ΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

TATA CONSULTANCY SERVICES

TATA CONSULTANCY SERVICES

Η TCS είναι ένας κορυφαίος παγκόσμιος οργανισμός, πάροχος υπηρεσιών IT, συμβουλευτικής και επιχειρηματικών λύσεων. Συνδυάζουμε τεχνολογική δεινότητα και επιχειρηματική ευφυΐα, λειτουργώντας ως καταλύτης της αλλαγής και της επίτευξης αποτελεσμάτων. Αποστολή μας είναι να βοηθήσουμε τους πελάτες να πετύχουν τους επιχειρηματικούς στόχους τους παρέχοντας καινοτόμες, άριστες υπηρεσίες συμβουλευτικής, λύσεις & υπηρεσίες IT και να τους προσφέρουμε μία απολαυστική εμπειρία συνεργασίας μαζί μας.

Η Tata Consultancy Services αγωνίζεται να δημιουργήσει ένα δυναμικό μέλλον, αξιοποιώντας την καινοτομία ως μοχλό για τη βιωσιμότητα. Στοχεύουμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη νέα συνεργασία για να αυξήσουμε τη συνειδητοποίηση της σπουδαιότητας του εξηλεκτρισμού, αναδεικνύοντας το ταξίδι για την ηλεκτροκίνηση και πρωτοστατώντας στο δρόμο για ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
TCS
GKN

GKN

Η GKN Automotive είναι μία κορυφαία παγκόσμια εταιρεία τεχνολογίας αυτοκινήτου που υπήρξε πρωτοπόρος στα ηλεκτρικά συστήματα κίνησης και συνεργάζεται με το 90% των κατασκευαστών αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο. Είμαστε ο μοναδικός προμηθευτής που επικεντρώνεται απόλυτα στη σχεδίαση, κατασκευή, ενσωμάτωση και βελτιστοποίηση συμβατικών συστημάτων κίνησης, τετρακίνησης και ηλεκτροκίνησης. Τα τελευταία 20 χρόνια έχουμε αναπτύξει κορυφαία συστήματα eDrive, που βασίζονται στην τεχνογνωσία μας για τα συστήματα AWD. Το Κέντρο Καινοτομίας της GKN Automotive, στο Abingdon, είναι ένας από τους μεγαλύτερους παγκόσμιους κόμβους για την ανάπτυξη συστημάτων που προορίζονται για μελλοντικά ηλεκτρικά οχήματα.

Η τεχνολογική συνεργασία της GKN Automotive με τη Jaguar Racing ξεκίνησε το 2017 πριν από την 4η σεζόν του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ABB FIA Formula E. Η δοκιμή των τεχνολογιών μας στις οριακές συνθήκες της αγωνιστικής πίστας είναι απαραίτητη για την επιτάχυνση των καινοτομιών και την περαιτέρω πρόοδο της τεχνογνωσίας. Η συνεργασία μας στοχεύει στην αποδοτική οδήγηση όπως υποδηλώνει και το μότο ‘Driving for Efficiency’, κάτι που σχετίζεται άμεσα με τους αγώνες της Formula E, αλλά και με τη διαφοροποίηση των μελλοντικών προϊόντων eDrive της GKN Automotive έναντι του ανταγωνισμού.

Ως επίσημος εταίρος ηλεκτροκίνησης (eDrive) της Jaguar Racing, η GKN Automotive θα συνεργαστεί στενά με τους μηχανικούς της Jaguar Racing προκειμένου να εφαρμόσει την τεχνογνωσία της στους τομείς σχεδίασης, παραγωγής και ανάπτυξης λογισμικού στην I-TYPE 5. Θα διαδραματίσουμε σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη συστημάτων ηλεκτροκίνησης και θα επιστρατεύσουμε τις γνώσεις μας για τη δημιουργία προηγμένων τεχνολογιών ψύξης, τόσο για τον μετατροπέα (inverter) όσο και για τον ηλεκτροκινητήρα, με στόχο την αυξημένη λειτουργική απόδοση. Οι μηχανικοί λογισμικού της GKN Automotive θα ενσωματωθούν στην ομάδα της Jaguar Racing.
GKN
DOW

DOW

Η Dow με υπερηφάνεια φέρνει την τεχνογνωσία της στην επιστήμη των υλικών στην Jaguar Racing Formula E Team μέσω της πλατφόρμας MobilityScienceTM, με στόχο την τεχνολογική εξέλιξη και καινοτομία του τομέα των μεταφορών. Οι άνθρωποί μας ασπάζονται το ομαδικό πνεύμα, είναι ανοιχτοί σε διαφορετικές ιδέες και τολμούν να υιοθετούν καινοτομίες με συνεργάτες και πελάτες για τη δημιουργία υλικών που επιτρέπουν μία οικονομία κινητικότητας με χαμηλό αποτύπωμα άνθρακα – όπου οι απόλυτοι στόχοι είναι το μικρότερο βάρος, η μεγαλύτερη αυτονομία, η αυξημένη ασφάλεια και η μειωμένη κατανάλωση ενέργειας.

