Logo jaguar mobile
 • Jaguar F‑PACE

  Το συναρπαστικό νέο SUV επιδόσεων της Jaguar συνδυάζει τη σπορ συμπεριφορά και την έντονη ομορφιά με την καθημερινή πρακτικότητα και την αποτελεσματικότητα.

 • JAGUAR E‑PACE

  Το ολοκαίνουριο E‑PACE είναι το πρώτο compact SUV της Jaguar. Είναι ένας μοναδικός συνδυασμός εμφάνισης, ευελιξίας και δυναμικής οδήγησης.

 • Jaguar I‑PACE  Παρουσίαση του πρώτου ηλεκτρικού SUV υψηλών επιδόσεων της Jaguar.

 • Jaguar F‑TYPE

  Δυνατή, ευέλικτη και ξεχωριστή, η F‑TYPE είναι το καθαρόαιμο Jaguar sports car, σχεδιασμένη για υψηλές επιδόσεις και ασυναγώνιστα κρατήματα.

 • JAGUAR XE

  Το πιο προηγμένο, αποτελεσματικό και εκλεπτυσμένο σπορ sedan της Jaguar.

 • JAGUAR XF

  Δύναμη που αποδίδεται πραγματικά εύκολα.

 • Jaguar XJ

  Ανακαλύψτε ασυνήθιστη πολυτέλεια.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Το εσωτερικό της XF προσφέρει εξαιρετικές επιλογές πολυτέλειας και άφθονο χώρο.

Μέσα στην XF, μια γκάμα από σύγχρονα υλικά έχουν δουλευτεί αποκλειστικά για να προσφέρουν εξαιρετική άνεση και μια αίσθηση ευεξίας. Επίκεντρο του εσωτερικού είναι τα ενσωματωμένα χαρακτηριστικά σχεδιασμού που η XF μοιράζεται με τα άλλα αυτοκίνητα της σειράς Jaguar. Ο σχεδιασμός «γλιστρά» από το ταμπλό των οργάνων σε ολόκληρη την πρόσοψη και κατά μήκος των θυρών του οδηγού και του συνοδηγού.

Διαμορφώστε τη δική σας

ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ

ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ

Ανοίξτε την πόρτα της XF και το κουμπί εκκίνησης σας παρασύρει στο εσωτερικό. Ο παλμός της XE, σαν κτύπος καρδιάς, δημιουργεί μια συναισθηματική σύνδεση ανάμεσα σε οδηγό και μηχανή. Ο παλμοί του φτάνουν τους 72 ανά λεπτό, όπως και αυτοί ενός τζάγκουαρ σε ανάπαυση. Πατήστε τώρα το κουμπί εκκίνησης και η XF ζωντανεύει. Σε μια τέλεια χορογραφία, οι αεραγωγοί στρέφονται στην ανοικτή θέση, ο σύγχρονος μαύρος σατινέ περιστροφικός επιλογέας* ανυψώνεται απαλά, ο κινητήρας βρυχάται. Τα πάντα προκαλούν ανυπομονησία για την εκκίνηση διαδρομή σας.

*Μόνο στα αυτόματα μοντέλα.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΥΛΙΚΑ

Τα δέρματα και οι επενδύσεις επιλέγονται με τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή για να εξασφαλιστεί ότι μέσα στην XF τα πάντα είναι πολυτελή στην αφή. Είτε προτιμάτε ίνες άνθρακα ή επένδυση με ξύλινα φινιρίσματα που αναδεικνύουν την όμορφη επιλογή από δέρματα, η XF σας θα έχει πάντα την τέλεια εμφάνιση και αίσθηση.

ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Η XF συνδυάζει σχολαστική δεξιοτεχνία με σύγχρονα υλικά για να προσφέρει μια σειρά από επιλογές για το εσωτερικό. Το απαλό σαν γάντι δέρμα με τη διπλή ραφή, συμπεριλαμβανομένου του κορυφαίου σαγρέ Windsor, μπορεί να συμπληρωθεί με κομψές επενδύσεις και ποιοτικά υφάσματα σε μια γκάμα χρωμάτων.

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ

Με τις κομψές, μοντέρνες επενδύσεις και τα εξαιρετικής ποιότητας υφάσματα και δέρματα, καθώς και με την ευρεία γκάμα χρωματικών συνδυασμών, μπορείτε να δημιουργήσετε μια XF που να ταιριάζει στο στυλ σας. Μπορείτε ακόμα και να προσθέσετε το δικό σας κείμενο στα φωτιζόμενα μεταλλικά προστατευτικά*.

*Προαιρετικό χαρακτηριστικό.

Διαμορφώστε τη δική σας
ΧΩΡΟΣ ΦΟΡΤΩΣΗΣ

ΧΩΡΟΣ ΦΟΡΤΩΣΗΣ

Στα 540 λίτρα*, ο χώρος φόρτωσης της XF προσφέρει άφθονη χωρητικότητα. Για ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία, επιλέξτε την προαιρετική διαμόρφωση των πίσω καθισμάτων 40:20:40: αυξάνει το χώρο φόρτωσης στον εντυπωσιακό αριθμό των 885 λίτρων.

*Με σύστημα επισκευής ελαστικών. 505 λίτρα με ρεζέρβα εξοικονόμησης χώρου.

ΧΩΡΟΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ

ΧΩΡΟΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ

Η καμπίνα της XF είναι ένας προορισμός πολυτέλειας, επιλογής και μεγάλης άνεσης. Οι ευρύχωρες διαστάσεις του πίσω προσκέφαλου και του χώρου για τα πόδια προσθέτουν εξαιρετική άνεση για τους επιβάτες. Ο εσωτερικός ατμοσφαιρικός φωτισμός ενισχύει περαιτέρω την ατμόσφαιρα της XF, ενώ τα φώτα ανάγνωσης LED προσφέρουν καθαρό, ατομικό φωτισμό.