• Jaguar F‑PACE

  Το συναρπαστικό νέο SUV επιδόσεων της Jaguar συνδυάζει τη σπορ συμπεριφορά και την έντονη ομορφιά με την καθημερινή πρακτικότητα και την αποτελεσματικότητα.

 • JAGUAR E‑PACE

  Το ολοκαίνουριο E‑PACE είναι το πρώτο compact SUV της Jaguar. Είναι ένας μοναδικός συνδυασμός εμφάνισης, ευελιξίας και δυναμικής οδήγησης.

 • Jaguar I‑PACE

  Παρουσίαση του πρώτου ηλεκτρικού SUV υψηλών επιδόσεων της Jaguar.

 • Jaguar F‑TYPE

  Δυνατή, ευέλικτη και ξεχωριστή, η F‑TYPE είναι το καθαρόαιμο Jaguar sports car, σχεδιασμένη για υψηλές επιδόσεις και ασυναγώνιστα κρατήματα.

 • JAGUAR XE

  Το πιο προηγμένο, αποτελεσματικό και εκλεπτυσμένο σπορ sedan της Jaguar.

 • JAGUAR XF

  Δύναμη που αποδίδεται πραγματικά εύκολα.

 • Jaguar XJ

  Ανακαλύψτε ασυνήθιστη πολυτέλεια.

XF PRESTIGE

Η πολυτέλεια περνά στο επόμενο στάδιο με σύγχρονα υλικά και τη βέλτιστη δεξιοτεχνία.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO2

Μειωμένες έως τα 129‡ στη μηχανική λειτουργία
Μειωμένες έως τα 138‡ στην αυτόματη λειτουργία

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΥΣΙΜΟΥ Συνδυασμένη l/100km

Από 4,9‡ στη μηχανική λειτουργία
Από 5,2‡ στην αυτόματη λειτουργία

Η XF Prestige προσφέρει μοντέρνα πολυτέλεια. Διαθέτει καθίσματα από σαγρέ δέρμα και μια επιλογή από λεπτοδουλεμένα φινιρίσματα. Ο εσωτερικός ατμοσφαιρικός φωτισμός ολοκληρώνει τον κομψό χώρο της καμπίνας. Οι προβολείς HID Bi-function Xenon με LED J-Blades διακοσμούν το δυναμικό εξωτερικό.

Δημιουργήστε τη δική σας

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ

Απολαύστε πρόσθετη πολυτέλεια στην XF Prestige. Ηλεκτρικά μπροστινά καθίσματα με 10x10 διαφορετικές ρυθμίσεις προσφέρουν άνεση και ευελιξία, ενώ ο μπλε φωσφορίζων εσωτερικός ατμοσφαιρικός φωτισμός τονίζει τη μοντέρνα εκλεπτυσμένη εμφάνιση.

ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Η XF Prestige διατίθεται με δερμάτινα σαγρέ καθίσματα σε ποικιλία χρωμάτων και τιμόνι από απαλό σαγρέ δέρμα για μια εκλεπτυσμένη αίσθηση πολυτέλειας.

ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ XENON ΥΨΗΛΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ

ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ XENON ΥΨΗΛΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ

Οι προβολείς εκκένωσης υψηλής έντασης (HID) Bi-function Xenon είναι δυνατοί και καθαροί, παρέχοντας άριστο φωτισμό του δρόμου, τόσο στην υψηλή όσο και στη χαμηλή σκάλα, για ευκολότερη και ασφαλέστερη οδήγηση κατά τις νυκτερινές ώρες. Τα αναπόσπαστα φώτα πορείας ημέρας LED J-Blade δίνουν, επίσης, στην XF Prestige μια χαρακτηριστική οπτική υπογραφή. Στον τυπικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται ενσωματωμένο σύστημα καθαρισμού.

ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΌΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΌΣ ΦΩΤΙΣΜΌΣ

ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΌΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΌΣ ΦΩΤΙΣΜΌΣ

Η καμπίνα ζωντανεύει χάρη στον εσωτερικό ατμοσφαιρικό μπλε φωσφορίζοντα φωτισμό που είναι τοποθετημένος σε καίρια σημεία και αναδεικνύει τις βασικές λεπτομέρειες του σχεδιασμού και των λειτουργιών της καμπίνας, δημιουργώντας ένα έντονο οπτικό αποτέλεσμα.

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ XF ΔΙΚΗ ΣΑΣ

Με τη μεγάλη ποικιλία εξωτερικών και εσωτερικών αξεσουάρ που διατίθενται, η XF είναι έτοιμη να προσαρμοστεί στο στυλ σας και τον τρόπο ζωής σας.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

1 Η διαθεσιμότητα αυτών των χαρακτηριστικών και η κατηγοριοποίησή τους στον πρότυπο ή στον προαιρετικό εξοπλισμό εξαρτάται από την αγορά. Συμβουλευτείτε τον τοπικό αντιπρόσωπο της Jaguar για πληροφορίες. 
2 Τυπικό χαρακτηριστικό μόνο με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 
‡Ο NEDC (New European Driving Cycle - Νέος Ευρωπαϊκός Κύκλος Οδήγησης) είναι ο προηγούμενος κύκλος οδήγησης που χρησιμοποιούταν για τη μέτρηση κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών σε επιβατικά οχήματα στην Ευρώπη. Ο κύκλος WLTP (Worldwide harmonised Light vehicle Test Procedure - Παγκόσμια Εναρμονισμένη Διαδικασία Δοκιμών Ελαφρών Οχημάτων) είναι η νέα διαδικασία που έχει εισαχθεί σταδιακά από το 2017, η οποία μετράει καύσιμα, κατανάλωση ενέργειας, αυτονομία και εκπομπές. Έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στοιχεία πιο κοντά στην πραγματική συμπεριφορά οδήγησης. Δοκιμάζει τα οχήματα με βέλτιστο εξοπλισμό και με μια πιο απαιτητική διαδικασία δοκιμής και οδηγικό προφίλ. Τα στοιχεία εμφανίζονται για την αυτονομία (NEDC) και για τις νέες δοκιμές κύκλου οδήγησης WLTP. Η διαφορά στα στοιχεία οφείλεται σε μια αλλαγή στον τρόπο δοκιμής των οχημάτων και όχι σε μείωση της απόδοσης.