Οι λύσεις μεταφορών της Dow περιλαμβάνουν μία ευρεία γκάμα τεχνολογιών πολυολεφίνης, πολυουρεθάνης, ακρυλικών, σιλικόνης και διαφόρων άλλων χημικών για ηλεκτρικά οχήματα. Η συνεργασία με την Jaguar Racing ευθυγραμμίζεται με το στόχο μας να είμαστε η πιο καινοτόμα, πελατοκεντρική, ολοκληρωμένη και βιώσιμη σε επίπεδο επιστήμης υλικών εταιρεία σε όλο τον κόσμο, καθώς υιοθετούμε νέους τρόπους συνεργασίας ώστε να αναζητάμε τις λύσεις μαζί.
DOW
CASTROL

CASTROL

Η Castrol, μία από τις παγκοσμίως μεγαλύτερες εταιρείες λιπαντικών, είναι υπερήφανη για την κληρονομιά της στις καινοτομίες. Το πάθος μας για επιδόσεις, σε συνδυασμό με το πνεύμα συνεργασίας που τη χαρακτηρίζει, έχει επιτρέψει στην Castrol να δημιουργήσει προϊόντα τα οποία βρίσκονται στην καρδιά πολυάριθμων τεχνολογιών επιτευγμάτων, στην ξηρά, στον αέρα, στη θάλασσα και στο διάστημα. Η μετάβαση στον εξηλεκτρισμό μάς ενέπνευσε να δημιουργήσουμε και να λανσάρουμε μία σειρά e-Fluids, σχεδιασμένων και δοκιμασμένων για ηλεκτρικά οχήματα. Η Castrol επιδιώκει συνεχώς να συνεργάζεται με πρωτοπόρους για να μπορέσει να προοδεύσει ακόμα περισσότερο, και μέσα από τη συνεργασία μας με την Jaguar Racing Formula E Team μάς δίδεται η ευκαιρία να δοκιμάσουμε την προϊοντική σειρά μας e-Fluids στην πίστα ώστε να φέρουμε την επανάσταση στις μεταφορές του αύριο. Δεν είναι απλά ένα λιπαντικό, είναι ‘ρευστομηχανική’.
CASTROL
MICRO FOCUS

MICRO FOCUS

Η Micro Focus είναι ένας από τους παγκοσμίως μεγαλύτερους παρόχους λογισμικού επιχειρήσεων, προσφέροντας τεχνολογία καίριας σημασίας σε 40.000 πελάτες σε όλο τον κόσμο. Με ένα ευρύ πελατολόγιο που ενισχύεται από ένα πλούσιο πακέτο τεχνολογιών ανάλυσης αποθέματος, η εταιρεία βοηθά τους πελάτες να λειτουργούν και να μετασχηματίζουν τις επιχειρήσεις του, ώστε να μπορούν να προσαρμόζονται στις εξελίξεις της αγοράς και να ανταγωνίζονται αποτελεσματικά στην ψηφιακή οικονομία.

Οι 300+ προϊοντικές σειρές της εταιρείας στοχεύουν στην παραγωγή κρίσιμων αποτελεσμάτων, στην επιτάχυνση και ολοκλήρωση εφαρμογών, στην απλοποίηση αναβαθμίσεων συστημάτων πληροφορικής, στην αυξημένη αντοχή σε κυβερνοεπιθέσεις, αλλά και στην ανάλυση του χρονοδιαγράμματος ανάληψης δράσεων – βασικά σημεία για τις επιτυχίες τόσο σε επίπεδο στρατηγικών αποφάσεων όσο και στις αγωνιστικές πίστες. Ως τεχνολογικός εταίρος της Jaguar Racing, η Micro Focus αρχικά θα παρέχει τεχνολογία για να βοηθήσει την ομάδα να επιταχύνει την ανάπτυξη λογισμικού της, καθώς και την προγνωστική ανάλυση για τη βελτίωση τόσο της απόδοσης της ομάδας όσο και των τεχνολογιών απεικόνισης.

Μαζί, θα εφαρμόσουμε λύσεις ΙΤ που θα γεφυρώσουν το κενό ανάμεσα στις υφιστάμενες και της αναδυόμενες τεχνολογίες και τις διαχρονικές επενδύσεις ΙΤ. Και αυτό, το ονομάζουμε High Tech, Low Drama.
MICRO FOCUS
ALPINESTARS

ALPINESTARS

Πάνω από πέντε δεκαετίες η Alpinestars έχει συνδέσει το όνομά της με τα κορυφαία πρότυπα ασφάλειας και επιδόσεων στο μηχανοκίνητο αθλητισμό. Συγκεκριμένα, επί 55 χρόνια η Alpinestars δίνει το παρών σε κορυφαία επαγγελματικά πρωταθλήματα ως πάροχος ειδών υπόδησης / ένδυσης και εξοπλισμού προστασίας, με το βλέμμα σταθερά στραμμένο στο μέλλον.

Συνεχίζοντας την καινοτόμα πορεία μέσω τεχνολογικής έρευνας, σχεδίασης και ανάπτυξης, με προηγμένες εγκαταστάσεις σε ΗΠΑ και Ευρώπη να τροφοδοτούν ένα παγκόσμιο αγωνιστικό πρόγραμμα εξέλιξης, η Alpinestars θεωρείται παγκόσμια δύναμη στις κορυφαίες κατηγορίες του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Προϊόντα που παρέχουν άνεση και υλικά που αναπνέουν στο εξαιρετικά στρεσογόνο περιβάλλον του cockpit, μειώνουν την κόπωση του οδηγού και βοηθούν στη συγκέντρωση.

Ένας στόχος. Ένα όραμα.
ALPINESTARS
UNCOMMON

UNCOMMON

Σχεδιάζουμε, εξελίσσουμε και προσφέρουμε ξεχωριστά, καινοτόμα προϊόντα και είδη ένδυσης των ομάδων με θαυμάσια εμφάνιση και αίσθηση. Το παγκόσμιο δίκτυο και η ευρεία τεχνογνωσία και εμπειρία μας σημαίνουν αφενός ότι είστε σε ασφαλή χέρια, αφετέρου λόγω της φιλοσοφίας βιωσιμότητας που εφαρμόζουμε τα προϊόντα μας είναι φιλικά προς το περιβάλλον
UNCOMMON