Logo jaguar mobile

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ

Η XE είναι εξοπλισμένη με την τελευταία τεχνολογία για την ασφάλεια, την ψυχαγωγία και τη συνδεσιμότητά σας.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ JAGUAR

Από την προηγμένη τεχνολογία πολυμέσων έως τα συστήματα ήχου ακριβείας και τα ευφυή βοηθήματα του οδηγού, η XE φιλοξενεί μια πληθώρα καινοτόμων και άψογα ενσωματωμένων τεχνολογιών.

Διαμορφώστε τη δική σας

Tagline

Lorem ipsum dolor si.

TOUCH

TOUCH

Το κέντρο ελέγχου της XE ονομάζεται Touch. Η 8 ιντσών οθόνη αφής με διαισθητικό έλεγχο αφής και σάρωσης σάς παρέχει πλήρη έλεγχο για μια πληθώρα λειτουργιών, συμπεριλαμβανομένου του ήχου, του κλιματιστικού και της δορυφορικής πλοήγησης.

TOUCH PRO

TOUCH PRO

Πηγαίνοντας την τεχνολογία της XE στο πιο υψηλό επίπεδο, το Touch Pro* παρέχει οθόνη αφής 10,2 ιντσών με αστραπιαία απόκριση. Οι λειτουργίες του Touch Pro περιλαμβάνουν ένα νέο σύστημα πλοήγησης πρόβλεψης, αλληλεπίδραση φυσικού διαλόγου και 10 GB χώρο αποθήκευσης ειδικά για πολυμέσα.

ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΒΟΛΗ

ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΒΟΛΗ

Προαιρετικό μόνο στο Touch Pro, η διπλή προβολή επιτρέπει στον συνοδηγό και τον οδηγό να απολαμβάνουν διαφορετικά μέσα στην ίδια οθόνη αφής 10,2". Για παράδειγμα, ο συνοδηγός μπορεί να παρακολουθεί μια ταινία (ακούγοντας τον ήχο με ασύρματα ακουστικά) ενώ ο οδηγός βλέπει την πλοήγηση.

ΟΘΟΝΗ ΕΙΚΟΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ**

ΟΘΟΝΗ ΕΙΚΟΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ**

Η υψηλής ευκρίνειας 12,3 εικονική οθόνη ενδείξεων (Virtual Instrument Display) της XΕ διαθέτει ένα ολοκαίνουριο γραφικό περιβάλλον χρήστη με προηγμένες λειτουργίες, που κάνουν την οδήγηση ακόμη πιο απολαυστική. Μπορείτε να επιλέξετε από τέσσερα προκαθορισμένα θέματα οθόνης ή την πλήρη προβολή 3D Map, ανάλογα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις.

**Προαιρετικό και διαθέσιμο μόνο ως μέρος του συστήματος InControl Touch Prο.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ INCONTROL*

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ INCONTROL*

Οι εφαρμογές InControl σάς επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε μια ποικιλία από ειδικές για το αυτοκίνητο εφαρμογές smartphone στην οθόνη αφής σας. Με ένα διαρκώς διευρυνόμενο φάσμα υπηρεσιών, οι εφαρμογές InControl μπορούν να σας βοηθήσουν να προγραμματίσετε το ταξίδι σας, να οργανώσετε την επόμενη συνάντησή σας και να ανακαλύψετε τον κόσμο γύρω σας.

CONNECT*

CONNECT*

Πηγαίνοντας τη συνδεσιμότητα της XE σας στο επόμενο επίπεδο, το InControl Connect σάς δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα 3G hotspot χρησιμοποιώντας την κεραία του αυτοκινήτου σας. Επίσης, περιλαμβάνει μια πολυλειτουργική εφαρμογή που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε και να αλληλεπιδράτε με την XE από το smartphone σας.

CONNECT PRO*

CONNECT PRO*

Για περαιτέρω ενίσχυση του Touch Pro, το προαιρετικό Connect Pro αποτελείται από εφαρμογές InControl, εφαρμογή smartphone Remote Premium, Wi-Fi Hotspot και υπηρεσίες Pro, όπως οι πληροφορίες κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο. Οι λειτουργίες του περιλαμβάνουν το συγχρονισμό των αγαπημένων σας διαδρομών με το ενσωματωμένο στο αυτοκίνητο σύστημα πλοήγησης Touch Pro Navigation, την εφαρμογή Route Planner στο smartphone σας και την ιστοσελίδα Route Planner.

