ΝΕΑ JAGUAR F‑PACE SVR

ΝΕΑ JAGUAR F‑PACE SVR

Καλώς ήρθατε στο απόλυτο SUV επιδόσεων της μάρκας μας, που διαθέτει έναν Υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα και κορυφαία ευελιξία.
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟΣ

ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟΣ

Ανεβάζοντας τον πήχη των επιδόσεων, της ευελιξίας και του δυναμισμού ψηλότερα από ποτέ, η F-PACE SVR είναι η κορωνίδα στην οικογένεια του βραβευμένου μοντέλου μας.

F-PACE SVR - ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

κινητήρας

5.0 L


Στην καρδιά της F‑PACE SVR βρίσκεται ο ισχυρός V8 υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας 5.0L της Jaguar.

ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΧΥΣ

550 (405) PS (kW)


Ισχύς 550PS (405kW) εγγυάται μία συναρπαστική οδηγική επειρία κάθε φορά που κάθεστε πίσω από το τιμόνι.

ΜΕΓΙΣΤΗ ΡΟΠΗ

700 Nm


Η F‑PACE SVR προσφέρει αυξημένη ικανότητα ροπής έως 700Nm.

0-100KM/H

4,0 δευτερόλεπτα


Χάρη σε υπερσύγχρονες τεχνολογίες – όπως η λειτουργία Dynamic Launch – η F‑PACE SVR έχει επιτάχυνση 0-100km/h σε μόλις 4,0 δευτερόλεπτα.

ΣΧΕΔΙΑΣΗ

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Η σχεδίαση της F-PACE SVR περιλαμβάνει μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, αεραγωγούς στο καπό και τα πλαϊνά φτερά και πίσω αεροτομή - όλα λειτουργούν ενορχηστρωμένα ώστε να αυξάνεται η αεροδυναμική πίεση και να μειώνεται η αντίσταση. Το αποτέλεσμα: καλύτερες επιδόσεις, βελτιωμένη οδική συμπεριφορά.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΑΕΡΑ

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΑΕΡΑ

Ο νέος εμπρός προφυλακτήρας αναδεικνύει την επιβλητική, σπορ σχεδίαση, ενώ μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα συνεισφέρουν στην ψύξη του υπερτροφοδοτούμενου V8 κινητήρα. Μία γυαλιστερή μαύρη μάσκα (Gloss Black) με μοναδικό πλαίσιο σε Satin Grey και το λογότυπο SVR ολοκληρώνουν την εμφάνιση.
ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ PERFORMANCE

ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ PERFORMANCE

Συνδεθείτε με την F-PACE SVR από τη στιγμή που θα καθίσετε στα καθίσματα Performance από μαλακό δέρμα Windsor και ύφασμα σουέτ, ή δέρμα ημι-ανιλίνης. Τα θερμαινόμενα εμπρός και πίσω καθίσματα φέρουν λογότυπο SVR και μοναδικό διάτρητο (περφορέ) μοτίβο.
ΤΙΜΟΝΙ

ΤΙΜΟΝΙ

Το δερμάτινο τιμόνι SVR με υποδοχές για τους αντίχειρες ενισχύει τον σπορ χαρακτήρα, διακοσμημένο με μοναδική ραφή σε Flame Red και Light Lunar, και λογότυπο SVR. Στη Διαδραστική Οθόνη Οδηγού 12,3" του Pivi Pro, ο χρήστης μπορεί να βλέπει όλες τις σημαντικές πληροφορίες με μια ματιά.

SVR BLACK PACK

ΣΤΥΛ ΓΙΑ ΟΥΣΙΑ

Αναδείξτε τη δυναμική εμφάνιση της F-PACE SVR με το προαιρετικό SVR Black Pack. Φινιρισματα και λεπτομέρειες σε Gloss Black, από το πλαίσιο της μάσκας και τους αεραγωγούς του καπό μέχρι την αγριόγατα της Jaguar και το λογότυπο της F-PACE, χαρίστε στο αυτοκίνητό σας μία πρόσθετη πινελιά.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ

SPECIAL VEHICLE OPERATIONS (SVO)

SPECIAL VEHICLE OPERATIONS (SVO)

To Special Vehicle Operations (SVO) προσφέρει τις καλύτερες προτάσεις της Jaguar με μία γκάμα αποκλειστκών μοντέλων με το σήμα SV, συλλεκτικές εκδόσεις περιορισμένης παραγωγής και μοναδικά εμπνευσμένα projects.
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ SV
ΜΟΝΤΕΛΑ JAGUAR F-PACE

ΜΟΝΤΕΛΑ JAGUAR F-PACE

Μπορείτε να βρείτε την πλήρη γκάμα μοντέλων εδώ.
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

Δείτε τις τιμές WLTP
Οι τιμές που αναφέρονται είναι το αποτέλεσμα επίσημων δοκιμών του κατασκευαστή σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία, με μία πλήρως φορτισμένη μπαταρία. Εξυπηρετούν μόνο σκοπούς σύγκρισης. Οι τιμές σε πραγματικές συνθήκες ενδέχεται να διαφέρουν. Οι τιμές εκπομπών CO2, κατανάλωσης καυσίμου, κατανάλωσης ενέργειας και αυτονομίας εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες όπως οδηγικό στυλ, περιβαλλοντικές συνθήκες, φορτίο, τοποθέτηση ζαντών και αξεσουάρ, πραγματική διαδρομή και κατάσταση της μπαταρίας. Οι τιμές της αυτονομίας βασίζονται στο μοντέλο παραγωγής σε μία τυποποιημένη διαδρομή.

*Για την υπηρεσία Connected Navigation (Συνδεδεμένη Πλοήγηση) θα χρειαστεί ανανέωση συνδρομής μετά την αρχική περίοδο χρήσης για την οποία θα σας ενημερώσει ο Έμπορος της Jaguar.

Τα προαιρετικά χαρακτηριστικά και η διαθεσιμότητά τους μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τις προδιαγραφές του οχήματος (μοντέλο και κινητήρας), ή να απαιτούν πρόσθετο εξοπλισμό. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επικοινωνήστε με τον τοπικό σας Έμπορο ή διαμορφώστε το όχημά σας online.

Οι λειτουργίες του αυτοκινήτου πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνον εφόσον αυτό γίνεται με απόλυτη ασφάλεια. Οι οδηγοί πρέπει να φροντίζουν να έχουν τον πλήρη έλεγχο του αυτοκινήτου τους σε όλες τις περιπτώσεις.

Τα χαρακτηριστικά Pivi και InControl, οι προαιρετικές επιλογές, οι υπηρεσίες τρίτων και η διαθεσιμότητά τους εξαρτώνται όπως πάντα από την αγορά – συμβουλευτείτε έναν Έμπορο της Jaguar για τη διαθεσιμότητά τους στην τοπική αγορά αλλά και όλους τους όρους και προϋποθέσεις. Για ορισμένες λειτουργίες θα χρειαστεί ανανέωση συνδρομής μετά την αρχική περίοδο χρήσης για την οποία θα σας ενημερώσει ο Έμπορος της Jaguar. Η συνδεσιμότητα σε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας δεν είναι εγγυημένη σε όλες τις περιοχές. Πληροφορίες και εικόνες που εμφανίζονται σε σχέση με την τεχνολογία InControl - συμπεριλαμβανομένων των διαφόρων οθονών (στατικές ή κινούμενες), υπόκειται σε ενημερώσεις λογισμικού, έλεγχο έκδοσης και λοιπών αλλαγών στο σύστημα απεικόνισης ανάλογα με τις σχετικές επιλογές εξοπλισμού.