• Jaguar F‑PACE

  Το συναρπαστικό νέο SUV επιδόσεων της Jaguar συνδυάζει τη σπορ συμπεριφορά και την έντονη ομορφιά με την καθημερινή πρακτικότητα και την αποτελεσματικότητα.

 • JAGUAR E‑PACE

  Το ολοκαίνουριο E‑PACE είναι το πρώτο compact SUV της Jaguar. Είναι ένας μοναδικός συνδυασμός εμφάνισης, ευελιξίας και δυναμικής οδήγησης.

 • Jaguar I‑PACE

  Παρουσίαση του πρώτου ηλεκτρικού SUV υψηλών επιδόσεων της Jaguar.

 • Jaguar F‑TYPE

  Δυνατή, ευέλικτη και ξεχωριστή, η F‑TYPE είναι το καθαρόαιμο Jaguar sports car, σχεδιασμένη για υψηλές επιδόσεις και ασυναγώνιστα κρατήματα.

 • JAGUAR XE

  Το πιο προηγμένο, αποτελεσματικό και εκλεπτυσμένο σπορ sedan της Jaguar.

 • JAGUAR XF

  Δύναμη που αποδίδεται πραγματικά εύκολα.

 • Jaguar XJ

  Ανακαλύψτε ασυνήθιστη πολυτέλεια.

Αναπαραγωγή

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Μια ματιά στην XE αρκεί για να καταλάβετε πως μόνο μια Jaguar θα μπορούσε να είναι.
ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO2 Μειωμένες έως τα 99 στη μηχανική λειτουργία Μειωμένες έως τα 106 στην αυτόματη λειτουργία ###### ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΥΣΙΜΟΥ Συνδυασμένη mpg (l/100km) Από 75,0 (3,8) στη μηχανική λειτουργία Από 68,9 (4,1) στην αυτόματη λειτουργία

Τα οχήματα που εμφανίζονται στο βιντεοσκοπημένο περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας ενδέχεται να μην αναπαριστούν με ακρίβεια τις πρόσφατες αναβαθμίσεις και βελτιώσεις. Απευθυνθείτε στον τοπικό αντιπρόσωπο της Jaguar για τις τελευταίες προδιαγραφές.

ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Η φόρμα της XE έχει επιμελώς βελτιστοποιηθεί για αεροδυναμική απόδοση και σταθερότητα. Διασχίζει τον αέρα, περιορίζοντας την κατανάλωση καυσίμων και τις εκπομπές. Κάθε στοιχείο εκμεταλλεύεται τη μέγιστη αεροδυναμική του εξωτερικού, ενώ διατηρεί τις εκπληκτικές αναλογίες της XE.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ

ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ

ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ

Η αεροδυναμική απόδοση είναι μια βασική λειτουργία του σχεδιασμού του σώματος της XE και υποστηρίζει έναν εντυπωσιακό συντελεστή οπισθέλκουσας της τάξης των 0,26 Cd. Ακόμη και η εμπνευσμένη από τους αγώνες προστασία κάτω από το αμάξωμα΄έχει σχεδιαστεί για να κάνει την XE όσο περισσότερο αποτελεσματική, οικονομική και εκλεπτυσμένη γίνεται.

ΜΠΡΟΣΤΑ

Το σμιλευμένο καπό «σβήνει» πίσω από τα χαρακτηριστικά φώτα ημέρας J Blade, διοχετεύοντας τον αέρα επάνω και γύρω από το αμάξωμα για την ελαχιστοποίηση της αντίστασης. Η XE μαζεύεται, έτοιμη για επίθεση.  Προαιρετικό χαρακτηριστικό (στάνταρ στα μοντέλα Portfolio, Landmark Edition, 300 SPORT και S)

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΑΣ

ΣΤΟ ΠΛΑΪ

Αεροδυναμικά διαμορφωμένο για να διοχετεύει τον αέρα ομαλά προς τα πίσω, το ανυψωμένο μεσαίο τμήμα της XE τής δίνει μια αίσθηση δυναμισμού, ακόμα και όταν είναι σταθμευμένη. Οι επιχρωμιωμένοι πλαϊνοί αεραγωγοί με το ανάγλυφο σήμα της Jaguar παραπέμπουν σκοπίμως στην F-TYPE , ενώ παρών είναι και ο χαρακτηριστικός, τοξωτός σχεδιασμός της Jaguar γύρω από τα πλαϊνά παράθυρα.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΑΣ

