• Jaguar F‑PACE

  Το συναρπαστικό νέο SUV επιδόσεων της Jaguar συνδυάζει τη σπορ συμπεριφορά και την έντονη ομορφιά με την καθημερινή πρακτικότητα και την αποτελεσματικότητα.

 • JAGUAR E‑PACE

  Το ολοκαίνουριο E‑PACE είναι το πρώτο compact SUV της Jaguar. Είναι ένας μοναδικός συνδυασμός εμφάνισης, ευελιξίας και δυναμικής οδήγησης.

 • Jaguar I‑PACE

  Παρουσίαση του πρώτου ηλεκτρικού SUV υψηλών επιδόσεων της Jaguar.

 • Jaguar F‑TYPE

  Δυνατή, ευέλικτη και ξεχωριστή, η F‑TYPE είναι το καθαρόαιμο Jaguar sports car, σχεδιασμένη για υψηλές επιδόσεις και ασυναγώνιστα κρατήματα.

 • JAGUAR XE

  Το πιο προηγμένο, αποτελεσματικό και εκλεπτυσμένο σπορ sedan της Jaguar.

 • JAGUAR XF

  Δύναμη που αποδίδεται πραγματικά εύκολα.

 • Jaguar XJ

  Ανακαλύψτε ασυνήθιστη πολυτέλεια.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ JAGUAR XE

Η XE είναι εξοπλισμένη με την τελευταία τεχνολογία για την ασφάλεια, την ψυχαγωγία και τη συνδεσιμότητά σας.

#KAINOTOMIA JAGUAR Από την προηγμένη τεχνολογία πολυμέσων έως τα συστήματα ήχου ακριβείας και τα ευφυή βοηθήματα του οδηγού, η XE φιλοξενεί μια πληθώρα καινοτόμων και άψογα ενσωματωμένων τεχνολογιών.

Δημιουργήστε το δικό σας
TOUCH PRO

TOUCH PRO

Πηγαίνοντας την τεχνολογία της XE στο πιο υψηλό επίπεδο, το Touch Pro παρέχει οθόνη αφής 10 ιντσών με αστραπιαία απόκριση. Τα χαρακτηριστικά του Touch Pro περιλαμβάνουν μια προσαρμόσιμη αρχική οθόνη και μια διάδραση φυσικού διαλόγου.

ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΒΟΛΗ*

Η διπλή προβολή επιτρέπει στον συνοδηγό και τον οδηγό να απολαμβάνουν διαφορετικά μέσα στην ίδια οθόνη αφής 10 ιντσών. Για παράδειγμα, ο συνοδηγός μπορεί να παρακολουθεί μια ταινία (ακούγοντας τον ήχο με ασύρματα ακουστικά) ενώ ο οδηγός βλέπει την πλοήγηση.

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΟΔΗΓΟΥ*

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΟΔΗΓΟΥ*

Η υψηλής ευκρίνειας 12,3 ιντσών Διαδραστική Οθόνη του Οδηγού της XΕ διαθέτει ένα γραφικό περιβάλλον χρήστη με προηγμένες λειτουργίες, που κάνουν την οδήγηση ακόμη πιο απολαυστική. Προσαρμόζεται για να ταιριάζει στην προσωπική προτίμησή σας και σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε τέσσερα θέματα οθόνης και μια λειτουργία χάρτη

WI-FI HOTSPOT

WI-FI HOTSPOT

Αρκεί να συνδεθείτε με το τοπικό δίκτυο 4G μέσω της πανίσχυρης εξωτερικής κεραίας της ΧΕ και το Wi-Fi hotspot διατηρεί εσάς και τους επιβάτες σας συνδεδεμένους. Έως και οκτώ συσκευές μπορούν να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους να επικοινωνούν με την εργασία, τη ζωή και την ψυχαγωγία ενώ βρίσκονται εν κινήσει.

ΣΥΣΤΗΜΑ HEAD-UP DISPLAY

Το προαιρετικό σύστημα Head-Up Display (HUD) †** με τεχνολογία λέιζερ προβάλλει βασικές πληροφορίες στο παρμπρίζ. Όπου είναι διαθέσιμα, τα δεδομένα του συστήματος αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας (Traffic Sign Recognition), η ταχύτητα του οχήματος, οι ειδοποιήσεις πλοήγησης και cruise control προβάλλονται καθαρά ακόμη και σε άμεσο ηλιακό φως. Το HUD σας βοηθάει να μειώσετε το χρόνο που αφιερώνετε για να κοιτάτε τον πίνακα οργάνων. Τα οχήματα που εμφανίζονται στο βιντεοσκοπημένο περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας ενδέχεται να μην αναπαριστούν με ακρίβεια τις πρόσφατες αναβαθμίσεις και βελτιώσεις. Απευθυνθείτε στον τοπικό αντιπρόσωπο της Jaguar για τις τελευταίες προδιαγραφές.

Περισσότερα
ΗΧΟΣ

ΗΧΟΣ

Η XE προσφέρει μια σειρά από προηγμένα συστήματα ήχου, συμπεριλαμβανομένου ενός συστήματος ήχου Jaguar 125W με έξι ηχεία. Το Meridian AudioTM παρέχει μια βελτιωμένη εμπειρία ακρόασης. Επιλέξτε το ηχοσύστημα Meridian Sound System ή το Meridian Surround Sound System. Με το Meridian Surround Sound System 825W, όπου και αν κάθεστε, απολαμβάνετε πλούσια, συναρπαστική εμπειρία ήχου χάρη στη διάταξη 16 ηχείων και υπογούφερ.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Η ΧΕ θέτει στη διάθεσή σας μια σειρά από συστήματα υποβοήθησης οδήγησης για να κάνετε κάθε διαδρομή μια πιο ασφαλή εμπειρία. Με χρήση των τελευταίων πρωτοποριακών τεχνολογιών, αυτή η σουίτα χαρακτηριστικών βοηθάει στην αποφυγή δυνητικών συγκρούσεων και τη διαχείριση μιας σειράς από διαφορετικά σενάρια οδήγησης.

AUTONOMOUS EMERBENCY BRAKING (ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΠΕΔΗΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ)**

Σε περίπτωση ανίχνευσης πιθανής σύγκρουσης, η XE προειδοποιεί με ηχητικό σήμα. Οπτικές ειδοποιήσεις ακολουθούν στον πίνακα οργάνων. Εάν δεν προβείτε σε κάποια ενέργεια, το σύστημα εφαρμόζει πέδηση για να μειώσει τη σοβαρότητα της πιθανής σύγκρουσης.

** Στάνταρ χαρακτηριστικό (ανάλογα με την αγορά).

Περισσότερα

Η σειρά ΧΕ συνδυάζει απόδοση, προηγμένη τεχνολογία και ιδιαίτερο σχεδιασμό, όλα με την υποστήριξη της αρχιτεκτονικής ελαφρού αλουμινίου. Δημιουργήστε την ιδανική για εσάς XE με το εργαλείο διαμόρφωσής μας.

Δημιουργήστε το δικό σας