ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Όμορφος από κάθε άποψη.

ΟΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Το καθένα έχει το δικό του μοναδικό χαρακτήρα, είτε πρόκειται για την καθαρότητα του coupé, είτε για την ελευθερία και την ανέμελη αίσθηση που προσφέρει το convertible.

ΚΛΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ

ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ PIXEL LED ΜΕ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ DRL

ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ PIXEL LED ΜΕ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ DRL

Οι οπισθοκλινείς προβολείς της F TYPE με το επιμήκες σχήμα τους γίνονται ένα με τις αεροδυναμικές γραμμές του αυτοκινήτου. Τα κινούμενα φλας αγκαλιάζουν κατά μήκος τα J-Blades, αναδεικνύοντας τη θεατρική αίσθηση.
ΠΙΣΩ ΦΩΤΑ LED

ΠΙΣΩ ΦΩΤΑ LED

Στο πίσω μέρος, τα φώτα LED της F‑TYPE περικλείουν τους θόλους των τροχών, δίνοντας έμφαση στη στιβαρή παρουσία της.

ΕΥΦΟΡΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ

Το εσωτερικό μίας F‑TYPE είναι συναρπαστικό. Τα ελαφριά καθίσματα προσαρμόζονται στα μέτρα σας. Τα χειριστήρια είναι διαισθητικά προσβάσιμα. Τα όργανα είναι ξεκάθαρα και απλά.

ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

Τα καθίσματα επιδόσεων της F‑TYPE έχουν 12 διαφορετικές ρυθμίσεις θέσεων, για να βρείτε ακριβώς αυτή που σας βολεύει. Και όχι μόνο: υπάρχει δυνατότητα θέρμανσης ή ψύξης για ακόμα μεγαλύτερη άνεση.
ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ

ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ

Επιλέξτε ανάμεσα σε πέντε χρώματα αυτό που ταιριάζει με τη διάθεσή σας. Ο Premium φωτισμός καμπίνας προσφέρει μία πρόσθετη πινελιά εξατομίκευσης.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΗΝ F‑TYPE ΣΑΣ

Δεν υπάρχει λανθασμένη απάντηση όταν επιλέγετε ανάμεσα στο Coupé και στο Convertible.

Τα προαιρετικά χαρακτηριστικά και η διαθεσιμότητά τους ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις προδιαγραφές του οχήματος (μοντέλο και σύστημα μετάδοσης κίνησης), ή μπορεί να απαιτείται η εγκατάσταση άλλων εξαρτημάτων για να είναι δυνατή η τοποθέτηση. Επικοινωνήστε με τον τοπικό πωλητή λιανικής για περισσότερες λεπτομέρειες, η διαμορφώστε το όχημά σας online.

Οι οδηγοί πρέπει να εξασφαλίζουν ότι έχουν τον πλήρη έλεγχο του οχήματος ανά πάσα στιγμή.