Η ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ JAGUAR I-PACE

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Συναρπαστική ισχύς και δυναμικές επιδόσεις. Μηδενικές εκπομπές ρύπων. Όλα όσα περιμένει κάποιος από το αμιγώς ηλεκτρικό SUV υψηλών επιδόσεων της Jaguar.

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ

Παράγοντες όπως η θερμοκρασία και η ταχύτητα οδήγησης μπορεί να επηρεάζουν την ηλεκτρική αυτονομία σας. Χρησιμοποιήστε τον Υπολογιστή Αυτονομίας για να βρείτε μέχρι πού μπορεί να φτάσετε με την I-PACE.

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ

470KM††Οδηγήστε έως 470km με μία πλήρη φόρτιση*.
Μέτρηση WLTP. Οι τιμές σε πραγματικές συνθήκες ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το οδηγικό σας στυλ.

ΧΡΟΝΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

8,5 hours*


Χρησιμοποιώντας ένα φορτιστή 11kW AC, μία πλήρης φόρτιση μπορεί να επιτευχθεί μέσα σε 8,5 ώρες*. Ιδανικό για ολονύκτια φόρτιση στο σπίτι. Τιμή βασισμένη στη χρήση ενός οικιακού φορτιστή 11kW AC.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ

0 CO2


Απολαύστε μηδενικές εκπομπές ρύπων.

ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ

4,8

δευτερόλεπτα

Επιτάχυνση 0-100km/h σε 4,8 δευτερόλεπτα.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Άριστα ενσωματωμένες τεχνολογίες διευκολύνουν τον έλεγχο λειτουργιών της I‑PACE και των συνδεδεμένων συσκευών σας.

Το σύστημα infotainment Pivi Pro είναι οικείο όσο το smartphone σας. Με ένα πάτημα, έχετε πρόσβαση σε βασικές πληροφορίες όπως Λειτουργίες Πλοήγησης1, & Πολυμέσων και Στοιχεία Επαφών.
PIVI PRO
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
MERIDIAN AUDIO
ONLINE PACK ΚΑΙ WIFI ΜΕ ΠΑΚΕΤΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
JAGUAR GO I-PACE APP

JAGUAR GO I-PACE APP

Η εφαρμογή GO I-PACE σάς δείχνει πώς η Jaguar I-PACE μπορεί να ενταχθεί στη ζωή σας. Σας παρέχει στοιχεία και αριθμούς σαν να οδηγείτε πραγματικά το αυτοκίνητο, όπως χάρτες ταξιδιών, εκτιμώμενη αυτονομία και χρήση μπαταρίας, διαθέσιμα σημεία φόρτισης κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και εκτιμώμενη οικονομία.
ΛΗΨΗ (DOWNLOAD) ΣΕ IOS ΛΗΨΗ (DOWNLOAD) ΣΕ ANDROID
JAGUAR REMOTE APP

JAGUAR REMOTE APP

Το Jaguar Remote4 app σάς επιτρέπει να αλληλεπιδράτε με την I-PACE απο το smartphone σας. Ελέγξτε την κατάσταση φόρτισης του αυτοκινήτου σας, την εξέλιξη της διαδικασίας φόρτισης, την εκτιμώμενη αυτονομία EV και λοιπούς δείκτες. Ενεργοποιήστε και σταματήστε τη φόρτιση, διαχειριστείτε τα τιμολόγια φόρτισης και ορίστε το μέγιστο επίπεδο φόρτισης εξ αποστάσεων.
JAGUAR OPTIMISED ASSISTANCE ΚΑΙ SOS CALL

JAGUAR OPTIMISED ASSISTANCE ΚΑΙ SOS CALL

Με την υπηρεσία Jaguar Optimised Assistance, μπορείτε να καλέσετε απευθείας την ομάδα Jaguar Assistance σε περίπτωση μηχανικής βλάβης. Σε πιο σοβαρά περιστατικά, το SOS Emergency Call σας συνδέει αυτόματα με το κέντρο υποστήριξης έκτακτης ανάγκης. Οι υπεύθυνοι θα ενημερώσουν τις τοπικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η φόρτιση γίνεται καλύτερα κατά τη διάρκεια της νύχτας όταν δεν χρησιμοποιείτε το αυτοκίνητό σας. Καθώς χαλαρώνετε και ξεκουράζεστε, η I-PACE επαναφορτίζεται με ασφάλεια, ώστε να είναι έτοιμη την επόμενη μέρα.

ΟΙΚΙΑΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ

ΟΙΚΙΑΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ

Η φόρτιση στο σπίτι είναι πιο βολική, αλλά και το κόστος ηλεκτρικής ενέργειας είναι συχνά μικρότερο ανά χιλιόμετρο συγκριτικά με τη βενζίνη, το πετρέλαιο ή τη δημόσια φόρτιση. Για να φορτίσετε την I-PACE στο σπίτι, σας συνιστούμε την επαγγελματική εγκατάσταση ενός οικιακού φορτιστή - γνωστού και ως wall box ή σημείου οικιακής φόρτισης.
ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΗ

ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΗ

Η Jaguar I-PACE έχει ικανότητα ρυμούλκησης έως 750kg και μέγιστο κάθετο φορτίο στη μπίλια έως 45kg. Ένας αποσπώμενος κοτσαδόρος διατίθεται προαιρετικά από τη γκάμα αξεσουάρ της Jaguar.
ACTIVITY KEY

ACTIVITY KEY

Αδιάβροχο και ανθεκτικό στα χτυπήματα, το νέο Activity Key δεύτερης γενιάς5 σάς επιτρέπει να ξεκλειδώνετε, να κλειδώνετε και να εκκινείτε το όχημα σας. Επομένως, ανεξάρτητα τι είδους εξωτερικές δραστηριότητες έχετε προγραμματίσει με τους φίλους σας, δεν χρειάζεστε πλέον συμβατικά κλειδιά αυτοκινήτου.
ΚΛΩΒΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΚΛΩΒΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Η I-PACE χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό από αλουμίνιο και ατσάλι για τη δημιουργία ενός άκαμπτου κλωβού γύρω από την μπαταρία παρέχοντας αυξημένη ασφάλεια για όλους τους επιβάτες του οχήματος
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΔΗΓΟΥ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΔΗΓΟΥ

Επιλέξτε από μία σειρά συστημάτων που έχουν σχεδιαστεί για να καταστήσουν την οδήγηση και το παρκάρισμα απλούστερα και ασφαλέστερα. Μέσα από πολλές καινοτόμες διαθέσιμες τεχνολογίες θα ανακαλύψετε όλα τα χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί για να αναβαθμίσουν την οδηγική εμπειρία σας, αυξάνοντας την ασφάλεια.
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ AYTOKINHTO

Δημιουργήστε την προσωπική σας Ι-PACE επιλέγοντας από μία γκάμα μοντέλων, κινητήρων και πακέτων εξοπλισμού.

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΤΕ ΤΗΝ JAGUAR I‑PACE ΣΑΣ

Επιλέξτε το μοντέλο, τον κινητήρα και το πακέτο εξοπλισμού πριν εξατομικεύσετε το αυτοκίνητό σας με χρώματα, ζάντες και επιλογές εσωτερικού της προτίμησής σας.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ

ΜΟΝΤΕΛΑ JAGUAR I-PACE

ΜΟΝΤΕΛΑ JAGUAR I-PACE

Δείτε την πλήρη γκάμα μοντέλων
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Δείτε τα στοιχεία και τους αριθμούς.
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Εξατομικεύστε την Jaguar I-PACE σας.
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
JAGUAR ELECTRIC

JAGUAR ELECTRIC

Ανακαλύψτε την ηλεκτρική οδήγηση.

Οι χρόνοι φόρτισης εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, όπως η ηλικία, οι συνθήκες, η θερμοκρασία και το τρέχον επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας, η εγκατάσταση που χρησιμοποιείται και η διάρκεια φόρτισης.
* Χρήση ενός ταχυφορτιστή 100kW DC
.
††Δείτε τις τιμές WLTP.
Οι τιμές που αναφέρονται είναι το αποτέλεσμα επίσημων δοκιμών του κατασκευαστή σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία, με μία πλήρως φορτισμένη μπαταρία. Εξυπηρετούν μόνο σκοπούς σύγκρισης. Οι τιμές σε πραγματικές συνθήκες ενδέχεται να διαφέρουν. Οι τιμές εκπομπών CO2, κατανάλωσης καυσίμου, κατανάλωσης ενέργειας και αυτονομίας εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες όπως οδηγικό στυλ, περιβαλλοντικές συνθήκες, φορτίο, τοποθέτηση ζαντών και αξεσουάρ, πραγματική διαδρομή και κατάσταση της μπαταρίας. Οι τιμές της αυτονομίας βασίζονται στο μοντέλο παραγωγής σε μία τυποποιημένη διαδρομή.

