ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

F‑TYPE. Σχεδιασμένο στα μέτρα σας.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Τολμήστε να αναδείξετε την σκοτεινή πλευρά της F-TYPE με το μαύρο εξωτερικό πακέτο μας. Το μπροστινό περίβλημα μάσκας, τα περιβλήματα των παραθύρων, ο μπροστινός διαχωριστής, οι πλάγιοι αεραγωγοί και η ποδιά του πίσω προφυλακτήρα έχουν όλα ένα ξεχωριστό γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα. Πρόσθετα στιλιστικά στοιχεία του εξωτερικού όπως το ανάγλυφο σήμα και το λογότυπο της Jaguar βγαίνουν σε μαύρο, βελτιώνοντας περαιτέρω την εμφάνιση αυτού του εντυπωσιακού σπορ αυτοκινήτου.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΙΣ ΖΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ

ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ

Εκτός από τη δυναμική εμφάνιση της F‑TYPE σας, ένα κατάλληλο σετ ζαντών μπορεί να δώσει μία επιπλέον προσωπική πινελιά. Διαθέτουμε μια σειρά από κομψά, όμορφα κατασκευασμένα κράματα από 18” έως 20” με διάφορες επιλογές στυλ και φινιρισμάτων.

ΖΑΝΤΕΣ

ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

Η κλασική επιλογή για την F‑TYPE Coupé.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ

ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ

COLD

COLD

Προσθέτοντας ζεστασιά τον χειμώνα το προαιρετικό πακέτο κλιματισμού περιλαμβάνει θερμαινόμενο παρμπρίζ, θερμαινόμενο τιμόνι και διζωνικό κλιματισμό.
BLACK

BLACK

Υποδεχτείτε την σκούρα κομψότητα. Το πακέτο του μαύρου εσωτερικού διαθέτει μαύρους αεραγωγούς, πίνακα οργάνων, διακόπτη πόρτας και περιβλήματα του μηχανισμού ανοίγματος των θυρών, μαύρες ακτίνες τιμονιού και διακόπτες στεφάνων και ένα μαύρο φινίρισμα χειρολαβών για την κεντρική κονσόλα.
LUXURY

LUXURY

Φωτίστε το εσωτερικό σας με το πακέτο Interior Luxury. Στα χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται ο Premium φωτισμός καμπίνας, φωτιζόμενα προστατευτικά και αναβάθμιση σε περισσότερο δέρμα.
PREMIUM

PREMIUM

Εκτός από τα χαρακτηριστικά του πακέτου Interior Luxury, το πακέτο Plus προσφέρει μία πλήρη αναβάθμιση σε περισσότερο δέρμα για πολυτέλεια σε όλη την καμπίνα.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΚΑΘΡΕΦΤΩΝ - SILVER WEAVE CARBON FIBRE

ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΚΑΘΡΕΦΤΩΝ - SILVER WEAVE CARBON FIBRE

Τα υψηλής ποιότητας καλύμματα καθρεπτών σε απόχρωση Silver Weave Carbon Fibre προσφέρουν στυλ εμπνευσμένο από τις επιδόσεις.
ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΠΑΤΑΚΙΑ ΜΟΚΕΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΦΟΡΤΩΣΗΣ

ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΠΑΤΑΚΙΑ ΜΟΚΕΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΦΟΡΤΩΣΗΣ

Πολυτελές πατάκι μαλακών αποσκευών σε απόχρωση Jet Black με το λογότυπο της Jaguar. Εκλεκτό πατάκι με πέλος 2,050g/m2 με τελείωμα Nubuck.
ΑΝΕΜΟΘΡΑΥΣΤΗΣ

ΑΝΕΜΟΘΡΑΥΣΤΗΣ

Απλός στην τοποθέτηση και την αφαίρεση, ο ανεμοθραύστης μειώνει το ρεύμα του αέρα και τις αναταράξεις στο χώρο των επιβατών, ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες. Παρέχεται με σακούλα αποθήκευσης με το λογότυπο της Jaguar.

Τα προαιρετικά χαρακτηριστικά και η διαθεσιμότητά τους ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις προδιαγραφές του οχήματος (μοντέλο και σύστημα μετάδοσης κίνησης), ή μπορεί να απαιτείται η εγκατάσταση άλλων εξαρτημάτων για να είναι δυνατή η τοποθέτηση. Επικοινωνήστε με τον τοπικό πωλητή λιανικής για περισσότερες λεπτομέρειες, η διαμορφώστε το όχημά σας online.

Οι οδηγοί πρέπει να εξασφαλίζουν ότι έχουν τον πλήρη έλεγχο του οχήματος ανά πάσα στιγμή.