ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

Είναι αναμφισβήτητα αυτοκίνητο οδηγικών επιδόσεων.
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

A SAFE PLACE TO BE

Οι μπάρες για προστασία από ανατροπή είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό ασφάλειας στα Convertible μοντέλα, όσο και η κατάλληλη εμφάνιση. Φινιρισμένο με σατινέ χρώμιο ή γυαλιστερό μαύρο.

ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΔΥΟ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η F‑TYPE διαθέτει ολοκληρωμένο σύστημα αερόσακων για εσάς και τον συνοδηγό σας. Οι αισθητήρες ανιχνεύουν το μέγεθος και το βάρος, πριν οι μετωπικοί αερόσακοι αναπτυχθούν κατάλληλα. Οι προηγμένοι προεντατήρες ζωνών ασφαλείας της F‑TYPE σφίγγουν αυτόματα τις ζώνες ασφαλείας σε καταστάσεις ταχείας επιβράδυνσης.
LIFE’S ESSENTIALS

LIFE’S ESSENTIALS

Άπλετος χώρος για ένα σαββατοκύριακο απόδρασης. Η F‑TYPE διαθέτει επαρκή χώρο στο πορτμπαγκάζ για χειραποσκευές δύο ατόμων. Στο coupé,η προαιρετική ηλεκτρική λειτουργία καπό χώρου αποσκευών ανοίγει κι ανεβαίνει αυτόματα με το άγγιγμα ενός εύχρηστου κουμπιού.

ΟΔΗΓΗΣΤΕ ΑΦΟΒΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Με τα προαιρετικά Pixel LEDS της F‑TYPE, η έξυπνη τεχνολογία επιτρέπει τη διάσπαση της μεγάλης σκάλας και βοηθά ώστε να μη θαμπώνονται οι άλλοι οδηγοί. Επίσης προσαρμόζει το πλάτος και το βάθος του στην ταχύτητα με την οποία ταξιδεύετε, ή όταν στρίβετε σε μία γωνία, κάμπτεται με την καμπυλότητα του δρόμου, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη ορατότητα σε όλες τις καταστάσεις.

ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΥΚΟΛΙΑ

Η F-TYPE είναι αναμφισβήτητα αυτοκίνητο οδηγικών επιδόσεων. Τα προηγμένα συστήματα ασφαλείας και τα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού σας βοηθούν να εστιάσετε στην απόλυτη απόλαυση της οδήγησης.

ΠΑΚΕΤΟ BLIND SPOT ASSIST

ΠΑΚΕΤΟ BLIND SPOT ASSIST

Εάν ένα άλλο αυτοκίνητο βρίσκεται στο τυφλό σημείο σας όταν ξεκινάτε να αλλάζετε λωρίδα, το Blind Spot Assist ανιχνεύει το αυτοκίνητο και εφαρμόζει μια ροπή διόρθωσης για να σας βοηθήσει να απομακρυνθείτε από το προσεγγίζον όχημα. Κατά την οπισθοπορεία, το σύστημα παρακολούθησης κίνησης στο πίσω μέρος χρησιμοποιεί το ίδιο σύστημα ώστε να σας ειδοποιήσει για τα οχήματα εν κινήσει μέσω της οθόνης αφής.
LANE KEEP ASSIST (ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΛΩΡΙΔΑΣ)

LANE KEEP ASSIST (ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΛΩΡΙΔΑΣ)

Ανιχνεύει πότε το όχημά σας εκτρέπεται ακούσια εκτός της λωρίδας σας και εφαρμόζει μια ροπή διόρθωσης για να σας βοηθήσει να το επαναφέρετε στην πορεία του.
ΠΙΣΩ ΚΑΜΕΡΑ

ΠΙΣΩ ΚΑΜΕΡΑ

Η πίσω κάμερα παρέχει βελτιωμένη ορατότητα κατά την οπισθοπορεία. Για να βοηθήσουν με το χώρο στάθμευσης, οι στατικές γραμμές που εκφράζουν την προβλεπόμενη διαδρομή του οχήματός σας εμφανίζονται στην οθόνη αφής.
ΣΎΣΤΗΜΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΊΗΣΗΣ ΤΑΧΎΤΗΤΑΣ (CRUISE CONTROL) ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΉΣ ΤΑΧΎΤΗΤΑΣ (SPEED LIMITER)

ΣΎΣΤΗΜΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΊΗΣΗΣ ΤΑΧΎΤΗΤΑΣ (CRUISE CONTROL) ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΉΣ ΤΑΧΎΤΗΤΑΣ (SPEED LIMITER)

Το Cruise Control σας δίνει τη δυνατότητα να διατηρήσετε σταθερή ταχύτητα χωρίς συνεχόμενη χρήση του πεντάλ γκαζιού. Ο περιοριστής ταχύτητας σας επιτρέπει να ορίσετε μια μέγιστη ταχύτητα οχήματος.
ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ PARK ASSIST

ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ PARK ASSIST

Η παράλληλη στάθμευση είναι πιο εύκολη από ποτέ με την υποβοήθηση στάθμευσης Park Assist , κατευθύνοντας το όχημά σας κατά την είσοδο και την έξοδο από έναν κατάλληλο χώρο. Μετά την επιλογή του Drive ή του Reverse, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ελέγξετε την ταχύτητα του οχήματος. Γραφικά και ειδοποιήσεις θα σας καθοδηγούν στους ελιγμούς.
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ TRAFFIC SIGN RECOGNITION AND ADAPTIVE SPEED LIMITER

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ TRAFFIC SIGN RECOGNITION AND ADAPTIVE SPEED LIMITER

Σας κρατάει ενημερωμένους για όρια ταχύτητας και πινακίδες απαγόρευσης προσπέρασης προβάλλοντάς τες καθαρά στον πίνακα οργάνων. Το Adaptive Speed ​​Limiter χρησιμοποιεί σύστημα αναγνώρισης σημάτων οδικής κυκλοφορίας για να διατηρήσει το όχημά σας εντός του κατάλληλου ορίου ταχύτητας.
ΣΎΣΤΗΜΑ ΠΈΔΗΣΗΣ ΈΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΆΓΚΗΣ

ΣΎΣΤΗΜΑ ΠΈΔΗΣΗΣ ΈΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΆΓΚΗΣ

Βοηθά να αποφύγετε συγκρούσεις με άλλα οχήματα και πεζούς με τη χρήση ενσωματωμένων καμερών. Αν εντοπιστεί δυνητική μπροστινή σύγκρουση, το σύστημα δίνει ηχητικές και οπτικές προειδοποιήσεις. Εάν δεν πραγματοποιηθεί κάποια ενέργεια, το σύστημα εφαρμόζει πέδηση για να μειώσει τη σοβαρότητα της πιθανής σύγκρουσης.
DRIVER CONDITION MONITOR (ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΔΗΓΟΥ)

DRIVER CONDITION MONITOR (ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΔΗΓΟΥ)

Παρακολουθώντας τη χρήση του τιμονιού, τη δραστηριότητα του πεντάλ του φρένου και του πεντάλ του γκαζιού, το Driver Condition Monitor (Σύστημα παρακολούθησης της κατάστασης του οδηγού) ανιχνεύει πότε κινδυνεύετε να αποκοιμηθείτε και σας ειδοποιεί προκειμένου να κάνετε ένα διάλειμμα.
ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

Συμπληρώνοντας την ανάγκη να ελέγχετε την πίεση των ελαστικών σας, το σύστημα παρακολουθεί συνεχώς την πίεση σε κάθε τροχό και σας προειδοποιεί όταν ένα ή περισσότερα από τα ελαστικά έχουν ελλιπή πίεση.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΗΝ F‑TYPE ΣΑΣ

Δεν υπάρχει λανθασμένη απάντηση όταν επιλέγετε ανάμεσα στο Coupé και στο Convertible.

Τα προαιρετικά χαρακτηριστικά και η διαθεσιμότητά τους ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις προδιαγραφές του οχήματος (μοντέλο και σύστημα μετάδοσης κίνησης), ή μπορεί να απαιτείται η εγκατάσταση άλλων εξαρτημάτων για να είναι δυνατή η τοποθέτηση. Επικοινωνήστε με τον τοπικό πωλητή λιανικής για περισσότερες λεπτομέρειες, η διαμορφώστε το όχημά σας online.

Οι οδηγοί πρέπει να εξασφαλίζουν ότι έχουν τον πλήρη έλεγχο του οχήματος ανά πάσα στιγμή.