• Jaguar F‑PACE

  Το συναρπαστικό νέο SUV επιδόσεων της Jaguar συνδυάζει τη σπορ συμπεριφορά και την έντονη ομορφιά με την καθημερινή πρακτικότητα και την αποτελεσματικότητα.

 • JAGUAR E‑PACE

  Το ολοκαίνουριο E‑PACE είναι το πρώτο compact SUV της Jaguar. Είναι ένας μοναδικός συνδυασμός εμφάνισης, ευελιξίας και δυναμικής οδήγησης.

 • Jaguar I‑PACE

  Παρουσίαση του πρώτου ηλεκτρικού SUV υψηλών επιδόσεων της Jaguar.

 • Jaguar F‑TYPE

  Δυνατή, ευέλικτη και ξεχωριστή, η F‑TYPE είναι το καθαρόαιμο Jaguar sports car, σχεδιασμένη για υψηλές επιδόσεις και ασυναγώνιστα κρατήματα.

 • JAGUAR XE

  Το πιο προηγμένο, αποτελεσματικό και εκλεπτυσμένο σπορ sedan της Jaguar.

 • JAGUAR XF

  Δύναμη που αποδίδεται πραγματικά εύκολα.

 • Jaguar XJ

  Ανακαλύψτε ασυνήθιστη πολυτέλεια.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Οι διαισθητικές τεχνολογίες της XF κάνουν κάθε διαδρομή πιο ασφαλή και πιο ευχάριστη, ενώ σας κρατούν δικτυωμένο.
ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO2

Μειωμένες έως τα 99 στη μηχανική λειτουργία
Μειωμένες έως τα 106 στην αυτόματη λειτουργία

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΥΣΙΜΟΥ Συνδυασμένη mpg (l/100km)

Από 75,0 (3,8) στη μηχανική λειτουργία
Από 68,9 (4,1) στην αυτόματη λειτουργία

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ JAGUAR

Από την προηγμένη τεχνολογία πολυμέσων έως τα συστήματα ήχου ακριβείας και τα ευφυή βοηθήματα του οδηγού, κάθε XF φιλοξενεί πρωτοποριακές και άψογα ενσωματωμένες τεχνολογίες InControl της Jaguar.

Δημιουργήστε τη δική σας

Σλόγκαν

Lorem ipsum dolor si.

Εξερευνήστε
Τα οχήματα που εμφανίζονται στο βιντεοσκοπημένο περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας ενδέχεται να μην αναπαριστούν με ακρίβεια τις πρόσφατες αναβαθμίσεις και βελτιώσεις. Απευθυνθείτε στον τοπικό αντιπρόσωπο της Jaguar για τις τελευταίες προδιαγραφές.

INCONTROL1

Απολαύστε το πιο προηγμένο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας στο αυτοκίνητο και μείνετε συνδεδεμένοι με την XF σας και τον κόσμο με το InControl, την οικογένεια προηγμένων τεχνολογιών της Jaguar. Οι έξυπνες λύσεις του συστήματος InControl αλληλεπιδρούν άψογα με τις προσωπικές συσκευές, τα δεδομένα και τα πολυμέσα σας, συμβάλλοντας στη βελτίωση και τον εμπλουτισμό των υπαρχόντων σας και της οδηγικής σας εμπειρίας.

TOUCH PRO

TOUCH PRO

Η XF προσφέρει την προηγμένη τεχνολογία του Touch Pro, η οποία ολοκληρώνεται με την οθόνη αφής 10 ιντσών και τους γρήγορους χρόνους απόκρισης στον βασικό εξοπλισμό. Τα χαρακτηριστικά του Touch Pro περιλαμβάνουν έλεγχο φωνής φυσικού διαλόγου, σύστημα πλοήγησης, με χάρτες 2D ή 3D, καθώς και λειτουργία έξυπνης πλοήγησης2.

ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΒΟΛΗ

Στον προαιρετικό εξοπλισμό, η διπλή προβολή επιτρέπει στον συνοδηγό και τον οδηγό να απολαμβάνουν διαφορετικό περιεχόμενο στην ίδια οθόνη αφής 10 ιντσών. Για παράδειγμα, ο συνοδηγός μπορεί να παρακολουθεί μια ταινία (ακούγοντας τον ήχο με ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά) ενώ ο οδηγός βλέπει την καθοδήγηση πλοήγησης.3

WIFI ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

WIFI ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το προαιρετικό πακέτο Connect Pro προσφέρει Wi-Fi Hotspot, το οποίο αξιοποιεί την ισχυρή εξωτερική κεραία της XF και επιτρέπει στους επιβάτες να συνδέσουν ασύρματα έως και οκτώ συσκευές στο δίκτυο Wi-Fi της XF1.

ΣΥΣΤΗΜΑ HEAD-UP DISPLAY ⁵

Εστιάστε στο δρόμο με το προαιρετικό σύστημα Head-Up Display της XF που χρησιμοποιεί τεχνολογία λέιζερ. Αυτό το προηγμένο σύστημα προβάλλει μια σειρά σημαντικών πληροφοριών πάνω στο παρμπρίζ. Παραμένοντας ευκρινής στο άμεσο ηλιακό φως, η καθαρή, φωτεινή εικόνα του που δημιουργείται με τεχνολογία λέιζερ προβάλλει την ταχύτητα του οχήματος, δεδομένα πλοήγησης, ειδοποιήσεις σταθεροποίησης ταχύτητας και δεδομένα του συστήματος Traffic Sign Recognition, όπου διατίθενται.

