• Jaguar F‑PACE

  Το συναρπαστικό νέο SUV επιδόσεων της Jaguar συνδυάζει τη σπορ συμπεριφορά και την έντονη ομορφιά με την καθημερινή πρακτικότητα και την αποτελεσματικότητα.

 • JAGUAR E‑PACE

  Το ολοκαίνουριο E‑PACE είναι το πρώτο compact SUV της Jaguar. Είναι ένας μοναδικός συνδυασμός εμφάνισης, ευελιξίας και δυναμικής οδήγησης.

 • Jaguar I‑PACE

  Παρουσίαση του πρώτου ηλεκτρικού SUV υψηλών επιδόσεων της Jaguar.

 • Jaguar F‑TYPE

  Δυνατή, ευέλικτη και ξεχωριστή, η F‑TYPE είναι το καθαρόαιμο Jaguar sports car, σχεδιασμένη για υψηλές επιδόσεις και ασυναγώνιστα κρατήματα.

 • JAGUAR XE

  Το πιο προηγμένο, αποτελεσματικό και εκλεπτυσμένο σπορ sedan της Jaguar.

 • JAGUAR XF

  Δύναμη που αποδίδεται πραγματικά εύκολα.

 • Jaguar XJ

  Ανακαλύψτε ασυνήθιστη πολυτέλεια.

ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Ανακαλύψτε τη φινέτσα της XJ με τους εξαιρετικούς κινητήρες, ένα εξαιρετικά γρήγορο κιβώτιο ταχυτήτων και μια σειρά προηγμένων τεχνολογιών οδήγησης.
CO2 EMISSIONS g/km

As low as 99 on Manual
As low as 106 on Automatic

FUEL ECONOMY Combined mpg (l/100km)

From 75.0 (3.8) on Manual
From 68.9 (4.1) on Automatic

Η XJ προσφέρει την άνεση και τη φινέτσα ενός πολυτελούς αυτοκινήτου σε συνδυασμό με την απόκριση και την εμπλοκή του οδηγού που συναντάται σε ένα σπορ αυτοκίνητο.

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ

ΟΜΟΡΦΙΑ. ΙΣΧΥΣ. ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η αρχιτεκτονική του πλήρως αλουμινένιου αμαξώματος της XJ προσφέρει αντοχή, ακαμψία και είναι εξαιρετικά ελαφρύ. Με ενώσεις μόνο με πριτσίνια, και χωρίς καμία συγκόλληση, το 100 τοις εκατό μονοκόκ αλουμινένιο σασί και η δομή του αμαξώματος καθιστούν αυτό το αυτοκίνητο το ελαφρύτερο αυτοκίνητο στην κατηγορία του.

Η εξαιρετική αναλογία ισχύος-βάρους βελτιώνει όλες τις πτυχές των επιδόσεων και η μονοκόκ κατασκευή προσφέρει αυξημένη ακαμψία για βελτιωμένο χειρισμό καθώς και εξαιρετικές παροχές ασφάλειας.

image 1 image2

ΙΣΧΥΡΗ, ΜΕ ΑΠΟΚΡΙΣΗ, ΕΞΥΠΝΗ

O υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας Diesel V6 της XJ προσφέρει εξαιρετική ισχύ, ροπή και οδηγησιμότητα. Για αθόρυβες ομαλές αλλαγές ταχυτήτων, όλα τα μοντέλα διαθέτουν επίσης ένα κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων που προσφέρει μεγαλύτερη απόκριση στην οδήγηση και πλεονεκτήματα οικονομίας καυσίμου.

ΥΠΕΡΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΣ V6 ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΝΤΙΖΕΛ 3.0 ΛΙΤΡΩΝ ΙΣΧΥΟΣ 300PS

ΥΠΕΡΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΣ V6 ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΝΤΙΖΕΛ 3.0 ΛΙΤΡΩΝ ΙΣΧΥΟΣ 300PS

Ο νέος αναβαθμισμένος κινητήρας ντίζελ των 3.0 λίτρων, ισχύος 300PS προσφέρει βελτιωμένες επιδόσεις και μεγαλύτερη αποδοτικότητα καυσίμου, επιτυγχάνοντας επιδόσεις 0-100 km/h σε 6,2 δευτερόλεπτα.

