ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Ετοιμαστείτε για δυνατές συγκινήσεις.

ΑΠΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΕΩΣ ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ

Η F‑TYPE τροφοδοτείται από τους πιο εντυπωσιακούς κινητήρες βενζίνης, εκ των οποίων όλοι διαθέτουν καινοτόμες τεχνολογίες για βελτιωμένη κατανάλωση καυσίμου και εκπομπών CO2, χωρίς να θέτουν σε κίνδυνο την απόδοση.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ

Όλα τα μοντέλα, από το 4-κύλινδρο με ισχύ 300PS έως το V8 με ισχύ 575PS, διαθέτουν σύστημα ενεργής σπορ εξάτμισης. Επιλέξτε να την κάνετε ρυθμιζόμενη, ώστε να έχετε τη δυνατότητα να απελευθερώσετε τον εντυπωσιακό ήχο σε όλες τις ταχύτητες του κινητήρα.

300PS i4

300PS i4

Δυνατές επιδόσεις με εκλεπτυσμένη λειτουργία και αποτελεσματικότητα. Ο 4-κύλινδρος κινητήρας Turbocharged 300PS 2.0 λίτρων προσφέρει εξαιρετική ισχύ και εύχρηστο χειρισμό.
450PS V8

450PS V8

Απολαύστε επιτάχυνση 0-100kph σε 4,4 δευτερόλεπτα και την ασυναγώνιστη απόκριση του κινητήρα. Επιλέξτε πίσω κίνηση (RWD) ή τετρακίνηση (AWD) για εξαιρετικές επιδόσεις. 
575PS V8

575PS V8

Προσφέρει ακόμα καλύτερες επιδόσεις σε όλες τις συνθήκες, χωρίς συμβιβασμούς στα πρότυπα πολυτέλειας και οδηγικής άνεσης μιας Jaguar. Διατίθεται αποκλειστικά με την F-TYPE R-DYNAMIC.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Η μικρότερη απόσταση μεταξύ δύο σημείων είναι μία ευθεία γραμμή. Αλλά πού είναι η διασκέδαση σε αυτό; Ένα σασί με τέλειες αναλογίες, τεντωμένη ανάρτηση και ευέλικτο τιμόνι συνδυάζονται για να κάνουν την F‑TYPE εξαιρετικά ευκίνητη, εξασφαλίζοντας ότι παραμένετε σταθερά συνδεδεμένοι με τον δρόμο.

ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗ

ΣΥΣΤΗΜΑ ALL WHEEL DRIVE

ΣΥΣΤΗΜΑ ALL WHEEL DRIVE

Το σύστημα All Wheel Drive της F‑TYPE με Intelligent Driveline Dynamics προσφέρει επιδόσεις με τέλεια ισορροπία, παρέχοντας σταθερό χειρισμό στον δρόμο.
TORQUE VECTORING BY BRAKING

TORQUE VECTORING BY BRAKING

Η F‑TYPE χρησιμοποιεί ένα ατομικά ελεγχόμενο σύστημα πέδησης στους εσωτερικούς τροχούς για να μεγιστοποιεί τις δυνατότητές της ακόμα και στις πιο κλειστές στροφές. Με τη μείωση της υποστροφής ,προσφέρει σπορ ευελιξία και πρόσθετη σταθερότητα κατά την οδήγηση.
ΕΝΕΡΓΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ (ELECTRONIC ACTIVE DIFFERENTIAL)

ΕΝΕΡΓΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ (ELECTRONIC ACTIVE DIFFERENTIAL)

Διαχειρίζεται την παροχή ροπής σε κάθε έναν από τους πίσω τροχούς για την πληρέστερη χρήση της διαθέσιμης ισχύος. Με αυτόν τον τρόπο έχετε τη δυνατότητα να στρίβετε αργότερα και να επιταχύνετε νωρίτερα. Λειτουργεί με το σύστημα Intelligent Driveline Dynamics.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΜΟΡΦΟΥΜΕΝΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ (CONFIGURABLE DYNAMICS)

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΜΟΡΦΟΥΜΕΝΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ (CONFIGURABLE DYNAMICS)

Εξατομικεύστε τα χαρακτηριστικά οδήγησης ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Το σύστημα Configurable Dynamics σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε το βάρος του τιμονιού, τον χάρτη μετάδοσης και την απόκριση του γκαζιού.
ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΕΝΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ (ADAPTIVE DYNAMICS)

ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΕΝΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ (ADAPTIVE DYNAMICS)

Γρήγορη ανάλυση εισόδου για το στυλ και της συνθήκες οδήγησης, το σύστημα προσαρμοζόμενης δυναμικής αναδεικνύει την απόκριση της F‑TYPE για να παρέχει μία βέλτιστη οδηγική εμπειρία ανά πάσα στιγμή.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΙΣΧΥΣ ΣΤΑΣΗΣ

355ΜΜ ΜΠΡΟΣΤΑ. 325ΜΜ ΠΙΣΩ

355ΜΜ ΜΠΡΟΣΤΑ. 325ΜΜ ΠΙΣΩ

Βελτιστοποιημένη για να συνδυάζει αντοχή και χαμηλό βάρος ενώ προσφέρει σταθερές επιδόσεις.
380ΜΜ ΜΠΡΟΣΤΑ. 376ΜΜ ΠΙΣΩ

380ΜΜ ΜΠΡΟΣΤΑ. 376ΜΜ ΠΙΣΩ

Εξαιρετικά γρήγορη, προοδευτική απόδοση πέδησης με γρήγορη απόκριση.
398ΜΜ ΜΠΡΟΣΤΑ. 380ΜΜ ΠΙΣΩ

398ΜΜ ΜΠΡΟΣΤΑ. 380ΜΜ ΠΙΣΩ

Φρένα από άνθρακα και κεραμικό υλικό. Το ισχυρότερο σύστημα πέδησής μας, ικανό για τα υψηλότερα επίπεδα σταθερής απόδοσης.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΗΝ F‑TYPE ΣΑΣ

Δεν υπάρχει λανθασμένη απάντηση όταν επιλέγετε ανάμεσα στο Coupé και στο Convertible.

*Διατίθεται μόνο με κινητήρες ισχύος 450PS.

Τα προαιρετικά χαρακτηριστικά και η διαθεσιμότητά τους ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις προδιαγραφές του οχήματος (μοντέλο και σύστημα μετάδοσης κίνησης), ή μπορεί να απαιτείται η εγκατάσταση άλλων εξαρτημάτων για να είναι δυνατή η τοποθέτηση. Επικοινωνήστε με τον τοπικό πωλητή λιανικής για περισσότερες λεπτομέρειες, η διαμορφώστε το όχημά σας online.

Οι οδηγοί πρέπει να εξασφαλίζουν ότι έχουν τον πλήρη έλεγχο του οχήματος ανά πάσα στιγμή.