ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Άψογα συνδεδεμένη.
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

ΣΤΥΛ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΓΟΗΤΕΙΑ

Με το Touch Pro, το ενσωματωμένο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας της F‑TYPE, θα έχετε άψογη σύνδεση με τον υπόλοιπο κόσμο. Στην τυπική οθόνη αφής 10”, χρησιμοποιείστε χειρονομίες αύξησης ή μείωσης για να έχετε εύκολη πρόσβαση στην οπτικοακουστική εμπειρία μας.

ΚΑΘΙΣΤΕ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ

Απλό και διαισθητικό. Επιλέξτε την εμφάνιση είτε ενός πλήρους τρισδιάστατου χάρτη είτε ενός πίνακα πληροφοριών, όπου μπορείτε να δείτε πληροφορίες οδήγησης, ενημερώσεις πλοήγησης και να δείτε τι μουσική παίζει, όλα σε μια νέα διαδραστική οθόνη οδηγού 12,3” υψηλής ανάλυσης.

ΠΛΗΘΩΡΑ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ

ΕΞΥΠΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΕΞΥΠΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Ένας πιο έξυπνος και ασφαλής τρόπος να χρησιμοποιήσετε το smartphone σας στο όχημά σας. Περιηγηθείτε αβίαστα στη βιβλιοθήκη σας και αναπαράγετε τη μουσική σας με το Apple CarPlay®. Ή χρησιμοποιείστε την εξίσου αβίαστη ενσωμάτωση του Android AutoTM
ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ

ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Διαδράστε με την F‑TYPE σας, όπου κι αν βρίσκεστε. Η εφαρμογή Jaguar Remote App σας επιτρέπει να ελέγχετε τα επίπεδα καυσίμου, να εντοπίζετε τη θέση του οχήματος και να κλειδώνετε/ξεκλειδώνετε εύκολα το αυτοκίνητο και να ελέγχετε τη θερμοκρασία από απόσταση.
ΗΡΕΜΙΑ

ΗΡΕΜΙΑ

Σε περίπτωση κλοπής, το προαιρετικό σύστημα Secure Tracker σηματοδοτεί τη θέση της F‑TYPE σας και προειδοποιεί αμέσως τις αρχές, για να ανακτήσετε το όχημά σας.

Η ΟΔΗΓΗΣΗ ΣΑΣ. Ο ΗΧΟΣ ΣΑΣ.

Ο απίστευτα πλούσιος ήχος από το ηχοσύστημα της F‑TYPE προέρχεται από Βρετανούς ειδικούς ήχου υψηλής ανάλυσης MeridianTM. Με τη χρήση ψηφιακών τεχνολογιών ακριβείας, αυτά τα υπερσύγχρονα συστήματα ήχου έχουν σχεδιαστεί να προσαρμόζονται ώστε να συνδυάζονται άψογα με το πολυτελές εσωτερικό του αυτοκινήτου.
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗ MERIDIAN

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΗΝ F‑TYPE ΣΑΣ

Δεν υπάρχει λανθασμένη απάντηση όταν επιλέγετε ανάμεσα στο Coupé και στο Convertible.

Τα προαιρετικά χαρακτηριστικά και η διαθεσιμότητά τους ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις προδιαγραφές του οχήματος (μοντέλο και σύστημα μετάδοσης κίνησης), ή μπορεί να απαιτείται η εγκατάσταση άλλων εξαρτημάτων για να είναι δυνατή η τοποθέτηση. Επικοινωνήστε με τον τοπικό πωλητή λιανικής για περισσότερες λεπτομέρειες, η διαμορφώστε το όχημά σας online.

Τα χαρακτηριστικά, οι επιλογές του InControl και η διαθεσιμότητά τους συνεχίζει να εξαρτάται από την αγορά: ελέγξτε με τον πωλητή λιανικής της Jaguar τη διαθεσιμότητα στην τοπική αγορά και τους πλήρεις όρους. Πληροφορίες και εικόνες που προβάλλονται αναφορικά με την τεχνολογία InControl, όπως οθόνες ή ακολουθίες, υπόκεινται σε ενημερώσεις λογισμικού, έλεγχο έκδοσης και άλλες αλλαγές συστήματος/οπτικές αλλαγές ανάλογα με τις επιλεγμένες επιλογές. Ορισμένα χαρακτηριστικά απαιτούν κατάλληλη SIM με κατάλληλο συμβόλαιο δεδομένων που θα απαιτεί περαιτέρω συνδρομή μετά την αρχική περίοδο που συνιστά ο έμπορος λιανικής σας. Δεν μπορεί να διασφαλιστεί η συνδεσιμότητα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας σε όλες τις τοποθεσίες. Η λήψη της εφαρμογής και Remote App πρέπει να πραγματοποιείται από το Apple/Play Store. Όλα τα χαρακτηριστικά εντός του αυτοκινήτου πρέπει να χρησιμοποιούνται από τους οδηγούς μόνο όταν είναι ασφαλές.

Οι οδηγοί πρέπει να εξασφαλίζουν ότι έχουν τον πλήρη έλεγχο του οχήματος ανά πάσα στιγμή.