Κατανάλωση καυσίμου (Μικτός κύκλος): Από 7 l/100km*

Εκπομπές CO2: 185* g/km

Κιβώτιο ταχυτήτων: Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8-σχέσεων με Stop/Start

ΥΠΕΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΣ V6 ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ 3 ΛΙΤΡΩΝ ΙΣΧΥΟΣ 340PS

ΥΠΕΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΣ V6 ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ 3 ΛΙΤΡΩΝ ΙΣΧΥΟΣ 340PS

Ανακαλύψτε την εκλεπτυσμένη αρχιτεκτονική του υπερτροφοδοτούμενου V6 κινητήρα βενζίνης της Jaguar. Απολαύστε βελτιωμένη ισχύ και επιδόσεις με μια σειρά από τεχνολογίες βελτίωσης της αποδοτικότητας, της κατανάλωσης καυσίμου και της εισαγωγής, συμπεριλαμβανομένου του άμεσου ψεκασμού και του μεταβλητού χρονισμού του διπλού εκκεντροφόρου. Με τη ισχύ να φθάνει πλέον τους 340PS και με 450Nm ροπής, επιτυγχάνει 0-100 km/h σε μόλις 5,9 δευτερόλεπτα.

Κατανάλωση καυσίμου (Μικτός κύκλος): 9,1 l/100 km

Εκπομπές CO2: 211 g/km

Κιβώτιο ταχυτήτων: Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8-σχέσεων με Stop/Start

ΥΠΕΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΣ V6 ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ 3 ΛΙΤΡΩΝ ΙΣΧΥΟΣ 340PS ΜΕ AWD

ΥΠΕΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΣ V6 ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ 3 ΛΙΤΡΩΝ ΙΣΧΥΟΣ 340PS ΜΕ AWD

Ο υπερτροφοδοτούμενος V6 κινητήρας των 3.0 λίτρων ισχύος 340PS με AWD, με την ενστικτώδη τεχνολογία All Wheel Drive (AWD) της Jaguar προσφέρει αυτοπεποίθηση στον οδηγό υπό όλες τις συνθήκες. Μπορεί να επιταχύνει από 0-100 km/h σε 6,4 δευτερόλεπτα (0-60 mph σε 6,1 δευτερόλεπτα).

Κατανάλωση καυσίμου (Μικτός κύκλος): 9,8 l/100 km

Εκπομπές CO2: 234 g/km

Κιβώτιο ταχυτήτων: 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων με ευφυές σύστημα Stop / Start

ΥΠΕΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΣ V8 ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ 5.0 ΛΙΤΡΩΝ ΙΣΧΥΟΣ 510PS

ΥΠΕΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΣ V8 ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ 5.0 ΛΙΤΡΩΝ ΙΣΧΥΟΣ 510PS

Ζήστε την εμπειρία της κινητήριας δύναμης ενός υπερσυμπιεστή Eaton έκτης γενιάς, ο οποίος είναι διαθέσιμος στην XJ Autobiography. Αυτός ο κινητήρας επιτυγχάνει τα 0-100 km/h σε μόλις 4,9 δευτερόλεπτα, με μια αξιοσημείωτη ισχύ της τάξης των 510PS και 625Nm ροπής.

Κατανάλωση καυσίμου (Μικτός κύκλος): 11,1 l/100km

Εκπομπές CO2: 264 g/km

Κιβώτιο ταχυτήτων: Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8-σχέσεων με Stop/Start

ΥΠΕΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΣ V8 ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ 5.0 ΛΙΤΡΩΝ ΙΣΧΥΟΣ 575PS

ΥΠΕΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΣ V8 ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ 5.0 ΛΙΤΡΩΝ ΙΣΧΥΟΣ 575PS

Ο εξαιρετικά ισχυρός υπερτροφοδοτούμενος V8 κινητήρας της XJR575 των 5.0 λίτρων ισχύος 575PS προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις με επιτάχυνση από 0-100 km/h σε 4,4 δευτερόλεπτα, και τελική ταχύτητα 300 km/h.