ΠΙΣΩ

Μια ματιά στη χαρακτηριστική ουρά της και είστε βέβαιοι ότι θα μπορούσε να είναι μόνο μια Jaguar. Το σκόπιμα περικομμένο πίσω μέρος της XE έχει μια μικρή προεξοχή, υπογραμμίζοντας τα διαπιστευτήρια επιδόσεων και την ενισχυμένη αεροδυναμική του αυτοκινήτου.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΑΣ
ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ

Το σύστημα ηλεκτρικής πόρτας χώρου αποσκευών* που λειτουργεί με ανίχνευση κίνησης επιτρέπει στον οδηγό να χρησιμοποιεί την πόρτα του χώρου αποσκευών από το κράσπεδο, χωρίς να χρειάζεται να αγγίξει είτε το όχημα είτε το κλειδί-μπρελόκ. Απλά εμφανίστε το πόδι σας κάτω από μία από τις πίσω γωνίες του αυτοκινήτου και η πόρτα του χώρου αποσκευών ανοίγει ή κλείνει.

*Απαιτεί σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί και σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης σε οπισθοπορεία

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ XE JAGUAR

XE 300 SPORT

Διαθέτει έναν αριθμό βελτιώσεων του εξωτερικού που περιλαμβάνουν πλέγμα μάσκας με σήμα 300 SPORT και μοναδικούς αεραγωγούς φτερών σε Dark Satin Grey.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ XE 300 SPORT
ΕΠΙΧΡΩΜΙΩΜΕΝΟΙ ΠΛΑΓΙΟΙ ΑΕΡΑΓΩΓΟΙ

ΕΠΙΧΡΩΜΙΩΜΕΝΟΙ ΠΛΑΓΙΟΙ ΑΕΡΑΓΩΓΟΙ

Επιχρωμιωμένοι, με ανάγλυφο σήμα της Jaguar και πλέγμα, οι πλευρικοί αεραγωγοί τονίζουν το σπορ χαρακτήρα της XE.

ΕΠΙΧΡΩΜΙΩΜΕΝΑ ΠΛΕΥΡΙΚΑ ΤΟΞΑ

ΕΠΙΧΡΩΜΙΩΜΕΝΑ ΠΛΕΥΡΙΚΑ ΤΟΞΑ

Παρέχοντας μια μοναδική οπτική ενότητα στην καμπίνα, το τζάμι των πλαϊνών παραθύρων διαθέτει ένα συνεχές πλαίσιο από χρώμιο.

ΟΥΡΑ

ΟΥΡΑ

Μια ματιά στη γραμμωμένη ουρά και στις τέλειες αναλογίες της XE και είστε βέβαιοι ότι θα μπορούσε να είναι μόνο μια Jaguar. Μόνον η Jaguar, παγκόσμιος ηγέτης στην κατασκευή αυτοκινήτων από αλουμίνιο για πάνω από μια δεκαετία, έχει την τεχνολογία και την τεχνογνωσία για τη δημιουργία αυτών των έντονων γραμμών.

ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΩ ΦΩΤΑ

ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΩ ΦΩΤΑ

Έχοντας σχεδιαστικές καταβολές από την F-TYPE, τα εμβληματικά πίσω φώτα της XE φέρουν το χαρακτηριστικό σχέδιο ενός κύκλου που τέμνεται από μια οριζόντια γραμμή.

Η σειρά ΧΕ συνδυάζει απόδοση, προηγμένη τεχνολογία και ιδιαίτερο σχεδιασμό, όλα με την υποστήριξη της αρχιτεκτονικής ελαφρού αλουμινίου. Δημιουργήστε την ιδανική για εσάς XE με το εργαλείο διαμόρφωσής μας.

Δημιουργήστε το δικό σας