Η ΣΕΙΡΆ JAGUAR

Αποδοτικότητα και υψηλές επιδόσεις με στυλ και εξατομίκευση: ένα αυτοκίνητο Jaguar προσφέρει έναν μοναδικό τρόπο για να εκφράσει το χαρακτήρα της επιχείρησής σας.

Η ΣΕΙΡΆ JAGUAR

Για ανθρώπους που εξαρτώνται από τα αυτοκίνητά τους για την εργασία, γνωρίζουμε ότι η αξιοπιστία είναι υψίστης σημασίας. Και αυτός είναι ο λόγος που η δέσμευσή μας στην ποιότητα, τη δεξιοτεχνία και την εξυπηρέτηση έχει οδηγήσει την Jaguar στο να κερδίσει τον τίτλο της καλύτερης μάρκας για τρίτη διαδοχική χρονιά στην έρευνα What Car? / J.D. Power 2014*: οι οδηγοί μας μιλάνε για τον εαυτό τους. Σε όλη τη σειρά, τα αυτοκίνητά μας συνδυάζουν συναρπαστική οδήγηση και εκλεπτυσμένη πολυτέλεια με προηγμένη τεχνολογία και υψηλά ανταγωνιστικά κόστη ιδιοκτησίας. Είναι αυτό που μας κάνει να πιστεύουμε ότι η Jaguar είναι η ξεχωριστή επιλογή για την εταιρεία σας.

* Η Jaguar ολοκλήρωσε το σύνδεσμο πρώτα με τη Lexus

JAGUAR F‑PACE

JAGUAR F‑PACE

Ως το πρώτο SUV επιδόσεων της Jaguar, F‑PACE συνδυάζει συναρπαστική απόδοση, εντυπωσιακή αποδοτικότητα, εκλεπτυσμένο στυλ και καθημερινή ευχρηστία, έτσι ώστε να μπορείτε να αντεπεξέλθετε σε όλες τις απαιτήσεις της εργασιακής και προσωπικής ζωής σας.
JAGUAR E‑PACE

JAGUAR E‑PACE

Με χώρο οδήγησης εστιασμένο στον οδηγό, στην καρδιά ενός εσωτερικού σχεδιασμένου με γνώμονα την οικογένεια, το ολοκαίνουριο E‑PACE παίρνει τη μοναδική οδηγική εμπειρία της Jaguar και προσθέτει την καθημερινή πρακτικότητα με κορυφαίους αποθηκευτικούς χώρους. Ποτέ δεν υπήρξε ένα compact SUV όπως αυτό.
JAGUAR I‑PACE

JAGUAR I‑PACE

Κάθε Jaguar έχει μια μοναδική αίσθηση στο δρόμο. Η μετάβαση στην ηλεκτρική ενέργεια δεν το αλλάζει αυτό. H νέα Jaguar I‑PACE από την αρχή έως το τέλος είναι ένα αυθεντικό ηλεκτρικό όχημα μπαταρίας (BEV). Συναρπαστική στην εμφάνιση και την οδήγηση, η Jaguar I‑PACE είναι το πιο έξυπνο σπορ αυτοκίνητο πέντε θέσεων στον κόσμο.
JAGUAR F‑TYPE

JAGUAR F‑TYPE

Δυναμική, ευέλικτη και απίστευτα ξεχωριστή, η F‑TYPE είναι πραγματικός διάδοχος της θρυλικής E‑Type και η πιο καινούρια σε μια σειρά ξεχωριστών σπορ αυτοκινήτων της Jaguar.
JAGUAR XE

JAGUAR XE

Η Jaguar XE είναι το πιο προηγμένο, αποδοτικό και εκλεπτυσμένο premium σπορ σεντάν που έχει δημιουργήσει ποτέ η Jaguar. Η ΧΕ, που συνδυάζει τον πραγματικό σπορ χαρακτήρα μιας Jaguar με τεχνολογίες που σας κρατάνε δικτυωμένο, έχει σχεδιαστεί θέτοντας στο επίκεντρο την οδήγηση τόσο για επιχειρήσεις όσο και για ευχαρίστηση.
JAGUAR XF

JAGUAR XF

Κομψή, δυναμική, τολμηρή, η XF είναι ένας συνδυασμός της εντυπωσιακής δύναμης ενός σπορ αυτοκινήτου με την εξαιρετική πολυτελή άνεση ενός σεντάν. Συνδυάζει την αναγνωρισμένη τάση της Jaguar για στυλ και πολυτέλεια με ένα πνεύμα τεχνολογικής καινοτομίας έτσι ώστε να παρέχει επιδόσεις με οικονομία καυσίμου.
JAGUAR XJ

JAGUAR XJ

Η XJ κάνει την εργασία ευχαρίστηση με αισθητική, συνολική εκλεπτυσμένη λειτουργία και προηγμένες τεχνολογίες. Η πανοραμική γυάλινη οροφή δίνει στο εσωτερικό της XJ ένα αέρινο αίσθημα χώρου, ενώ το αμάξωμα ελαφρού αλουμινίου προσδίδει στην XJ ευελιξία με υψηλή απόκριση, αλλά και εξοικονόμηση καυσίμου.