Η ΣΕΙΡΆ JAGUAR

Αποδοτικότητα και υψηλές επιδόσεις με στυλ και εξατομίκευση: ένα αυτοκίνητο Jaguar προσφέρει έναν μοναδικό τρόπο για να εκφράσει το χαρακτήρα της επιχείρησής σας.

Η ΣΕΙΡΆ JAGUAR

Για ανθρώπους που εξαρτώνται από τα αυτοκίνητά τους για την εργασία, γνωρίζουμε ότι η αξιοπιστία είναι υψίστης σημασίας. Και αυτός είναι ο λόγος που η δέσμευσή μας στην ποιότητα, τη δεξιοτεχνία και την εξυπηρέτηση έχει οδηγήσει την Jaguar στο να κερδίσει τον τίτλο της καλύτερης μάρκας για τρίτη διαδοχική χρονιά στην έρευνα What Car? / J.D. Power 2014*: οι οδηγοί μας μιλάνε για τον εαυτό τους. Σε όλη τη σειρά, τα αυτοκίνητά μας συνδυάζουν συναρπαστική οδήγηση και εκλεπτυσμένη πολυτέλεια με προηγμένη τεχνολογία και υψηλά ανταγωνιστικά κόστη ιδιοκτησίας. Είναι αυτό που μας κάνει να πιστεύουμε ότι η Jaguar είναι η ξεχωριστή επιλογή για την εταιρεία σας.

* Η Jaguar ολοκλήρωσε το σύνδεσμο πρώτα με τη Lexus

JAGUAR F‑PACE
Ως το πρώτο SUV επιδόσεων της Jaguar, F‑PACE συνδυάζει συναρπαστική απόδοση, εντυπωσιακή αποδοτικότητα, εκλεπτυσμένο στυλ και καθημερινή ευχρηστία, έτσι ώστε να μπορείτε να αντεπεξέλθετε σε όλες τις απαιτήσεις της εργασιακής και προσωπικής ζωής σας.
Μάθετε περισσότερα για την F‑PACE
JAGUAR E‑PACE
Με χώρο οδήγησης εστιασμένο στον οδηγό, στην καρδιά ενός εσωτερικού σχεδιασμένου με γνώμονα την οικογένεια, το ολοκαίνουριο E‑PACE παίρνει τη μοναδική οδηγική εμπειρία της Jaguar και προσθέτει την καθημερινή πρακτικότητα με κορυφαίους αποθηκευτικούς χώρους. Ποτέ δεν υπήρξε ένα compact SUV όπως αυτό.
Μάθετε περισσότερα για την E‑PACE
JAGUAR I‑PACE
Κάθε Jaguar έχει μια μοναδική αίσθηση στο δρόμο. Η μετάβαση στην ηλεκτρική ενέργεια δεν το αλλάζει αυτό. H νέα Jaguar I‑PACE από την αρχή έως το τέλος είναι ένα αυθεντικό ηλεκτρικό όχημα μπαταρίας (BEV). Συναρπαστική στην εμφάνιση και την οδήγηση, η Jaguar I‑PACE είναι το πιο έξυπνο σπορ αυτοκίνητο πέντε θέσεων στον κόσμο.
Μάθετε περισσότερα για την I‑PACE
JAGUAR F‑TYPE
Δυναμική, ευέλικτη και απίστευτα ξεχωριστή, η F‑TYPE είναι πραγματικός διάδοχος της θρυλικής E‑Type και η πιο καινούρια σε μια σειρά ξεχωριστών σπορ αυτοκινήτων της Jaguar.
Μάθετε περισσότερα για την F‑TYPE
JAGUAR XE
Η Jaguar XE είναι το πιο προηγμένο, αποδοτικό και εκλεπτυσμένο premium σπορ σεντάν που έχει δημιουργήσει ποτέ η Jaguar. Η ΧΕ, που συνδυάζει τον πραγματικό σπορ χαρακτήρα μιας Jaguar με τεχνολογίες που σας κρατάνε δικτυωμένο, έχει σχεδιαστεί θέτοντας στο επίκεντρο την οδήγηση τόσο για επιχειρήσεις όσο και για ευχαρίστηση.
Μάθετε περισσότερα για την XE
JAGUAR XF
Κομψή, δυναμική, τολμηρή, η XF είναι ένας συνδυασμός της εντυπωσιακής δύναμης ενός σπορ αυτοκινήτου με την εξαιρετική πολυτελή άνεση ενός σεντάν. Συνδυάζει την αναγνωρισμένη τάση της Jaguar για στυλ και πολυτέλεια με ένα πνεύμα τεχνολογικής καινοτομίας έτσι ώστε να παρέχει επιδόσεις με οικονομία καυσίμου.
Μάθετε περισσότερα για την XF
JAGUAR XJ
Η XJ κάνει την εργασία ευχαρίστηση με αισθητική, συνολική εκλεπτυσμένη λειτουργία και προηγμένες τεχνολογίες. Η πανοραμική γυάλινη οροφή δίνει στο εσωτερικό της XJ ένα αέρινο αίσθημα χώρου, ενώ το αμάξωμα ελαφρού αλουμινίου προσδίδει στην XJ ευελιξία με υψηλή απόκριση, αλλά και εξοικονόμηση καυσίμου.
Μάθετε περισσότερα για την XJ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Οι σύμβουλοί μας θα προσαρμόσουν την υποστήριξή τους στις συγκεκριμένες επιχειρηματικές ανάγκες σας και, από τη στιγμή που θα απευθυνθείτε σε εμάς, θα έχετε το ίδιο ειδικό άτομο να σας συμβουλεύει και να σας καθοδηγεί σε κάθε απαίτηση του στόλου σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ
Αναζητήστε έναν αντιπρόσωπο της Jaguar κοντά σας
ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE
Κάντε κράτηση για ένα test drive στο δρόμο μέσω του πλησιέστερου αντιπροσώπου σας
ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
Προσθέστε έως και τρία μοντέλα για σύγκριση
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ
Μάθετε περισσότερα για τα οχήματα Jaguar