ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ JAGUAR

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ JAGUAR

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ JAGUAR

Για πάνω από 90 χρόνια έχουμε ξεπεράσει τα όρια του δυνατού, εμπνευσμένοι από τον ιδρυτή μας, τον Sir William Lyons. Επέμενε ότι κάθε αυτοκίνητο που παρήγαγε η εταιρεία, θα έπρεπε να συνδυάζει την απόδοση με την ομορφιά, όπως κανένα άλλο. Το ασυμβίβαστο όραμά του, έθεσε νέα σημεία αναφοράς, τα οποία διέπουν ακόμη τη σημερινή πραγματικότητα.

Συνεχίζουμε αυτή την παράδοση με την παρουσίαση της νέας F‑TYPE. Αυτό το αποκλειστικά διθέσιο σπορ αυτοκίνητο, συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση που ξεκίνησε με τις C, D και E‑Type. Η τελευταία, μια δημιουργία σταθμός που εξακολουθεί να θεωρείται το πιο όμορφο αυτοκίνητο στον κόσμο, έθεσε τα στάνταρντ της κατηγορία που επαναπροσδιορίζει σήμερα η F‑TYPE.

Το DNA της Jaguar είναι άμεσα αναγνωρίσιμο σε όλη τη γκάμα μας: υπάρχει μια ολοφάνερη καθαρότητα στις σχεδιαστικές γραμμές που είναι παρούσα στο σύνολο των μοντέλων μας. Ευελιξία και σταθερότητα, κομψότητα και σαγηνευτικότητα, αυτοπεποίθηση και ένστικτο: όλες αυτές οι ιδιότητες αντικατοπτρίζονται στα αυτοκίνητά μας.

Ως εταιρεία, η Jaguar είναι πάρα πολύ ζωντανή. Είμαστε υπερήφανοι για το ρόλο μας στην παγκόσμια και τη βρετανική οικονομία, καθώς δημιουργούμε χιλιάδες θέσεις εργασίας, ενώ παράλληλα συνεχίζουμε να κυνηγάμε την αυτοκινητιστική ανωτερότητα στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλο τον κόσμο. Με βαθιά προσήλωση στις θεμελιώδεις αρχές μας, η Jaguar θα παραμείνει στην πρώτη γραμμή των κατασκευαστών πολυτελών αυτοκινήτων, για τα επόμενα χρόνια.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Ανακαλύψτε πώς αυτή η, τυπικά βρετανική, μάρκα, δείχνει το δρόμο στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας.
ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Μάθετε πώς η ποιότητα, η αξιοπιστία και η ασφάλεια, είναι όλα ενσωματωμένα σε κάθε Jaguar.
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

Ανακαλύψτε πώς η Jaguar συνεργάζεται με τις κοινότητες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε.

ΜΆΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