ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

Το ομαδικό πνεύμα κάνει το όνειρο πραγματικότητα.
TATA CONSULTANCY SERVICES (TCS)

TATA CONSULTANCY SERVICES (TCS)

Η TCS είναι ένας οργανισμός υπηρεσιών πληροφορικής, παροχής συμβουλών και επιχειρηματικών λύσεων που έχει συνεργαστεί με πολλές επιχειρήσεις πάνω από 50 χρόνια. Η TCS προσφέρει ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο επιχειρηματικών, τεχνολογικών και μηχανικών υπηρεσιών με γνώμονα τη συμβουλευτική, γνωστική υποστήριξη. Ως μέλος του Tata group, η TCS έχει πάνω από 606.000 συμβούλους σε 55 χώρες. Η TCS εργάζεται για τη δημιουργία ενός στοχευμένου μέλλοντος, αξιοποιώντας την καινοτομία για την προώθηση της βιωσιμότητας. Η συνεργασία της TCS με την Jaguar TCS Racing επιδιώκει την υιοθέτηση της εξειδίκευσης και της τεχνογνωσίας μας που θα οδηγήσει σε καινοτόμες λύσεις για την ομάδα, με σκοπό την επιτυχία στο E-Prix. TCS
WOLFSPEED

WOLFSPEED

Η Wolfspeed ηγείται της παγκόσμιας αγοράς στην υιοθέτηση των τεχνολογιών Silicon Carbide and GaN. Απελευθερώνουμε τη δύναμη των δυνατοτήτων μέσα από σκληρή δουλειά, συνεργασία και πάθος για καινοτομία.


Η Jaguar TCS Racing χρησιμοποιεί την τεχνολογία Silicon Carbide της Wolfspeed στα inverters των συστημάτων κίνησης για την επιτάχυνση της απόδοσης και των επιδόσεων ήδη από το 2017. Ως επίσημος συνεργάτης της ομάδας στην προμήθεια ημιαγωγών, η Wolfspeed θα κατανοήσει καλύτερα τις ακραίες οριακές συνθήκες στις οποίες εκτίθενται οι ημιαγωγοί μας στις εφαρμογές EV και θα μεταφράσει τις γνώσεις που έχουν αποκτηθεί από τις πίστες αγώνων στην επόμενη γενιά οχημάτων της Jaguar.

GKN AUTOMOTIVE

GKN AUTOMOTIVE

Η GKN Automotive, επίσημος συνεργάτης ηλεκτροκίνησης (eDrive) της Jaguar TCS Racing, είναι μία παγκόσμια εταιρεία τεχνολογίας αυτοκινήτου που εξελίσσει, κατασκευάζει και προμηθεύει με κορυφαία στην αγορά συστήματα κίνησης και προηγμένες τεχνολογίες ePowertrain το 90% των κατασκευαστών αυτοκινήτων (OEM) σε όλο τον κόσμο. Το λογισμικό του συστήματος κίνησης, οι δοκιμές και η τεχνογνωσία επικύρωσης έχουν υποστηρίξει την Jaguar TCS Racing στην εξέλιξη του Gen3 αυτοκινήτου, με έναν μηχανικό λογισμικού της GKN να βρίσκεται στο αρχηγείο της Jaguar TCS Racing. Η συνεργασία της GKN Automotive με την Jaguar TCS Racing ενισχύει την αποτελεσματικότητα μέσω της υποστήριξης της τεχνολογίας του συστήματος κίνησης και της προηγμένης ψύξης, με τα ευρήματα να μεταφέρονται από την πίστα στο δρόμο.
DOW

