Logo jaguar mobile

XF

Ευδιάκριτα Jaguar. Ο δυναμικός σχεδιασμός της XF την κάνει να ξεχωρίζει από το πλήθος.

Aπό

56.700€

ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO2 g/km

Μειωμένες έως τα 104 στη μηχανική λειτουργία
Μειωμένες έως τα 109 στην αυτόματη λειτουργία

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΥΣΙΜΟΥ συνολικά l/100km

Από 4,0 στη μηχανική λειτουργία
Από 4,1 στην αυτόματη λειτουργία

Η XF βασίζεται στην επιτυχία του πιο βραβευμένου αυτοκινήτου της Jaguar. Διαθέτοντας έναν απαράμιλλο συνδυασμό στυλ και επιδόσεων, αποπνέει ένα άκρως σαγηνευτικό μείγμα σχεδιασμού, δυναμικής και φινέτσας, με αποτέλεσμα ένα αυτοκίνητο που προσφέρει απόλαυση και οικονομία. Όλα ενισχύονται από τεχνολογίες αιχμής, που σας κρατούν ασφαλείς και δικτυωμένους και σας ψυχαγωγούν.

Διαμορφώστε τη δική σας Κλείστε ένα test drive σήμερα

ΕΛΑΦΡΥ, ΜΕ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΙΣΗ

Χάρη στην ελαφριά αλουμινένια κατασκευή της Jaguar, η XF είναι πιο οικονομική, με μικρότερο κόστος συντήρησης και μειωμένες εκπομπές έως και 104g/km. Στο δρόμο, τα συστήματα ελαφριών μπροστινών ψαλιδιών και πίσω αναρτήσεων Integral Link προσφέρουν οδηγική άνεση και χειρισμό ανώτερου επιπέδου.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ

Η XF είναι ένας προορισμός κατά παραγγελία επιλογών και πολυτέλειας. Ένα μέρος όπου κορυφαία υλικά δουλεύονται με κομψότητα σε ένα σχεδιασμό που προσφέρει απόλυτη και ολοκληρωμένη άνεση. Όπου κι αν κάθεστε, η μοντέρνα σχεδίαση της XF, το άφθονο φυσικό φως και η εξαιρετική δεξιοτεχνία συνδυάζονται για να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης και φινέτσας.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Incontrol

Παραμείνετε δικτυωμένοι και ψυχαγωγηθείτε μέσω των συστημάτων ενημέρωσης και ψυχαγωγίας InControl Touch και InControl Touch Pro* της XF. Διαθέτουν γρήγορους χρόνους απόκρισης και ένα σύγχρονο γραφικό περιβάλλον με λειτουργίες αφής και σάρωσης. Άμεση, διαισθητική και άψογα ενσωματωμένη, η τεχνολογία της Jaguar προσφέρει λύσεις που ενισχύουν με καινοτόμο τρόπο την οδήγησή σας.

*Προαιρετικό χαρακτηριστικό.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΕΡΩΝ ΣΤΟ EURO NCAP

Η Jaguar XF έχει επιτύχει τη μέγιστη αξιολόγηση των 5 αστέρων στις δοκιμές ασφαλείας του Euro NCAP για το 2015.

Προσφέροντας εξαιρετική προστασία από συγκρούσεις, το αυτοκίνητο πέτυχε εξαιρετικά αποτελέσματα σε όλες τις κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων της ασφάλειας των επιβατών και των πεζών, και είναι ένα από τα μοντέλα με την υψηλότερη βαθμολογία στην κατηγορία του.

Η XE προσφέρει, επίσης, μια σειρά συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας, όπως η Αυτόνομη πέδηση έκτακτης ανάγκης, για περαιτέρω ενίσχυση της παγκοσμίου κλάσης ασφάλειας που προσφέρει.

Μάθετε περισσότερα
XF ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

XF ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Λάβαμε υπόψη όλες τις πτυχές του συνολικού κόστους ιδιοκτησίας, κατά το σχεδιασμό της XF. Η XF βρίσκεται ανάμεσα στους ηγέτες της κατηγορίας της, με διαστήματα ανάμεσα στα σέρβις έως 34.000km ή δύο έτη, χαμηλές εκπομπές CO2 έως 104g/km και οικονομία καυσίμων μέχρι 4.0 λίτρα/100km.

ΕΠΙΛΑΞΤΕ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΜΟΝΤΕΛΑ

Βρείτε το δικό σας ιδανικό συνδυασμό οικονομίας, επιδόσεων και πολυτέλειας με τη σειρά μοντέλων XF.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΑΣ

XF PURE

Η πεμπτουσία της XF. Επιδόσεις Jaguar εστιασμένες στον οδηγό, συνδυασμένες με οικονομία.

XF PRESTIGE

Η πολυτέλεια περνά στο επόμενο στάδιο με σύγχρονα υλικά και τη βέλτιστη δεξιοτεχνία.

XF PORTFOLIO

Το αποκορύφωμα της πολυτέλειας και δεξιοτεχνίας XF.

XF R-SPORT

Τόλμη και δυναμισμός. Αναμφισβήτητα σπορ εξωτερικό και εσωτερικό.

XF S

Για ανόθευτες σπορ επιδόσεις, με τον εκπληκτικό κινητήρα V6 3 λίτρων.