ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τα προηγμένα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού της XJ σας κρατούν ασφαλείς, δικτυωμένους και σας ψυχαγωγούν.

Η XJ διαθέτει το πρωτοποριακό σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας στο αυτοκίνητο, το Touch Pro της Jaguar στον βασικό εξοπλισμό. Άμεση, διαισθητική και άψογα ενσωματωμένη, η Jaguar προσφέρει λύσεις που ενισχύουν με καινοτόμο τρόπο την οδήγησή σας.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
ΔΙΚΤΥΩΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Όλες οι XJ εξοπλίζονται με το υπερσύγχρονο σύστημα ψυχαγωγίας Touch Pro, της Jaguar. Το σύστημα συνεργάζεται άψογα με το smartphone σας προσφέροντας μια σειρά υπηρεσιών που βελτιώνουν την οδηγική εμπειρία, κρατώντας σας συνδεδεμένο ενώ βρίσκεστε εν κινήσει.

Παρακολουθήστε το βίντεο
ΣΥΝΔΕΣΜΟΤΗΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ PRO
Οι υπηρεσίες Pro παρέχουν δεδομένα σε πραγματικό χρόνο αναφορικά στη ροή της κυκλοφορίας, τις τιμές των καυσίμων και των υπηρεσιών στάθμευσης καθώς και δρομολόγηση σε πραγματικό χρόνο, διασφαλίζοντας ότι θα φτάσετε στον προορισμό σας εγκαίρως. Μπορείτε επίσης να δείτε τους χάρτες σε εικόνες δορυφόρου και σε επίπεδο δρόμου. Το ενσωματωμένο σύστημα Wi-Fi δημιουργεί ένα μόνιμο Wi-Fi hotspot στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, επιτρέποντας στους επιβάτες να συνδέσουν ασύρματα μια ποικιλία συσκευών με το διαδίκτυο.
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ
Το σύστημα σχεδιασμού διαδρομής χρησιμοποιεί μια εφαρμογή σχεδιασμού διαδρομής σε περιβάλλον iOS ή Android ή διαδικτυακή πύλη για την αρμονική ενσωμάτωση με το τηλέφωνό σας και για πλοήγηση πόρτα πόρτα. Από την αρχική διαδρομή με τα πόδια προς το αυτοκίνητό σας, την οδήγηση και (στην περίπτωση όπου το επιλέξετε) την μετέπειτα χρήση των δημόσιων συγκοινωνιών. Το smartphone σας ενσωματώνεται τέλεια με ολόκληρο το ταξίδι σας.
WI-FI ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
Το σύστημα Wi-Fi επί του αυτοκινήτου του Touch Pro παρέχει ροή δεδομένων για διάφορες υπηρεσίες της επόμενης γενιάς καθώς και χαρακτηριστικά καθοδήγησης. Η σύνδεση δεδομένων δημιουργεί επίσης ένα μόνιμο Wi-Fi hotspot στο εσωτερικό του αυτοκινήτου επιτρέποντας στους επιβάτες να συνδέουν ασύρματα μια ποικιλία συσκευών με το σύστημα ψυχαγωγίας καθώς και το διαδίκτυο.
REMOTE PREMIUM
Το Remote Premium σας παρέχει πρόσβαση μέσω του smartphone σας στην XJ σας, ενώ είστε μακριά από αυτήν. Μπορείτε να ρυθμίσετε απομακρυσμένα το σύστημα του κλιματισμού για να προ-θερμάνετε ή να δροσίσετε το αυτοκίνητο εκκινώντας τον κινητήρα προτού μπείτε μέσα. Μπορείτε επίσης να κλειδώσετε και να ξεκλειδώσετε το αυτοκίνητο, και να «αναβοσβήσετε τα φλας» για να προσδιορίσετε τη θέση του.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ
ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ ΟΘΟΝΗΣ ΑΦΗΣ
Το κέντρο εντολών της XJ είναι η οθόνη αφής. Αυτή η ιδιαίτερα διαισθητική διεπαφή πολλαπλής αφής μπορεί να εξατομικευθεί και χρησιμοποιεί οικείες χειρονομίες από τα smartphone και τα tablet: απλά πατήστε, αυξήστε ή μειώστε το μέγεθος και σύρετε για γρήγορη και ακριβή λειτουργία.
ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΟΔΗΓΟΥ
Η υψηλής ευκρίνειας διαδραστική οθόνη οδηγού της XJ ζωντανεύει τις πληροφορίες: μια TFT οθόνη υψηλής ευκρίνειας 12,3’’ αντικαθιστά το συμβατικό πίνακα οργάνων. Αυτή η ισχυρή πολυεπίπεδη, εικονική οθόνη συνδυάζει ένα φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον γραφικών με προηγμένες λειτουργίες, κάνοντας την οδήγηση ακόμη πιο απολαυστική. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τέσσερα προ-ρυθμισμένες επιλογές εμφάνισης, ή μια πλήρους διάστασης οθόνη πλοήγησης με 3D χαρτογράφηση.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
yt:XPplMVoBfF4
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΣΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ
Το προαιρετικό σύστημα ψυχαγωγίας των πίσω καθισμάτων διαθέτει ατομικές πτυσσόμενες, υψηλής ευκρίνειας οθόνες 10 ιντσών. Η αναλογία διαστάσεων 16: 9 τις καθιστά ιδανικές για την προβολή ταινιών σε πλήρη οθόνη. Και δεδομένου ότι το σύστημα είναι εφοδιασμένο με ασύρματα ακουστικά και τηλεχειριστήριο, καθώς και θύρες USB και HDMI που υποστηρίζουν πολλαπλά tablets και smartphones, στην XJ όλοι μπορούν να παραμείνουν δικτυωμένοι.
ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ MERIDIAN™
Η XJ προσφέρει μια επιλογή από ηχοσυστήματα τα οποία είναι σχεδιασμένα για να ζωντανεύουν τη μουσική σας. Το ηχοσύστημα της Jaguar αποδίδει 250W με ένα εξαιρετικό ακουστικό εύρος μέσω 8 ηχείων. Τρία επιπλέον συστήματα, σχεδιασμένα για την XJ σε συνεργασία με τη Βρετανική Meridian που ειδικεύεται στα συστήματα ήχου, προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερο εύρος απόδοσης: το Meridian 380W Digital Surround Sound System, το Meridian 825W Digital Surround Sound System και το Meridian Reference 1300W Digital Sound System.
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ MERIDIAN
ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Η XJ είναι σχεδιασμένη για μέγιστη ασφάλεια τόσο σε κατάσταση στάθμευσης όσο και εν κινήσει. Ένα σύστημα συναγερμού και το σύστημα immobiliser του κινητήρα ανήκουν στο βασικό εξοπλισμό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κλειδί μπρελόκ σας για το απομακρυσμένο κλείδωμα και διπλό κλείδωμα ασφαλείας της XJ σας ή, εναλλακτικά, να κάνετε το ίδιο μέσω ενός διακριτικού κουμπιού στη λαβή της πόρτας. Καθώς ξεκινάτε, οι πόρτες μπορούν να προγραμματιστούν ώστε να κλειδώνουν αυτόματα σε μια προκαθορισμένη ταχύτητα.

