Logo jaguar mobile
 • Jaguar F‑PACE

  Το συναρπαστικό νέο SUV επιδόσεων της Jaguar συνδυάζει τη σπορ συμπεριφορά και την έντονη ομορφιά με την καθημερινή πρακτικότητα και την αποτελεσματικότητα.

 • JAGUAR E‑PACE

  Το ολοκαίνουριο E‑PACE είναι το πρώτο compact SUV της Jaguar. Είναι ένας μοναδικός συνδυασμός εμφάνισης, ευελιξίας και δυναμικής οδήγησης.

 • Jaguar I‑PACE  Παρουσίαση του πρώτου ηλεκτρικού SUV υψηλών επιδόσεων της Jaguar.

 • Jaguar F‑TYPE

  Δυνατή, ευέλικτη και ξεχωριστή, η F‑TYPE είναι το καθαρόαιμο Jaguar sports car, σχεδιασμένη για υψηλές επιδόσεις και ασυναγώνιστα κρατήματα.

 • JAGUAR XE

  Το πιο προηγμένο, αποτελεσματικό και εκλεπτυσμένο σπορ sedan της Jaguar.

 • JAGUAR XF

  Δύναμη που αποδίδεται πραγματικά εύκολα.

 • Jaguar XJ

  Ανακαλύψτε ασυνήθιστη πολυτέλεια.

XE

Το πιο προηγμένο, οικονομικό και εκλεπτυσμένο σπορ σεντάν που έχει παράξει ποτέ η Jaguar.

ΣΥΝΔΥΑΣΜΈΝΗ ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO2 g/km

Μειωμένες έως τα 99 στη μηχανική λειτουργία
Μειωμένες έως τα 106 στην αυτόματη λειτουργία

ΣΥΝΔΥΑΣΜΈΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΥΣΙΜΟΥ l/100km

Από 4,2 στη μηχανική λειτουργία
Από 4,7 στην αυτόματη λειτουργία

ΤΟ ΣΠΟΡ ΣΕΝΤΑΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ

Με δυναμική εμφάνιση και ευέλικτη οδήγηση, η XE είναι άμεσα αναγνωρίσιμη ως Jaguar. Προσφέρει την αίσθηση μιας Jaguar, την οδήγηση μιας Jaguar - η XE είναι μια Jaguar στον πυρήνα της.

Κλείστε ένα test drive σήμερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Με συντελεστή οπισθέλκουσας Cd. 0,26, η XE διασχίζει τον αέρα με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και φινέτσα. Από την ολοκληρωτική απόλαυση ενός υπερτροφοδοτούμενου V6, με δυνατότητα έως και 250 χλμ/ώρα, στις μειωμένες εκπομπές CO2 έως και 99g/km, υπάρχει μια γκάμα κινητήρων που ταιριάζουν σε κάθε στυλ οδήγησης.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Play

ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ

Η XE αιχμαλωτίζει αμέσως το βλέμμα - ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό χάρη στις υπέροχες αναλογίες και τις καθαρές επιφάνειες που αποτελούν τον πυρήνα του σχεδιασμού Jaguar.

Εξερευνήστε το ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ της XE

INCONTROL

Το InControl είναι η σουίτα μας από προηγμένες τεχνολογίες που συνδέει τόσο εσείς όσο και την XE σας με τον έξω κόσμο. Επιλέξτε από τα δύο συστήματα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας InControl: Το Touch που διατίθεται σε όλες τις XE ή την αναβαθμισμένη έκδοση του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, το νέο ισχυρό Touch Pro*.

*Καθώς παρουσιάζουμε το InControl, ορισμένα χαρακτηριστικά που περιγράφονται μπορεί να είναι προαιρετικά και να εξαρτώνται από την αγορά ή το σύστημα μετάδοσης κίνησης. Συμβουλευτείτε την ιστοσελίδα Land Rover της χώρας σας ή τον τοπικό αντιπρόσωπο Land Rover για τη διαθεσιμότητα και τους πλήρεις όρους της χώρας σας. Ορισμένα χαρακτηριστικά απαιτούν κατάλληλη SIM με κατάλληλο συμβόλαιο δεδομένων που θα απαιτεί περαιτέρω συνδρομή μετά την αρχική περίοδο που συνιστά ο αντιπρόσωπός σας. Η κινητή συνδεσιμότητα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας σε όλες τις τοποθεσίες.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

XE: Η ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Προσφέροντας καινοτόμες και έξυπνες τεχνολογίες που κρατούν το λειτουργικό κόστος χαμηλό, καθώς και ανταγωνιστικά πακέτα ομαδικής ασφάλισης, η XE είναι πραγματικά η πιο έξυπνη επιλογή.

Διαμορφώστε τη δική σας

ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ EURO NCAP

Η XE δεν έχει λάβει απλά τη μέγιστη βαθμολογία των 5 αστεριών ως προς την ασφάλεια, αλλά είναι και επίσημα το ασφαλέστερο αυτοκίνητο στην κατηγορία των μεγάλων οικογενειακών, θριαμβεύοντας στα υψηλού κύρους βραβεία Best in Class 2015 του Euro NCAP.

Για να επιτύχει τα καλύτερα επίπεδα ασφαλείας στην κατηγορία της και να κερδίσει τη μέγιστη αξιολόγηση των 5 αστέρων στις δοκιμές του Euro NCAP, η XE προσφέρει εξαιρετική προστασία από συγκρούσεις, καταγράφοντας υψηλή βαθμολογία σε όλες τις κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων της ασφάλειας των επιβατών και των πεζών.

Η XE έρχεται εξοπλισμένη με μια σειρά συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας, όπως η Αυτόνομη πέδηση έκτακτης ανάγκης, για περαιτέρω ενίσχυση της παγκοσμίου κλάσης ασφάλειας που προσφέρει.

Μάθετε περισσότερα
XE ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

XE ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η XE έχει σχεδιαστεί εξολοκλήρου για να ανταποκριθεί στις επιχειρηματικές ανάγκες. Παρέχει άκρως ανταγωνιστικό συνολικό κόστος ιδιοκτησίας, με εκπομπές CO2 από 99 g/km, κατανάλωση καυσίμου από 3,8l/100km και έως 34.000km ή δύο χρόνια μεταξύ των σέρβις.

Επιλέξτε από πέντε μοντέλα

Βρείτε το δικό σας ιδανικό συνδυασμό οικονομίας, επιδόσεων και πολυτέλειας με τη σειρά μοντέλων XE.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΑΣ

XE PURE

Η πεμπτουσία της XE - επιδόσεις εστιασμένες στον οδηγό, με τη θρυλική φινέτσα Jaguar.

XE PRESTIGE

Για επιπλέον πολυτέλεια, με ένα εσωτερικό όμορφα δουλεμένο από τα καλύτερα υλικά.

XE PORTFOLIO

Το αποκορύφωμα της πολυτελείας XE, με την κομψότητα και την εκλέπτυνση στο κέντρο του.

XE R-SPORT

Δυναμικό σπορ στυλ, με σπορ λεπτομέρειες στο εξωτερικό και σπορ καθίσματα με 8 διαφορετικές ρυθμίσεις.

XE S

Καθαρά σπορ επιδόσεις, με έναν απίστευτο κινητήρα V6 380PS Supercharged 3 λίτρων.