Τα οχήματα που εμφανίζονται στο βιντεοσκοπημένο περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας ενδέχεται να μην αναπαριστούν με ακρίβεια τις πρόσφατες αναβαθμίσεις και βελτιώσεις. Απευθυνθείτε στον τοπικό αντιπρόσωπο της Jaguar για τις τελευταίες προδιαγραφές.

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΟΔΗΓΟΥ

Η διαδραστική οθόνη οδηγού υψηλής ευκρίνειας 12,3 ιντσών παρέχει σχετικές πληροφορίες οδήγησης, όπως σύστημα πλοήγησης πλήρους οθόνης με χαρτογράφηση Display4 ακριβώς όταν το χρειάζεστε. Η υψηλή ανάλυσή του διασφαλίζει την απόλυτη ευκρίνεια ενώ η εκλεπτυσμένη μηχανή επεξεργασίας προσφέρει υψηλής ευκρίνειας, ομαλής κίνησης γραφικά.

ΗΧΟΣ

Το ηχοσύστημα της Jaguar (180W) αποδίδει ένα εξαιρετικό ακουστικό εύρος μέσω 8 ηχείων. Για μια ενισχυμένη ακουστική εμπειρία, επιλέξτε το προαιρετικό ηχοσύστημα Meridian™ Sound System (380W) με 10 ηχεία και υπογούφερ δύο καναλιών ή το ηχοσύστημα Meridian Surround Sound System (825W) με 16 ηχεία και υπογούφερ δύο καναλιών. Όπου και αν κάθεστε εσείς και οι συνεπιβάτες σας στην XF, θα απολαμβάνετε μια πλούσια εμπειρία ήχου.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ MERIDIAN

Ο σύγχρονος βραβευμένος σχεδιασμός της Jaguar, η προηγμένη δυναμική οδήγησης και το υπερσύγχρονο σύστημα ψυχαγωγίας στο αυτοκίνητο κάνουν την XF να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Δημιουργήστε την ιδανική για εσάς XF με το εργαλείο διαμόρφωσής μας.

Δημιουργήστε τη δική σας

1 Η ηλεκτρονική λειτουργικότητα και συνδεσιμότητα Wi-Fi εξαρτάται από την εγκατάσταση μιας micro SIM με κατάλληλη σύμβαση δεδομένων. Το Connect Pro Pack περιέχει υπηρεσίες συνδρομής που μπορούν να επεκταθούν μετά την αρχική περίοδο που συνιστά ο πωλητής λιανικής της Jaguar. Τα χαρακτηριστικά, οι επιλογές του InControl και η διαθεσιμότητά τους συνεχίζει να εξαρτάται από την αγορά: ελέγξτε με τον πωλητή λιανικής της Jaguar τη διαθεσιμότητα στην τοπική αγορά και τους πλήρεις όρους. Πληροφορίες και εικόνες που προβάλλονται αναφορικά με την τεχνολογία InControl, όπως οθόνες ή ακολουθίες, υπόκεινται σε ενημερώσεις λογισμικού, έλεγχο έκδοσης και άλλες αλλαγές συστήματος/οπτικές αλλαγές ανάλογα με τις επιλεγμένες επιλογές. Δεν μπορεί να διασφαλιστεί η συνδεσιμότητα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας σε όλες τις τοποθεσίες. Η λήψη των εφαρμογών InControl Apps και Remote App πρέπει να πραγματοποιείται από το Apple/Play Store. Όλα τα χαρακτηριστικά εντός του αυτοκινήτου πρέπει να χρησιμοποιούνται από τους οδηγούς μόνο όταν είναι ασφαλές. Οι οδηγοί πρέπει να εξασφαλίζουν ότι έχουν τον πλήρη έλεγχο του οχήματος ανά πάσα στιγμή. 
2 Το Secure Tracker περιέχει μια υπηρεσία συνδρομής που μπορεί να επεκταθεί μετά την αρχική περίοδο που συνιστά ο πωλητής λιανικής της Jaguar. 
3 Απαιτεί Navigation Pro, CD/DVD Player και ηχοσύστημα Meridian™ Sound System/MeridianTM
4 Απαιτεί Navigation Pro. 
5 Απαιτεί παρμπρίζ για το μετριασμό της ηλιακής ακτινοβολίας (Solar Attenuating Windscreen). 

Πληροφορίες και εικόνες που προβάλλονται σε αυτή τη σελίδα web αναφορικά με την τεχνολογία InControl, όπως οθόνες ή ακολουθίες, υπόκεινται σε ενημερώσεις λογισμικού, έλεγχο έκδοσης και άλλες αλλαγές συστήματος/οπτικές αλλαγές ανάλογα με τις επιλεγμένες επιλογές. Συμβουλευτείτε τον τοπικό αντιπρόσωπό σας Jaguar για τις πιο επικαιροποιημένες πληροφορίες για την αγορά. 
Όλα τα χαρακτηριστικά εντός του αυτοκινήτου πρέπει να χρησιμοποιούνται από τους οδηγούς μόνο όταν είναι ασφαλές. Οι οδηγοί πρέπει να εξασφαλίζουν ότι έχουν τον πλήρη έλεγχο του οχήματος ανά πάσα στιγμή.