DOW

Ως επίσημος συνεργάτης από το χώρο της επιστήμης των υλικών και πιστός οπαδός της δύναμης του σπορ, η Dow είναι περήφανη που φέρνει την τεχνογνωσία της στην ανάπτυξη εφαρμογών και στην τεχνική ενσωμάτωση μαζί με μία εμπειρία 100+ χρόνων στον τομέα μεταφορών για να συνεργαστεί με την Jaguar TCS Racing και να βοηθήσει στην ανάπτυξη και ενσωμάτωση υλικών επόμενης γενιάς που θα προωθήσει ένα μέλλον με χαμηλό ανθρακικό αποτύπωμα. Μέσω της συνεργατικής καινοτομίας, η ομάδα μας MobilityScience™ συνεργάζεται στενά με την Jaguar TCS Racing ώστε να καθοριστούν οι λύσεις υλικών που προάγουν την ασφάλεια, την αποδοτικότητα και την ανθεκτικότητα του αγωνιστικού αυτοκινήτου, ενώ ανταποκρίνονται στις αυξανόμενες απαιτήσεις των ηλεκτρικών οχημάτων στην πίστα και στο δρόμο.
CASTROL

CASTROL

Στην Castrol το πάθος μας για επιδόσεις, σε συνδυασμό με το πνεύμα συνεργασίας που μας χαρακτηρίζει, μας έχει δώσει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε προϊόντα τα οποία βρίσκονται στην καρδιά πολλών τεχνολογιών επιτευγμάτων, στην ξηρά, στον αέρα, στη θάλασσα και στο διάστημα. Η μετάβαση στον εξηλεκτρισμό μάς ενέπνευσε να δημιουργήσουμε και να λανσάρουμε μία σειρά e-Fluids, σχεδιασμένων και δοκιμασμένων για ηλεκτρικά οχήματα. Μέσα από τη συνεργασία μας με την Jaguar Racing Formula E Team μάς δίδεται η ευκαιρία να δοκιμάσουμε την γκάμα των e-Fluids μας στην πίστα και να συμβάλλουμε προκειμένου να ανακαλύψουμε καινοτομίες για τις μεταφορές του αύριο. Δεν είναι απλά καύσιμα ή λιπαντικά, πρόκειται για επιτεύγματα στη μηχανική υγρών.
MICRO FOCUS

MICRO FOCUS

Η Micro Focus είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους λογισμικού επιχειρήσεων στον κόσμο με 300+ προϊόντα, τα οποία βοηθούν τους πελάτες να βρουν λύσεις για την εξισορρόπηση των σημερινών αναγκών στον τομέα της πληροφορικής μεταμορφώνοντας παράλληλα τις επιχειρήσεις τους για τις ψηφιακές ευκαιρίες του αύριο. Αυτές οι λύσεις περιλαμβάνουν την ασφάλεια, τις λειτουργίες πληροφορικής, την παράδοση εφαρμογών, τη διακυβέρνηση, τον εκσυγχρονισμό και την ανάλυση στοιχείων, με έμφαση στο περιβάλλον, την κοινωνία και τη διακυβέρνηση. Η Micro Focus είναι ο διάφανος συνεργάτης που αναζητούν οι πελάτες. Μαζί μπορούν να λάβουν τις απαραίτητες αποφάσεις για να είναι ανταγωνιστικοί, λειτουργώντας και μετασχηματίζοντας τις επιχειρήσεις τους ταυτόχρονα.
ALPINESTARS

ALPINESTARS

Η Alpinestars, ο κορυφαίος κατασκευαστής ειδών προστασίας στον κόσμο στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, δίνει το παρών στις κορυφαίες εκφάνσεις του εδώ και σχεδόν 60 χρόνια. Συνεργαζόμενη με τους καλύτερους οδηγούς και ομάδες του κόσμου σε πρωταθλήματα όπως η Formula 1, η Formula E, το WEC, το NASCAR, το WRC και το Dakar, η εταιρεία δεσμεύεται να προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο τεχνικά προηγμένων προϊόντων οδηγών και ομάδων που παρέχουν την απόλυτη απόδοση, προστασία , και δυνατότητα αναπνοής, στους κορυφαίους αθλητές του κόσμου των αγώνων και στους οδηγούς της Jaguar TCS Racing Team, Mitch Evans και Sam Bird. Ένας Στόχος. Ένα Όραμα.
UNCOMMON

