Logo jaguar mobile

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τα προηγμένα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού της XJ σας κρατούν ασφαλείς, δικτυωμένους και σας ψυχαγωγούν.
ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO2 g/km

Μειωμένες έως τα 99 στη μηχανική λειτουργία
Μειωμένες έως τα 106 στην αυτόματη λειτουργία

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ Μικτή mpg (l/100km)

Από 75,0 (3,8) στη μηχανική λειτουργία
Από 68,9 (4,1) στην αυτόματη λειτουργία

Η XJ είναι εξοπλισμένη με μια σειρά βασικών και προαιρετικών συστημάτων InControl και συστημάτων υποστήριξης του οδηγού για να κάνουν την οδήγηση ευκολότερη και ασφαλέστερη. Κάθε XJ είναι επίσης εξοπλισμένη με το σύστημα InControl Touch Pro στο βασικό εξοπλισμό, το ταχύτερο και πιο εξελιγμένο σύστημα ψυχαγωγίας που παρουσίασε ποτέ η Jaguar. Και με το σύστημα InControl Touch Pro, μπορείτε να επιλέξετε να προσθέσετε το InControl Connect Pro, το οποίο σας παρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών Pro που επεκτείνουν περαιτέρω τις δυνατότητες του InControl Touch Pro.

ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Όλες οι XJ εξοπλίζονται με το υπερσύγχρονο σύστημα ψυχαγωγίας InControl Touch Pro, της Jaguar. Οδηγούμενο από ένα σύστημα Intel Quad Core μέσω ενός τσιπ (SoC) προωθεί την ιδέα του συνδεδεμένου αυτοκινήτου σε ένα άλλο επίπεδο. Το σύστημα συνεργάζεται άψογα με το smartphone σας προσφέροντας μια σειρά υπηρεσιών που βελτιώνουν την οδηγική εμπειρία, κρατώντας σας συνδεδεμένο ενώ βρίσκεστε εν κινήσει.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΑΦΗΣ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΑΦΗΣ

Το κέντρο εντολών της XJ είναι η οθόνη αφής. Αυτή η νέα, ιδιαίτερα διαισθητική διεπαφή πολλαπλής αφής μπορεί να εξατομικευθεί και χρησιμοποιεί οικείες χειρονομίες από τα smartphone και τα tablet - απλά πατήστε, αυξήστε ή μειώστε το μέγεθος και σύρετε για γρήγορη και ακριβή λειτουργία.

ΟΘΟΝΗ ΕΙΚΟΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

ΟΘΟΝΗ ΕΙΚΟΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

Η υψηλής ευκρίνειας οθόνη εικονικών οργάνων της XJ ζωντανεύει τις πληροφορίες - μια TFT οθόνη υψηλής ευκρίνειας 12,3’’ αντικαθιστά το συμβατικό πίνακα οργάνων. Αυτή η ισχυρή πολυεπίπεδη, εικονική οθόνη συνδυάζει ένα φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον γραφικών με προηγμένες λειτουργίες, κάνοντας την οδήγηση ακόμη πιο απολαυστική. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τέσσερα προ-ρυθμισμένες επιλογές εμφάνισης, ή μια πλήρους διάστασης οθόνη πλοήγησης με 3D χαρτογράφηση, ανάλογα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις.

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΣΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΣΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

Το προαιρετικό σύστημα ψυχαγωγίας των πίσω καθισμάτων διαθέτει ατομικές πτυσσόμενες, υψηλής ευκρίνειας οθόνες 10,2 ιντσών. Η αναλογία διαστάσεων 16: 9 σημαίνει ότι είναι ιδανικές για την προβολή ταινιών σε πλήρη οθόνη. Και δεδομένου ότι το σύστημα είναι εφοδιασμένο με ασύρματα ακουστικά και τηλεχειριστήριο, θύρες USB και HDMI που υποστηρίζουν πολλαπλά tablets και smartphones, στην XJ όλοι μπορούν να παραμείνουν δικτυωμένοι.

ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΗΧΟΣ

ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΗΧΟΣ

Η XJ προσφέρει μια επιλογή από ηχοσυστήματα τα οποία είναι σχεδιασμένα για να ζωντανεύουν τη μουσική σας. Το ηχοσύστημα της Jaguar αποδίδει 250W με ένα εξαιρετικό ακουστικό εύρος μέσω 8 ηχείων. Τρία επιπλέον συστήματα, σχεδιασμένα για την XJ σε συνεργασία με τη Βρετανική Meridian που ειδικεύεται στα συστήματα ήχου, προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερο εύρος απόδοσης: το Meridian 380W Digital Surround Sound System, το Meridian 825W Digital Surround Sound System και το Meridian Reference 1300W Digital Sound System.

Όλα διαθέτουν προηγμένη τεχνολογία, συμπεριλαμβανομένου ενός λογισμικού επεξεργασίας ψηφιακού σήματος Digital Signal Processor (DSP) για τη δημιουργία ενός υπέροχου στερεοφωνικού ή surround ήχου σε κάθε σημείο της καμπίνας και για τη βελτιστοποίηση κάθε στοιχείου του συστήματος, καθώς και της τεχνολογίας Meridian Cabin Correction η οποία βελτιώνει δραματικά την σαφήνεια και την αυθεντική αναπαραγωγή της μουσικής σας.

ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η XJ είναι σχεδιασμένη για μέγιστη ασφάλεια τόσο σε κατάσταση στάθμευσης όσο και εν κινήσει. Ένα σύστημα συναγερμού και το σύστημα immobiliser του κινητήρα ανήκουν στο βασικό εξοπλισμό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κλειδί μπρελόκ σας για το απομακρυσμένο κλείδωμα και διπλό κλείδωμα ασφαλείας της XJ σας ή, εναλλακτικά, να κάνετε το ίδιο μέσω ενός διακριτικού κουμπιού στη λαβή της πόρτας. Καθώς ξεκινάτε, οι πόρτες μπορούν να προγραμματιστούν ώστε να κλειδώνουν αυτόματα σε μια προκαθορισμένη ταχύτητα.