ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Η XJ παρέχει την πολυτέλεια. Η ποικιλία σε χρώματα και ζάντες είναι μεγάλη και περιλαμβάνει ενδεικτικά τις αποκλειστικές ζάντες αλουμινίου με 5 διαιρούμενες ακτίνες «Style 5045» της XJ50 με φινίρισμα Gloss Black Diamond Turned.

Δεσποτική, κομψή και ισχυρή. Το σαν δάκρυ σχήμα της XJ έχει μορφοποιηθεί για βέλτιστη αεροδυναμική απόδοση, μειώνοντας την αντίσταση του αέρα στο ελάχιστο, βελτιώνοντας της επιτάχυνση, την αποδοτικότητα του καυσίμου και τις εκπομπές CO2.

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ
ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ

Η XJ σε κίνηση είναι ένα θέαμα που αξίζει να παρατηρεί κάποιος. Ακόμα και σε κατάσταση ακινησίας, έχει τη δυνατότητα να ανεβάζει τους χτύπους της καρδιάς σας, ο ισχυρός της χαρακτήρας αντανακλάται στη χαμηλή, φαρδιά και μακριά, γραμμωμένη μεσαία γραμμή. Συνδυάζοντας τις λαξευμένες γραμμές και την σμιλευμένη της κομψότητα, η XJ ενσαρκώνει στο έπακρο την υπόσχεση της Jaguar για έναν εντυπωσιακό, δυναμικό σχεδιασμό με καθαρές γραμμές.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ
ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ
Ο σχεδιασμός και η τεχνολογία παίρνουν ζωή στην XJ. Το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου είναι τολμηρό και δυναμικό, με μια επιβλητική όρθια εμπρός μάσκα με λεπτομέρειες από πλέγμα. Η μάσκα πλαισιώνεται από ενεργειακά αποδοτικούς προβολείς LED, με λειτουργία φώτων πορείας ημέρας με το μοναδικό σχεδιασμό του «Διπλού J» (DRL) της Jaguar.
Παρακολουθήστε το βίντεο
yt:setf9Ri68G4
ΑΜΕΣΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΗ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΓΩΝΙΑ
Στο πίσω μέρος, τα εντυπωσιακά πίσω φώτα LED με την σχεδιαστική υπογραφή «J» και οι ελλειπτικές απολήξεις της εξάτμισης τονίζουν την ισχύ και την ευελιξία της XJ.
ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΩΝ
Η XJ50 διαθέτει πίσω και εμπρός προφυλακτήρες στυλ XJ Autobiography που δίνουν έμφαση στο δυναμικό ύφος του αυτοκινήτου. Ο μπροστινός προφυλακτήρας συμπληρώνεται με στεφάνες αεραγωγών σε απόχρωση Chrome και πλέγμα μάσκας σε απόχρωση Black.
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ XJ50
ΠΛΕΥΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΟΡΟΦΗΣ
Το πίσω παρμπρίζ της XJ αγκαλιάζει απρόσκοπτα το αυτοκίνητο δημιουργώντας μια πλευστή οροφή που τονίζει το μακρύ, χαμηλό και φαρδύ προφίλ.
XJ R-SPORT

Η XJ R-Sport διαθέτει δυναμικά στιλιστικά στοιχεία που περιλαμβάνουν μια γυαλιστερή μαύρη μάσκα και πίσω ποδιά, καθώς και ένα μπροστινό διαχωριστή, μαρσπιέ στιλ «R» και πίσω αεροτομή.

ΕΞΕΡΕΥΝΉΣΤΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΜΟΝΤΈΛΟ

Η XJ είναι το αποκορύφωμα των αυτοκινήτων σεντάν της Jaguar. Ο τέλειος συνδυασμός τεχνολογίας αιχμής, σπορ δυναμικής του οχήματος και άφθονης πολυτέλειας. Δημιουργήστε την ιδανική για εσάς XJ με το εργαλείο διαμόρφωσής μας.

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ
ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
Προσθέστε έως και τρία μοντέλα για σύγκριση
ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE
Κάντε κράτηση για ένα test drive στο δρόμο μέσω του πλησιέστερου αντιπροσώπου σας
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ
Μάθετε περισσότερα για τα οχήματα Jaguar
ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ
Αναζητήστε έναν αντιπρόσωπο της Jaguar κοντά σας