• Jaguar F‑PACE

  Το συναρπαστικό νέο SUV επιδόσεων της Jaguar συνδυάζει τη σπορ συμπεριφορά και την έντονη ομορφιά με την καθημερινή πρακτικότητα και την αποτελεσματικότητα.

 • JAGUAR E‑PACE

  Το ολοκαίνουριο E‑PACE είναι το πρώτο compact SUV της Jaguar. Είναι ένας μοναδικός συνδυασμός εμφάνισης, ευελιξίας και δυναμικής οδήγησης.

 • Jaguar I‑PACE

  Παρουσίαση του πρώτου ηλεκτρικού SUV υψηλών επιδόσεων της Jaguar.

 • Jaguar F‑TYPE

  Δυνατή, ευέλικτη και ξεχωριστή, η F‑TYPE είναι το καθαρόαιμο Jaguar sports car, σχεδιασμένη για υψηλές επιδόσεις και ασυναγώνιστα κρατήματα.

 • JAGUAR XE

  Το πιο προηγμένο, αποτελεσματικό και εκλεπτυσμένο σπορ sedan της Jaguar.

 • JAGUAR XF

  Δύναμη που αποδίδεται πραγματικά εύκολα.

 • Jaguar XJ

  Ανακαλύψτε ασυνήθιστη πολυτέλεια.

ΟΔΗΓΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Η δυναμική οδήγηση των αυτοκινήτων Jaguar είναι θρυλική, αλλά η XF ανεβάζει ακόμη πιο ψηλά τον πήχη.

ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟΣ

Προσφέροντας κορυφαία οδηγική άνεση και εξαιρετικό σπορ χειρισμό, η XF σάς χαρίζει συναρπαστικές εμπειρίες οδήγησης. Και τώρα σε βενζινοκίνητα και ντίζελ μοντέλα1, με την επιλογή All Wheel Drive με το έξυπνο σύστημα μετάδοσης κίνησης Intelligent Driveline Dynamics, η XE προσφέρει ακόμη μεγαλύτερες δυνατότητες σε δύσκολες οδικές συνθήκες.

Δημιουργήστε τη δική σας

ΟΔΗΓΗΣΗ & ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ

Η XF αντιδρά με ευελιξία και εκτελεί με δυναμισμό, διατηρώντας πάντα την οδηγική άνεση. Αυτό οφείλεται, εν μέρει, στην ελαφριά αλλά εξαιρετικά ισχυρή και άκαμπτη αλουμινένια αρχιτεκτονική της XF. Είναι η ιδανική πλατφόρμα για τα εκλεπτυσμένα διπλά μπροστινά ψαλίδια και τα πίσω συστήματα ανάρτησης Integral Link και δίνει στην XF χαρακτήρα σπορ αυτοκινήτου.

Τα οχήματα που εμφανίζονται στο βιντεοσκοπημένο περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας ενδέχεται να μην αναπαριστούν με ακρίβεια τις πρόσφατες αναβαθμίσεις και βελτιώσεις. Απευθυνθείτε στον τοπικό αντιπρόσωπο της Jaguar για τις τελευταίες προδιαγραφές.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ

αναπαραγωγή
ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Ισχυρά και ελαφριά εξαρτήματα αλουμινίου συνθέτουν τα εξελιγμένα εμπρός και πίσω συστήματα ανάρτησης της XF. Στο μπροστινό μέρος, μια διπλή δομή ψαλιδιών ανάρτησης, παρόμοια με εκείνη της F-TYPE, διασφαλίζει κορυφαία οδική συμπεριφορά. Το σύστημα ανάρτησης Integral Link στο πίσω μέρος παρέχει ακαμψία για καλύτερο χειρισμό, ακόμη μεγαλύτερη οδηγική ποιότητα και διεύρυνση των δυναμικών δυνατοτήτων της XF.

Η ΣΕΙΡΑ INGENIUM

Η ΣΕΙΡΑ INGENIUM

Οι κινητήρες Ingenium είναι η νέα γενιά κινητήρων της Jaguar Land Rover οι οποίοι έχουν σχεδιαστεί για αβίαστες επιδόσεις, εκλεπτυσμένη λειτουργία και αποδοτικότητα. Με προηγμένη τεχνολογία και κατασκευή ολοκληρωτικά από αλουμίνιο, ο κινητήρας Ingenium προσφέρει εντυπωσιακή κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO2.

INGENIUM PETROL

INGENIUM PETROL

Οι νέοι υπερτροφοδοτούμενοι κινητήρες Ingenium Petrol 2.0 λίτρων, 4 κυλίνδρων της XF αποδίδουν εξαιρετική ισχύ και ροπή. Με τον ελαφρύ σχεδιασμό και την ευρεία χρήση των κυλινδρικών ρουλεμάν χαμηλής τριβής, είναι κατασκευασμένος για ομαλή, υψηλά αποτελεσματική απόδοση.

