ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ JAGUAR

Ανέκαθεν πιστεύουμε ότι ο σχεδιασμός πρέπει να καταλαμβάνει τις αισθήσεις. Σήμερα, η πίστη μας αυτή εκδηλώνεται με πολλές μορφές - κάποιες από τις οποίες σχετίζονται ελάχιστα με τα αυτοκίνητα.

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ JAGUAR

Με το Ηνωμένο Βασίλειο να αποτελεί επίκεντρο δημιουργικότητας, το πάθος μας για τον σχεδιασμό και την καινοτομία φαίνεται να είναι πολύ Βρετανικό και πολύ σύγχρονο. Παρ’ όλα αυτά η εμπλοκή των αισθητικών μας κριτηρίων ανέκαθεν αποτελούσε σημαντικό μέρος της κουλτούρας μας. Σε τέτοιο βαθμό, ώστε η δική μας E‑type της δεκαετίας του 1960 ψηφίζεται ακόμα συχνά ως το πιο όμορφο αυτοκίνητο όλων των εποχών.

Παρ’ όλα αυτά, το όραμά μας είναι τώρα ευρύτερο. Δημιουργούμε και συνεργαζόμαστε σε πολλούς διαφορετικούς τομείς και υποστηρίζουμε ενεργά τα νέα ταλέντα. Εδώ στον χώρο σχεδιασμού της Jaguar, θα σας δώσουμε μια εικόνα σε αυτά που κάνουμε, όπως τα κάνουμε.

Ο καλός σχεδιασμός θα πρέπει πάντα να αφηγείται μια συναρπαστική ιστορία. Πιστεύουμε ότι ρόλος του σχεδιασμού είναι η βελτίωση της ζωής μας. Να παρέχει σαφήνεια εκεί που υπάρχει σύγχυση, κομψότητα όπου υπάρχει αναταραχή. Επεκτείνουμε συνεχώς τα όρια του εφικτού, θέτουμε προκλήσεις στον εαυτό μας και εξελισσόμαστε συνεχώς για να δημιουργούμε μοναδικά αυτοκίνητα με τα οποία οι άνθρωποι αισθάνονται βαθιά συναισθηματική σύνδεση. Με τον σχεδιασμό κάθε ενός από τα αυτοκίνητά μας θέλουμε πάντα να επιτύχουμε ένα θεαματικό μείγμα συναρπαστικών αναλογιών, υπερβολή και κομψότητα στη μορφή, σε συνδυασμό με καταπληκτική ισχύ και επιδόσεις στον δρόμο. Η σιλουέτα μιας Jaguar είναι πάντα γοητευτική. Ελαφρώς ακραία και διαφορετική από οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο. Μια Jaguar δεν μοιάζει με οτιδήποτε άλλο. Πρέπει να διεγείρει τις αισθήσεις όταν είναι ακίνητη και όταν κινείται με ρυθμό. Όταν μπαίνετε σε μια Jaguar θα πρέπει να αισθάνεστε μια αίσθηση γεγονότος και θεάτρου, όπου η τέχνη και η υλοποίηση συνδυάζονται τέλεια. Αφήνουμε τα ίχνη μας ως καινοτόμοι στον σχεδιασμό, χωρίς συμβιβασμούς στο αρχικό μας κίνητρο για την επίτευξη καθαρής κομψότητας, ενθουσιασμού, όμορφων αναλογιών και απόδοσης, κάθε φορά. Οτιδήποτε μπορούμε να φανταστούμε, μπορούμε να το δημιουργήσουμε.

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ. Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ.

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ. Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ.

Η σχεδιαστική ομάδα μας συνεχίζει να μετακινεί τα όρια και να συλλέγει βραβεία – με πιο πρόσφατο αυτό του World Car Design Award που κέρδισε η F‑TYPE.
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ: ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ.

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ: ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ.

Παράλληλα με τον εμπορικό σχεδιασμό αυτοκινήτων, οι σχεδιαστές μας χρησιμοποιούν πλέον τα ταλέντα τους σε πολλούς άλλους τομείς, από ρολόγια έως αγωνιστικά ποδήλατα – είτε μόνοι τους είτε σε συνεργασία με άλλους.
ΚΑΛΛΙΕΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ, ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

ΚΑΛΛΙΕΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ, ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

Μέσω μεγάλης ποικιλίας δραστηριοτήτων και συνεργαζόμενοι με πανεπιστήμια, κολλέγια και μεμονωμένους σχεδιαστές στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο εξωτερικό, είμαστε περήφανοι που καλλιεργούμε, παρέχουμε έμπνευση και ενθαρρύνουμε το ταλέντο.