Η XJ είναι το αποκορύφωμα των αυτοκινήτων σεντάν της Jaguar. Ο τέλειος συνδυασμός τεχνολογίας αιχμής, σπορ δυναμικής του οχήματος και άφθονης πολυτέλειας. Δημιουργήστε την ιδανική για εσάς XJ με το εργαλείο διαμόρφωσής μας.

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ

Καθώς παρουσιάζουμε το InControl, ορισμένα χαρακτηριστικά που περιγράφονται μπορεί να είναι προαιρετικά και να εξαρτώνται από την αγορά ή το σύστημα μετάδοσης κίνησης. Συμβουλευτείτε την ιστοσελίδα της Jaguar για τη χώρα σας ή τον τοπικό αντιπρόσωπο της Jaguar για τη διαθεσιμότητα και τους πλήρεις όρους της χώρας σας. Ορισμένα χαρακτηριστικά απαιτούν κατάλληλη SIM με κατάλληλο συμβόλαιο δεδομένων που θα απαιτεί περαιτέρω συνδρομή μετά την αρχική περίοδο που συνιστά ο αντιπρόσωπός σας. Δεν μπορεί να διασφαλιστεί η συνδεσιμότητα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας σε όλες τις τοποθεσίες. Πληροφορίες και εικόνες που προβάλλονται σε αυτή τη σελίδα web αναφορικά με την τεχνολογία InControl, όπως οθόνες ή ακολουθίες, υπόκεινται σε ενημερώσεις λογισμικού, έλεγχο έκδοσης και άλλες αλλαγές συστήματος/οπτικές αλλαγές ανάλογα με τις επιλεγμένες επιλογές. Όλα τα χαρακτηριστικά εντός του αυτοκινήτου πρέπει να χρησιμοποιούνται από τους οδηγούς μόνο όταν είναι ασφαλές. Οι οδηγοί πρέπει να εξασφαλίζουν ότι έχουν τον πλήρη έλεγχο του οχήματος ανά πάσα στιγμή.

ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
Προσθέστε έως και τρία μοντέλα για σύγκριση
ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE
Κάντε κράτηση για ένα test drive στο δρόμο μέσω του πλησιέστερου αντιπροσώπου σας
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ
Μάθετε περισσότερα για τα οχήματα Jaguar
ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ
Αναζητήστε έναν αντιπρόσωπο της Jaguar κοντά σας