INGENIUM DIESEL

INGENIUM DIESEL

Η τεχνολογία Ingenium υποστηρίζει τρεις από τους κινητήρες ντίζελ της σειράς XF. Αυτοί οι κινητήρες χαμηλής τριβής που είναι κατασκευασμένοι εξ’ ολοκλήρου από αλουμίνιο έχουν στιβαρά μπλοκ κυλίνδρων και διπλούς άξονες εξισορρόπησης για να διασφαλίζουν εγγενώς χαμηλά επίπεδα δόνησης, για σταθερές, καθημερινές επιδόσεις. Οι κινητήρες της σειράς XE είναι εξοπλισμένοι με τεχνολογία Stop/Start1 και έξυπνη αναγεννητική φόρτιση ‑ άντληση κινητικής ενέργειας από το φρενάρισμα για τη φόρτιση της μπαταρίας ‑ για μέγιστη οικονομία, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της οδήγησης στην πόλη.

ΔΙΠΛΟΣ ΥΠΕΡΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ DIESEL 3.0 ΛΙΤΡΩΝ V6, ΙΣΧΥΟΣ 300PS

ΔΙΠΛΟΣ ΥΠΕΡΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ DIESEL 3.0 ΛΙΤΡΩΝ V6, ΙΣΧΥΟΣ 300PS

O διπλός υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας Diesel V6, 3.0 λίτρων προσφέρει εξαιρετική ισχύ, ροπή και οδηγησιμότητα. Χρησιμοποιεί πρωτοποριακό, διπλό διαδοχικό παράλληλο σύστημα υπερσυμπίεσης - μια έννοια που εισήγαγε η Jaguar Land Rover - για ομαλή, πιο άμεση παροχή ισχύος σε όλο το εύρος στροφών, καθώς και σύστημα ψύξης νερού σε δύο στάδια για εξοικονόμηση ενέργειας.

ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ F-TYPE

ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ F-TYPE

Όλοι οι κινητήρες βενζίνης της XF προσφέρουν ισχύ και απόκριση, ενώ παράλληλα βελτιώνουν τις επιδόσεις. Όπως και στην F‑TYPE, ο υπερτροφοδοτούμενος V6 κινητήρας βενζίνης 3.0 λίτρων προσφέρει ισχύ 380PS και ροπή 450Nm. Αυτός ο εξ’ ολοκλήρου από αλουμίνιο κινητήρας παρέχει άμεση πρόσβαση σε υψηλά επίπεδα επιδόσεων και ροπής σε κάθε ταχύτητα κινητήρα, καθώς και μοναδικό ήχο.

ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ

ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ

Παρέχοντας γρήγορη αλλαγή για εύκολη επιτάχυνση, το 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων της XF είναι υψηλής απόκρισης, ομαλό και αποτελεσματικό. Με το σύγχρονο μαύρο σατινέ περιστροφικό επιλογέα, το κιβώτιο ταχυτήτων προσφέρει ακόμα πιο γρήγορες αλλαγές και πιο σπορ kick-down στη λειτουργία Dynamic, καθώς και δυνατότητα ανεβάσματος ταχύτητας πιο νωρίς στη λειτουργία Eco. Έχετε επίσης τη δυνατότητα αλλαγής ταχυτήτων χειροκίνητα, μέσω μοχλού στο τιμόνι ή με το πάτημα ενός κουμπιού.

ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ

Αυτό το ελαφρύ, εξαιρετικά προηγμένο, 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο4 συμβάλλει στην εξαιρετική απόδοση της XF. Το περίβλημά του από κράμα αλουμινίου, οι κοίλοι του άξονες και οι ενσωματωμένοι του οδοντωτοί τροχοί εξοικονομούν όσο το δυνατόν περισσότερο βάρος, καθιστώντας το σύστημα αυτό το ελαφρύτερο στην κατηγορία του. Ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες επιδόσεων των σπορ αυτοκινήτων, προσφέρει λείες, ομαλές αλλαγές και υπέρτατα επίπεδα άνεσης.

Τα οχήματα που εμφανίζονται στο βιντεοσκοπημένο περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας ενδέχεται να μην αναπαριστούν με ακρίβεια τις πρόσφατες αναβαθμίσεις και βελτιώσεις. Απευθυνθείτε στον τοπικό αντιπρόσωπο της Jaguar για τις τελευταίες προδιαγραφές.

Περισσότερα

ALL WHEEL DRIVE ΚΑΙ INTELLIGENT DRIVELINE DYNAMICS Η

XF προσφέρει το μοναδικό σύστημα All Wheel Drive με τις τεχνολογίες Intelligent Driveline Dynamics (IDD)1  και Adaptive Surface Response (AdSR)5  στα βενζινοκίνητα και ντίζελ μοντέλα. Το μοναδικό λογισμικό IDD αναπτύχθηκε αποκλειστικά από την Jaguar και διαθέτει προηγμένους αλγόριθμους για έξυπνη απόκριση στις οδικές συνθήκες. Το σύστημα λειτουργεί τόσο μέσω πρόβλεψης όσο και μέσω αντίδρασης, αποτρέποντας την απώλεια πρόσφυσης αντί να προσπαθεί να την ανακτήσει. Το σύστημα ADSR, που μπορεί να λειτουργήσει σε όλες τις ταχύτητες του κινητήρα, ενισχύει τις δυνατότητες της XF αναγνωρίζοντας αυτόματα τις διαφορές μεταξύ των επιφανειών, έτσι ώστε να εκμεταλλευτεί τη μέγιστη διαθέσιμη πρόσφυση.