1 Για την υπηρεσία Connected Navigation (Συνδεδεμένη Πλοήγηση) θα χρειαστεί ανανέωση συνδρομής μετά την αρχική περίοδο χρήσης για την οποία θα σας ενημερώσει ο Έμπορος της Jaguar.

2 Μπορεί να ισχύει Πολιτική Ορθής Χρήσης. Περιλαμβάνει συνδρομή 1-έτους, που μπορεί να επεκταθεί μετά το πέρας της αρχικής περιόδου.

3Ισχύει Πολιτική Ορθής Χρήσης. Μετά τη χρήση δεδομένων 20GB μέσα σε ένα μήνα, οι ταχύτητες των δεδομένων και η λειτουργικότητα στο όχημα ενδέχεται να μειωθούν για τον υπόλοιπο μήνα. Για λεπτομέρειες σχετικά με την Πολιτική Ορθής Χρήσης αναφορικά με αυτή τη λειτουργία, παρακαλούμε συμβουλευθείτε τους όρους και προϋποθέσεις του InControl Pivi Pro στο www.jaguar.com/pivi-pro-terms. Ο χρόνος αναπαραγωγής εξαρτάται από τον πάροχο online περιεχομένου και την ανάλυση του βίντεο. Αναπαραγωγή HD βίντεο θα αυξήσει σημαντικά τη χρήση δεδομένων.

4To Remote περιλαμβάνει συνδρομητικές υπηρεσίες που μπορούν να επεκταθούν μετά την αρχική περίοδο που θα προτείνει ο Έμπορος της Jaguar. Θα χρειαστεί να κατεβάσετε την Εφαρμογή Jaguar Remote App από το Apple App Store/Google Play Store.

5Το Activity Key μπορεί να φορτίζεται σε 1 ώρα, προσφέροντας στη μπαταρία διάρκεια ζωής για 7 ημέρες.


Τα προαιρετικά χαρακτηριστικά και η διαθεσιμότητά τους μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τις προδιαγραφές του οχήματος (μοντέλο και κινητήρας), ή να απαιτούν πρόσθετο εξοπλισμό. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επικοινωνήστε με τον τοπικό σας Έμπορο ή διαμορφώστε το όχημά σας online.

Να θυμάστε ότι τα στάνταρ χαρακτηριστικά μπορεί να αντικαθίστανται όταν επιλέγετε διαφορετικά επίπεδα εξοπλισμού. Ο στάνταρ εξοπλισμός ενδέχεται επίσης να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα αγοράς, την έκδοση κινητήρα και το κιβώτιο.

Οι λειτουργίες του αυτοκινήτου πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνον εφόσον αυτό γίνεται με απόλυτη ασφάλεια. Οι οδηγοί πρέπει να φροντίζουν να έχουν τον πλήρη έλεγχο του αυτοκινήτου τους σε όλες τις περιπτώσεις.

Τα χαρακτηριστικά Pivi και InControl, οι προαιρετικές επιλογές, οι υπηρεσίες τρίτων και η διαθεσιμότητά τους εξαρτώνται όπως πάντα από την αγορά – συμβουλευτείτε έναν Έμπορο της Jaguar για τη διαθεσιμότητά τους στην τοπική αγορά αλλά και όλους τους όρους και προϋποθέσεις. Η συνδεσιμότητα σε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας δεν είναι εγγυημένη σε όλες τις περιοχές. Πληροφορίες και εικόνες που εμφανίζονται σε σχέση με την τεχνολογία InControl - συμπεριλαμβανομένων των διαφόρων οθονών (στατικές ή κινούμενες), υπόκειται σε ενημερώσεις λογισμικού, έλεγχο έκδοσης και λοιπών αλλαγών στο σύστημα απεικόνισης ανάλογα με τις σχετικές επιλογές εξοπλισμού.

Meridian είναι κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα της Meridian Audio Ltd. Το λογότυπο Trifield όπως και η σχετική συσκευή είναι κατοχυρωμένα από την Trifield Productions Ltd.