ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ JAGUAR

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ JAGUAR

CASTROL EDGE PROFESSIONAL
ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ JAGUAR

Επειδή η Castrol® είναι ο παγκόσμιος συνεργάτης της Jaguar στα λιπαντικά, κάθε κινητήρας Jaguar ξεκινά τη ζωή του με λιπαντικά Castrol στο εσωτερικό του. Αυτό σημαίνει επίσης ότι οι πελάτες της Jaguar λαμβάνουν το ίδιο ποιοτικό λιπαντικό στο σέρβις με αυτό που απαιτεί η Jaguar κατά την κατασκευή του αυτοκινήτου.

ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΗΣ JAGUAR

ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΗΣ JAGUAR

Από το 1989 η Castrol και η Jaguar συνεργάστηκαν για τη σύνθεση ενός λιπαντικού για την αγώνα 24 ωρών του Le Mans. Η Castrol είναι ο επίσημος συνεργάτης τεχνολογίας λιπαντικών της Jaguar για πάνω από 11 χρόνια και μας προμηθεύει με αποκλειστικά λιπαντικά Castrol Professional. Στην πράξη, μια σημαντική γκάμα προϊόντων έχει μελετηθεί από κοινού ειδικά για τις απαιτήσεις της Jaguar. Το Castrol EDGE® Professional συνιστάται αποκλειστικά από τη Jaguar.
ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΣΩΣΤΟΥ ΛΙΠΑΝΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΣΑΣ

ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΣΩΣΤΟΥ ΛΙΠΑΝΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΣΑΣ

Οι μηχανικοί της Jaguar και οι τεχνολόγοι της Castrol έχουν συνεργαστεί στενά για την ανάπτυξη λιπαντικών ειδικά σχεδιασμένων για τους κινητήρες της Jaguar. Αυτή η προσέγγιση μελέτης από κοινού σημαίνει ότι τα λιπαντικά Castrol Professional έχουν δοκιμαστεί εκτενώς σε κινητήρες Jaguar κατά τη φάση ανάπτυξής τους. Αυτό έχει συμβάλλει στην βελτιστοποίηση και των δύο τεχνολογιών για την επίτευξη εξαιρετικής απόδοσης, βελτιωμένες οικονομίας καυσίμου και μειωμένων εκπομπών CO2.
ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΤΙΤΑΝΙΟΥ

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΤΙΤΑΝΙΟΥ

Το Castrol EDGE Professional είναι ενισχυμένο με TITANIUM FSTTM, που διπλασιάζει την αντοχή του υμενίου του λιπαντικού. Αποτρέποντας τη διάσπαση του υμενίου του λιπαντικού μειώνεται η τριβή πράγμα που συμβάλλει στη μεγιστοποίηση της απόδοσης του κινητήρα. Έως και 45 τοις εκατό ισχυρότερο* από το κύριο ανταγωνιστικό προϊόν στην μείωση της επαφής μετάλλου με μέταλλο, είναι πάντα έτοιμο να δώσει τις υψηλές στάθμες απόδοσης που απαιτούν οι οδηγοί των Jaguar.
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO<sub>2</sub> ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO2 ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Το Castrol EDGE Professional είναι το πρώτο πιστοποιημένο ουδέτερο σε εκπομπές CO2 λιπαντικό κινητήρα στον κόσμο και κάθε λίτρο είναι πιστοποιημένο ουδέτερο σε εκπομπές CO2 σύμφωνα με τα αυστηρότερα παγκόσμια πρότυπα. Το 2014, 200.000 τόνοι εκπομπών CO2 έχουν οριστεί να ουδετεροποιηθούν σε παγκόσμιο επίπεδο βάσει της δέσμευσης της Castrol για μείωση του αποτυπώματος άνθρακα σε όλη τη διάρκεια ζωής των προϊόντων της. Τυχόν ποσότητα CO2 που απομένει στην παραγωγική διαδικασία της Castrol αντισταθμίζεται μέσω επενδύσεων σε έργα μείωσης εκπομπών όπως η αναδάσωση στην Κένυα, η παραγωγή καθαρού ηλεκτρισμού στην Κίνα και οι φάρμες ανεμογεννητριών στη Νέα Καληδονία.

CASTROL EDGE PROFESSIONAL: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΗΣ JAGUAR

Η Jaguar συνιστά αποκλειστικά το λιπαντικό Castrol EDGE Professional, που είναι μελετημένο ώστε να συμπληρώνει τέλεια τους κινητήρες μας και να βελτιστοποιεί την απόδοσή τους. Το Castrol EDGE Professional υπάρχει σε απόθεμα στους αντιπροσώπους λιανικής της Jaguar.

*Στη δοκιμασία αντοχής υγρού μεταβαλλόμενων στροφών της Castrol, το Castrol EDGE Professional ενισχυμένο με TITANIUM FST™ έδωσε έως και 45% λιγότερη επαφή μετάλλου με μέταλλο σε σχέση με το προϊόν ενός μεγάλου ανταγωνιστή. Δοκιμάστηκαν προϊόντα που αντιπροσωπεύουν το 61% του όγκου των πωλήσεών μας το 2012.