UNCOMMON

Είμαστε μία δημιουργική επιχείρηση που προσφέρει μοναδικές λύσεις όσον αφορά τα είδη ένδυσης των ομάδων και τα προϊόντα, από το σχεδιασμό μέχρι την υλοποίηση. Παίρνουμε γρήγορες αποφάσεις και αψηφούμε κάθε τι συμβατικό. Πιστεύουμε ότι αντιμετωπίζουμε τους ανθρώπους και τον πλανήτη με σεβασμό, προσπαθώντας να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι, μειώνοντας το αποτύπωμά μας και προσφέροντας ταυτόχρονα εξαιρετικά προϊόντα. Σχεδιάζουμε, εξελίσσουμε και προσφέρουμε ξεχωριστά, καινοτόμα προϊόντα και είδη ένδυσης των ομάδων. Σκεφτόμαστε διαφορετικά και ενεργούμε αποφασιστικά. Το δίκτυό μας είναι παγκόσμιο, η τεχνογνωσία μας βαθιά και η εξειδίκευσή μας στη βιώσιμη μόδα σημαίνει ότι τα προϊόντα μας προσφέρουν μία ωραία αίσθηση ακόμα και όταν είναι δεν φοριούνται. Αυτή είναι η Uncommon.
AERO

AERO

Η τεχνολογία AERO Sustainable Material Technology φέρνει την επανάσταση στη βιομηχανία βαφών σε επίπεδο μοριακής δομής. Το AERO είναι ένα ελαφρύ, εξαιρετικά ανθεκτικό σύστημα διακοσμητικής μεμβράνης που στοχεύει στην εξάλειψη των μεγάλων περιβαλλοντικών επιπτώσεων των παραδοσιακών χρωμάτων. Το AERO αναπτύχθηκε αρχικά για την αεροδιαστημική, στη συνέχεια βελτιστοποιήθηκε στον μηχανοκίνητο αθλητισμό για εφαρμογές αυτοκινήτων και μπορεί να επιτυγχάνει αισθητική αξία που δεν καθίσταται δυνατή μέσω ενός πιστολιού ψεκασμού με σύστημα φιλμ υψηλής απόδοσης, αυτόματης επιδιόρθωσης. Τα προϊόντα AERO εκπέμπουν ΜΗΔΕΝΙΚΟ CO2, παράγουν ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ πτητικές οργανικές ενώσεις (VOCs), περιέχουν ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ενώσεις PVC, και απαιτούν ΜΗΔΕΝΙΚΟ νερό. Το AERO είναι το μέλλον της βαφής.

KEEP EXPLORING

JAGUAR I-PACE

JAGUAR I-PACE

Από τη πίστα στο δρόμο: βιώστε τη συγκίνηση των αγωνιστικών επιδόσεων καθημερινά με την Jaguar I-PACE.
RACING DNA

RACING DNA

Η φήμη της Jaguar για τις επιδόσεις, την τεχνολογία και το ντιζάιν σφυρηλατήθηκε στα πιο απαιτητικά σιρκουί και πρωταθλήματα του κόσμου.
ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Εκπληκτική σχεδίαση και απόδοση που κόβει την ανάσα. Εξερευνήστε πώς οι εμπειρίες μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ABB FlA Formula E μεταφέρονται στα ηλεκτρικά μας οχήματα δρόμου.
JAGUAR I-PACE

JAGUAR I-PACE

Από τη πίστα στο δρόμο: βιώστε τη συγκίνηση των αγωνιστικών επιδόσεων καθημερινά με την Jaguar I-PACE.
RACING DNA

RACING DNA

Η φήμη της Jaguar για τις επιδόσεις, την τεχνολογία και το ντιζάιν σφυρηλατήθηκε στα πιο απαιτητικά σιρκουί και πρωταθλήματα του κόσμου.
ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Εκπληκτική σχεδίαση και απόδοση που κόβει την ανάσα. Εξερευνήστε πώς οι εμπειρίες μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ABB FlA Formula E μεταφέρονται στα ηλεκτρικά μας οχήματα δρόμου.