Κατανάλωση καυσίμου (Μικτός κύκλος): 11,1 l/100km

Εκπομπές CO2: 264 g/km

Κιβώτιο ταχυτήτων: Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8-σχέσεων με Stop/Start

ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ

ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ

Το σύστημα Adaptive Dynamics παρακολουθεί συνεχώς το αυτοκίνητο έως και 500 φορές το δευτερόλεπτο, μεταβάλλοντας την απόσβεση ανάλογα με τις συνθήκες. Αυτές οι συνεχείς ρυθμίσεις βοηθούν την XJ ώστε να παραμένει επίπεδη και σταθερή, βελτιώνοντας τον ελέγχο χωρίς να υπάρχει απώλεια της άνεσης.

ΠΛΗΡΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

ΠΛΗΡΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Το 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων της XJ ελέγχεται μέσω του επιλογέα Jaguar Drive Selector, ο οποίος υψώνεται στο χέρι σας μόλις πατηθεί το πλήκτρο «Start». Το σύστημα Jaguar Drive Control προσφέρει δύο τρόπους οδήγησης - Η δυναμική λειτουργία προσφέρει επιτάχυνση με μεγαλύτερη απόκριση και η χειμερινή λειτουργία προσφέρει πιο προοδευτικό έλεγχο σε ολισθηρές συνθήκες.

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΡΟΠΗ

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΡΟΠΗ

Η δυναμική οδήγηση της XJR575 υποβοηθάται από ενεργό ηλεκτρονικό διαφορικό (Electronic Active Differential) με Torque Vectoring by Braking. Αυτή η τεχνολογία δίνει τη δυνατότητα ελέγχου απόδοσης ισχύος, με μεγιστοποίηση της πρόσφυσης και περιορισμό της ολίσθησης των τροχών. Χάρη στον δυναμικό έλεγχο ευστάθειας (DSC) και τα συστήματα ABS, έχετε τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε πλήρως τις συναρπαστικές επιδόσεις της XJR575.

ΣΥΣΤΗΜΑ ALL WHEEL DRIVE

Το ευφυές σύστημα AWD αντιδρά ακαριαία, στην περίπτωση όπου οι πίσω τροχοί αρχίσουν να ολισθαίνουν, ανακατανέμοντας αμέσως τη ροπή για να αντισταθμίσει την ολίσθηση. Πλέον του 90 τοις εκατό της ροπής του κινητήρα μπορεί να κατανεμηθεί από τους πίσω στους εμπρός τροχούς ώστε να παρέχεται η βέλτιστη πρόσφυση.

ΣΥΣΤΗΜΑ ALL SURFACE PROGRESS CONTROL

ΣΥΣΤΗΜΑ ALL SURFACE PROGRESS CONTROL

Το μοναδικό σύστημα ελέγχου πρόσφυσης All Surface Progress Control (ASPC) της Jaguar είναι ένα σύστημα σταθεροποίησης χαμηλής ταχύτητας με χαμηλές ταχύτητες, το οποίο λειτουργεί σε ταχύτητες μεταξύ 3,6 km/h και 30 km/h. Βοηθά την XJ να αντιμετωπίζει καταστάσεις όπου υπάρχει χαμηλή πρόσφυση, ανεξαρτήτως των καιρικών συνθηκών, και επιτρέπει στους οδηγούς να επικεντρωθούν στην οδήγηση του οχήματος. Το σύστημα διαθέτει επίσης μια λειτουργία εκκίνησης, επιτρέποντας στην XJ να ξεκινά από κατάσταση ακινησίας σε ολισθηρές επιφάνειες, καθώς και μια λειτουργία κατάβασης λόφου που ελέγχει την ταχύτητα του οχήματος στις απότομες κλίσεις.

Η XJ είναι το αποκορύφωμα των αυτοκινήτων σεντάν της Jaguar. Ο τέλειος συνδυασμός τεχνολογίας αιχμής, σπορ δυναμικής του οχήματος και άφθονης πολυτέλειας. Δημιουργήστε την ιδανική για εσάς XJ με το εργαλείο διαμόρφωσής μας.

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