ΣΥΣΤΗΜΑ ALL SURFACE PROGRESS CONTROL

Μοναδικό σε αυτή την κατηγορία αυτοκινήτων, το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης All Surface Progress Control (ASPC)6 σάς δίνει επιπλέον αυτοπεποίθηση σε καταστάσεις μειωμένης πρόσφυσης, είτε ξεκινάτε από μια χιονισμένη είσοδο, είτε παρκάρετε σε παγωμένη επιφάνεια υπό κλίση ή ακόμα κατά τη ρυμούλκηση σε βρεγμένο γρασίδι. Το ASPC είναι ένα σύστημα σταθεροποίησης χαμηλής ταχύτητας, που βοηθά την XF να αντεπεξέλθει σε συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες, επιτρέποντάς σας να επικεντρωθείτε στην οδήγηση.

Περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

Το ηλεκτρικά υποβοηθούμενο σύστημα διεύθυνσης Electric Power Assisted Steering (EPAS) της XF προσφέρει εξαιρετική αίσθηση, έλεγχο και άμεση υποβοήθηση ισχύος. Επιτρέποντας εξελιγμένη υπολογιστική διαχείριση για την προσαρμογή των επιπέδων υποβοήθησης του τιμονιού, το EPAS προσαρμόζει την υποβοήθηση που απαιτείται για κάθε στροφή και ελιγμό. Το EPAS λειτουργεί, επίσης, σε συνδυασμό με τις άλλες λειτουργίες υποβοήθησης του αυτοκινήτου, συμπεριλαμβανομένων των Lane Keep Assist (LKA)8 και Park Assist8, για αυξημένη ασφάλεια και άνεση του οδηγού.

Περισσότερα
ΣΥΣΤΗΜΑ JAGUARDRIVE CONTROL

ΣΥΣΤΗΜΑ JAGUARDRIVE CONTROL

Το σύστημα JaguarDrive Control σάς επιτρέπει να επιλέξετε μεταξύ των λειτουργιών Standard, Eco, Dynamic και Rain Ice Snow, που επηρεάζουν ελαφρώς τη διεύθυνση του αυτοκινήτου, την απόκριση του γκαζιού και τα σημεία αλλαγής ταχυτήτων. Η λειτουργία Eco ενθαρρύνει την οδήγηση εξοικονόμησης καυσίμου, ενώ η λειτουργία Dynamic οξύνει την ευαισθησία του γκαζιού, διατηρεί τις ταχύτητες για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και αυξάνει το βάρος του τιμονιού. Με την επιλογή της λειτουργίας Rain Ice Snow, το σύστημα μειώνει αυτόματα το ρυθμό επιτάχυνσης και η πρόσφυση γίνεται πιο προοδευτική, για να αντεπεξέλθει σε ολισθηρές συνθήκες.

Ο σύγχρονος βραβευμένος σχεδιασμός της Jaguar, η προηγμένη δυναμική οδήγησης και το υπερσύγχρονο σύστημα ψυχαγωγίας στο αυτοκίνητο κάνουν την XF να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Δημιουργήστε την ιδανική για εσάς XF με το εργαλείο διαμόρφωσής μας.

Δημιουργήστε τη δική σας

1 Ανάλογα με την αγορά.
2Η απόδοση και η αποτελεσματικότητα του κινητήρα παρουσιάζουν μόνο τον αντιπρόσωπο της XF Saloon.
3 Στον βασικό εξοπλισμό της XF Sportbrake. Δεν διατίθενται στην XF Saloon.
4 Διατίθεται για τους τετρακύλινδρους κινητήρες ντίζελ 163PS 2,0 λίτρων και 180PS Turbocharged Ingenium 2.0 λίτρων. Το μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων δεν διατίθεται για τους τετρακύλινδρους κινητήρες 2.0 λίτρων και 180PS Turbocharged Ingenium Diesel στην XF Sportbrake.
5 Το σύστημα AdSR είναι προαιρετικό για όλα τα οχήματα All Wheel Drive που είναι εξοπλισμένα με Adaptive Dynamics.
6 Μόνο με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.
7 Στον προαιρετικό εξοπλισμό όλων των κινητήρων εκτός του τετρακύλινδρου κινητήρα ντίζελ 2.0 λίτρων και ισχύος 163PS. Στον βασικό εξοπλισμό της XF S.
8 Προαιρετικό χαρακτηριστικό.