθήκες.
ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΡΟΠΗ
Η δυναμική οδήγηση της XJR575 υποβοηθάται από ενεργό ηλεκτρονικό διαφορικό (Electronic Active Differential) με Torque Vectoring by Braking. Αυτή η τεχνολογία δίνει τη δυνατότητα ελέγχου απόδοσης ισχύος, με μεγιστοποίηση της πρόσφυσης και περιορισμό της ολίσθησης των τροχών. Χάρη στον δυναμικό έλεγχο ευστάθειας (DSC) και τα συστήματα ABS, έχετε τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε πλήρως τις συναρπαστικές επιδόσεις της XJR575.
ΣΥΣΤΗΜΑ ALL WHEEL DRIVE
Το ευφυές σύστημα AWD αντιδρά ακαριαία, στην περίπτωση όπου οι πίσω τροχοί αρχίσουν να ολισθαίνουν, ανακατανέμοντας αμέσως τη ροπή για να αντισταθμίσει την ολίσθηση. Πλέον του 90 τοις εκατό της ροπής του κινητήρα μπορεί να κατανεμηθεί από τους πίσω στους εμπρός τροχούς ώστε να παρέχεται η βέλτιστη πρόσφυση.
Παρακολουθήστε το βίντεο
ΣΥΣΤΗΜΑ ALL SURFACE PROGRESS CONTROL
Το μοναδικό σύστημα ελέγχου πρόσφυσης All Surface Progress Control (ASPC) της Jaguar είναι ένα σύστημα σταθεροποίησης χαμηλής ταχύτητας με χαμηλές ταχύτητες, το οποίο λειτουργεί σε ταχύτητες μεταξύ 3,6 km/h και 30 km/h. Βοηθά την XJ να αντιμετωπίζει καταστάσεις όπου υπάρχει χαμηλή πρόσφυση, ανεξαρτήτως των καιρικών συνθηκών, και επιτρέπει στους οδηγούς να επικεντρωθούν στην οδήγηση του οχήματος. Το σύστημα διαθέτει επίσης μια λειτουργία εκκίνησης, επιτρέποντας στην XJ να ξεκινά από κατάσταση ακινησίας σε ολισθηρές επιφάνειες, καθώς και μια λειτουργία κατάβασης λόφου που ελέγχει την ταχύτητα του οχήματος στις απότομες κλίσεις.
ΝΕΟ ΜΕ ΝΤΙΖΕΛ, ΒΕΝΖΙΝΗ Ή ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ;

Οι τρέχοντες βενζινοκινητήρες και οι νέοι πετρελαιοκινητήρες είναι οι πιο καθαρές και πιο αποδοτικοί που έχουμε παράγει ποτέ. Το νέο ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης είναι το μέλλον της οδήγησης. Ποιο είναι κατάλληλο για εσάς;

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ;

Η XJ είναι το αποκορύφωμα των αυτοκινήτων σεντάν της Jaguar. Ο τέλειος συνδυασμός τεχνολογίας αιχμής, σπορ δυναμικής του οχήματος και άφθονης πολυτέλειας. Δημιουργήστε την ιδανική για εσάς XJ με το εργαλείο διαμόρφωσής μας.

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ

*Τα στοιχεία που παρέχονται είναι αποτέλεσμα δοκιμών του τοπικού κατασκευαστή, σύμφωνα με τη νομοθεσία της ΕΕ. Μόνο για σκοπούς σύγκρισης. Τα πραγματικά στοιχεία μπορεί να διαφέρουν. Τα στοιχεία CO2 και εξοικονόμησης καυσίμου μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθέτηση των ζαντών και τον προαιρετικό εξοπλισμό.

Δείτε τα στοιχεία WLTP.
Το WLTP είναι η νέα επίσημη δοκιμή της ΕΕ που χρησιμοποιείται για τον υπολογισμό της τυποποιημένης κατανάλωσης καυσίμου και των τιμών CO2 για τα επιβατικά αυτοκίνητα. Μετράει την κατανάλωση καυσίμου, ενέργειας, την αυτονομία και τις εκπομπές. Έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στοιχεία πιο κοντά στην πραγματική συμπεριφορά οδήγησης. Δοκιμάζει τα οχήματα με βέλτιστο εξοπλισμό και με μια πιο απαιτητική διαδικασία δοκιμής και οδηγικό προφίλ.

Τα δεδομένα του κινητήρα δεν έχουν πιστοποιηθεί εκ νέου το 2018. Τα δεδομένα που εμφανίζονται είναι σύμφωνα με την πιστοποίηση του 2017.