ΣΥΝΟΛΙΚΌ ΚΌΣΤΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΊΑΣ

Στη Jaguar κατανοούμε το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας (TCO) όσον αφορά την επιλογή αυτοκινήτων για τον εταιρικό στόλο σας.

ΣΥΝΟΛΙΚΌ ΚΌΣΤΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΊΑΣ

Στη Jaguar καταλαβαίνουμε τη σημασία του συνολικού κόστους ιδιοκτησίας (TCO) όσον αφορά την επιλογή αυτοκινήτων για τον εταιρικό στόλο σας.

Γι’ αυτό λαμβάνουμε υπόψη το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας (TCO) κατά το σχεδιασμό και την ανάπτυξη των αυτοκινήτων μας εξ’ αρχής. Τα τελευταία αυτοκίνητα της εντυπωσιακής σειράς μας έχουν αναπτυχθεί με τη χρήση της προηγμένης αρχιτεκτονικής αλουμινίου, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε ένα ανθεκτικό και παράλληλα ελαφρύ αμάξωμα και είναι διαθέσιμα με τη νέα σειρά εξαιρετικά αποδοτικών κινητήρων μας Ingenium. Το αποτέλεσμα είναι οικονομία καυσίμου με κατανάλωση 3,8 λίτρα/100km και εκπομπές CO2 από 99g/km.

Κατά το σχεδιασμό των οχημάτων μας, όλοι οι τομείς συνολικού κόστους ιδιοκτησίας λαμβάνονται υπόψη: από την ασφάλεια, το σέρβις και τις αξίες υποτίμησης έως την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO2. Θέτουμε αυστηρούς στόχους για να διασφαλίσουμε την ανταγωνιστικότητα των αυτοκινήτων μας που σας δίνει τη σιγουριά να γνωρίζετε ότι έχει λάβει μια έξυπνη οικονομική απόφαση κατά την επιλογή μιας Jaguar.