SECURE TRACKER*

SECURE TRACKER*

Παρακολουθώντας την XE σας σε περίπτωση κλοπής ή οποιασδήποτε παράνομης μετακίνησης, το InControl Secure συλλέγει πληροφορίες για να βοηθήσει στον εντοπισμό και την ανάκτηση του αυτοκινήτου σας το συντομότερο δυνατόν. Ακόμη και αν το αυτοκίνητό σας έχει κλαπεί με τα κλειδιά, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το συναγερμό καλώντας το τηλεφωνικό κέντρο παρακολούθησης, με τη χρήση της εφαρμογής InControl Remote.

PROTECT*

PROTECT*

Μείνετε ήσυχοι με την τεχνολογία InControl Protect που διαθέτει τη δυνατότητα κλήσης SOS έκτακτης ανάγκης και τη βελτιστοποιημένη βοήθεια της Jaguar. Η εφαρμογή για smartphone Remote Essentials σάς δίνει επίσης ζωτικής σημασίας πληροφορίες σχετικά με την XE, όπου κι αν βρίσκεστε. Ελέγξτε τα επίπεδα του καυσίμου σας από απόσταση, βρείτε την XE σας σε έναν πολυσύχναστο χώρο στάθμευσης, καταγράψτε τις διαδρομές σας, βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε αφήσει κάποιο παράθυρο ανοιχτό.

ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΕΔΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ*

ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΕΔΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ*

Σε περίπτωση ανίχνευσης πιθανής σύγκρουσης, η XE προειδοποιεί με ηχητικό σήμα. Ακολουθούν οπτικές προειδοποιήσεις. Εάν δεν προβείτε σε κάποια ενέργεια, το σύστημα εφαρμόζει πέδηση για να μειώσει τη σοβαρότητα της πιθανής σύγκρουσης.

*Στάνταρ χαρακτηριστικό (ανάλογα με την αγορά)

WIFI ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ**

WIFI ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ**

Το Wi-Fi Hotspot, που υποστηρίζεται από την πανίσχυρη εξωτερική κεραία της ΧΕ, παρέχει πρόσβαση στο διαδίκτυο στο αυτοκίνητο, ενεργοποιώντας έως και οκτώ ασύρματες συσκευές με ταυτόχρονη χρήση. Οι επιβάτες μπορούν να συνδεθούν μέσω του ασύρματου δικτύου του αυτοκινήτου για περιήγηση, εργασία, ενημέρωση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ψυχαγωγία σε όλη τη διαδρομή. 

** Προαιρετικό χαρακτηριστικό

ΣΥΣΤΗΜΑ HEAD-UP DISPLAY*

ΣΥΣΤΗΜΑ HEAD-UP DISPLAY*

Το προαιρετικό σύστημα Head-Up Display (HUD) με τεχνολογία λέιζερ προβάλλει βασικές πληροφορίες στο παρμπρίζ. Όπου είναι διαθέσιμα, τα δεδομένα του συστήματος αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας (Traffic Sign Recognition), η ταχύτητα του οχήματος, οι ειδοποιήσεις πλοήγησης και cruise control προβάλλονται καθαρά ακόμη και σε άμεσο ηλιακό φως. Το HUD σας βοηθάει να μειώσετε το χρόνο που αφιερώνετε για να κοιτάτε τον πίνακα οργάνων.

*Προαιρετικό χαρακτηριστικό

ΗΧΟΣ

ΗΧΟΣ

Η XE προσφέρει μια σειρά από προηγμένα συστήματα ήχου, συμπεριλαμβανομένου ενός συστήματος ήχου Jaguar 80W με 6 ηχεία. Ή, για μια βελτιωμένη εμπειρία ακρόασης, επιλέξτε ένα από τα προαιρετικά συστήματα ήχου Meridian, συμπεριλαμβανομένου και του νέου ψηφιακού συστήματος ήχου Surround 825W με 17 ηχεία.