Logo jaguar mobile

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ

Οι διαισθητικές τεχνολογίες της XF κάνουν κάθε διαδρομή πιο ασφαλή και πιο ευχάριστη, ενώ σας κρατούν δικτυωμένο.
ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO2 g/km

Μειωμένες έως τα 99 στη μηχανική λειτουργία
Μειωμένες έως τα 106 στην αυτόματη λειτουργία

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΥΣΙΜΟΥ μικτή mpg (l/100km)

Από 75,0 (3,8) στη μηχανική λειτουργία
Από 68,9 (4,1) στην αυτόματη λειτουργία

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ JAGUAR

Από την προηγμένη τεχνολογία πολυμέσων έως τα συστήματα ήχου ακριβείας και τα ευφυή βοηθήματα του οδηγού, κάθε XF φιλοξενεί πρωτοποριακές και άψογα ενσωματωμένες τεχνολογίες InControl της Jaguar.

Διαμορφώστε τη δική σας

INCONTROL

Απολαύστε το πιο προηγμένο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας στο αυτοκίνητο και μείνετε συνδεδεμένοι με την XF σας και τον κόσμο με το InControl, την οικογένεια προηγμένων τεχνολογιών της Jaguar. Οι έξυπνες λύσεις του συστήματος InControl αλληλεπιδρούν άψογα με τις προσωπικές συσκευές, τα δεδομένα και τα πολυμέσα σας, συμβάλλοντας στη βελτίωση και τον εμπλουτισμό των υπαρχόντων σας και της οδηγικής σας εμπειρίας.

Incontrol

TOUCH

TOUCH

Το νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Touch της XF InControl Touch αποτελεί έναν κόμβο συνδεσιμότητας, ελέγχου και ψυχαγωγίας. Η 8 ιντσών οθόνη αφής με διαισθητικό έλεγχο αφής και σάρωσης σάς παρέχει πλήρη έλεγχο για μια πληθώρα λειτουργιών, συμπεριλαμβανομένου του ήχου, του κλιματιστικού και της πλοήγησης.

Ενισχύοντας περαιτέρω το σύστημα Touch, το προαιρετικό πακέτο Connect σάς δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε Wi-Fi Hotspot, χρησιμοποιώντας την κεραία του αυτοκινήτου σας. Επίσης, περιλαμβάνει μια πολυλειτουργική εφαρμογή που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε και να αλληλεπιδράτε με την XF από το smartphone σας*.

*Προαιρετικό χαρακτηριστικό.

TOUCH PRO

TOUCH PRO

Πηγαίνοντας την τεχνολογία της XE στο επόμενο επίπεδο, το Touch Pro* παρέχει οθόνη αφής 10,2 ιντσών με γρήγορη απόκριση. Οι λειτουργίες του Touch Pro περιλαμβάνουν φωνητικό έλεγχο φυσικού διαλόγου, 10 GB χώρο αποθήκευσης ειδικά για πολυμέσα, καθώς και ένα ολοκαίνουργιο σύστημα πλοήγησης, με χάρτες 2D ή 3D, δορυφορικές προβολές και μια λειτουργία πρόβλεψης πλοήγησης.

Εκτός από όλες τις λειτουργίες Connect, το προαιρετικό πακέτο Connect Pro προσφέρει μια σειρά από επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες μόνο με το Touch Pro. Στις αποκλειστικές λειτουργίες περιλαμβάνεται το Online Routing, το οποίο παρακολουθεί ζωντανά τις συνθήκες κυκλοφορίας, διασφαλίζοντας την ολοκλήρωση του ταξιδιού σας στο συντομότερο χρονικό διάστημα*.

*Προαιρετικό χαρακτηριστικό.

ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΒΟΛΗ

ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΒΟΛΗ

Στον προαιρετικό εξοπλισμό, η διπλή προβολή επιτρέπει στον συνοδηγό και τον οδηγό να απολαμβάνουν διαφορετικό περιεχόμενο στην ίδια οθόνη αφής 10,2". Για παράδειγμα, ο συνοδηγός μπορεί να παρακολουθεί μια ταινία (ακούγοντας τον ήχο με ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά) ενώ ο οδηγός βλέπει την καθοδήγηση πλοήγησης.

WIFI ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

WIFI ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τα προαιρετικά πακέτα Connect και Connect Pro προσφέρουν Wi-Fi Hotspot, το οποίο αξιοποιεί την ισχυρή εξωτερική κεραία της XF και επιτρέπει στους επιβάτες να συνδέσουν ασύρματα έως και οκτώ συσκευές στο δίκτυο Wi-Fi της XF*.

HEAD-UP DISPLAY ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ LASER

HEAD-UP DISPLAY ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ LASER

Εστιάστε στο δρόμο με το σύστημα Head-Up Display της XF που χρησιμοποιεί τεχνολογία λέιζερ. Αυτό το προηγμένο σύστημα προβάλλει μια σειρά σημαντικών πληροφοριών πάνω στο παρμπρίζ. Παραμένοντας ευκρινής στο άμεσο ηλιακό φως, η καθαρή, φωτεινή εικόνα του που δημιουργείται με τεχνολογία λέιζερ προβάλλει την ταχύτητα του οχήματος, δεδομένα πλοήγησης, ειδοποιήσεις σταθεροποίησης ταχύτητας και δεδομένα του συστήματος Traffic Sign Recognition, όπου διατίθενται.

ΗΧΟΣ

ΗΧΟΣ

Τα κορυφαία ηχοσυστήματα της XF δίνουν ζωή στη μουσική σας. Το στάνταρ ηχοσύστημα της Jaguar παρέχει ηχητικό εύρος μέσω 8 ηχείων. Για ακόμη πιο ενισχυμένη εμπειρία ακρόασης, αναβαθμίστε στο Touch Pro και απολαύστε ένα από τα προαιρετικά συστήματα Meridien, το ηχοσύστημα 380W με 11 ηχεία ή το προαιρετικό ηχοσύστημα Surround 825W που προσφέρει συναυλιακό ήχο από 17 ηχεία. Όλα εξασφαλίζουν ότι, όταν εσείς και οι συνεπιβάτες σας βρίσκεστε στην XF, θα απολαμβάνετε μια πλούσια, συναρπαστική εμπειρία ήχου.

ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΕΝΔΕΙΞΕΩΝ

ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΕΝΔΕΙΞΕΩΝ

Η υψηλής ευκρίνειας 12,3 ιντσών εικονική οθόνη ενδείξεων (Virtual Instrument Cluster)* της XF διαθέτει ένα ολοκαίνουριο γραφικό περιβάλλον χρήστη με προηγμένες λειτουργίες, που κάνουν την οδήγηση ακόμη πιο απολαυστική. Μπορείτε να επιλέξετε από τέσσερα προκαθορισμένα θέματα οθόνης ή την πλήρη προβολή 3D Map, ανάλογα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις.

*Προαιρετικό και διαθέσιμο μόνο ως μέρος του συστήματος InControl Touch Prο.