DESIGNER’S CHOICE

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Side view of XE model
Από τη μυώδη σιλουέτα και το σμιλεμένο καπό μέχρι τους προφυλακτήρες, τη μάσκα και τις ζάντες αλουμινίου, η σχεδίαση της Jaguar XE αποπνέει μία αύρα αυτοπεποίθησης.
Οι διακριτικοί και κομψοί προβολείς LED με σχεδιαστική υπογραφή DRL και ενεργά φλας (Animated Directional Indicators) είναι στάνταρ στην Jaguar XE. Slim πίσω φώτα LED ολοκληρώνουν τα sport διαπιστευτήρια του οχήματος.
Η Jaguar XE ενσαρκώνει όλα όσα πιστεύουμε: κομψή υψηλή αισθητική, μηχανική ακρίβειας και χειροπιαστή αίσθηση ενθουσιασμού.
XE 24MY
ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΔΡΑΣΗ

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

Overall Interior of the car

Ένα εσωτερικό τύπου cockpit προσφέρει εξαιρετικά επίπεδα άνεσης. Απολαύστε καθίσματα που αγκαλιάζουν το σώμα σε DuoLeather ή επιλέξτε την πολυτέλεια του δέρματος Windsor.

Ο Ρυθμιζόμενος Φωτισμός Καμπίνας σας προσφέρει πλήρη έλεγχο του περιβάλλοντος στο εσωτερικό της Jaguar XE σας, με μία παλέτα χρωμάτων που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε την τέλεια ατμόσφαιρα.

Το Jaguar SportShift Selector, το JaguarDrive Control και η υπερυψωμένη κεντρική κονσόλα είναι η επιτομή της sport ουσίας της Jaguar XE.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Car driven on lighten round road track

Η Jaguar XE συνδυάζει δυναμική συμπεριφορά με προηγμένες τεχνολογίες οδήγησης που αυξάνουν τις επιδόσεις της.

Πληθώρα διαισθητικών και άμεσης απόκρισης τεχνολογιών, όπως το σύστημα ενημέρωσης & ψυχαγωγίας, Pivi Pro1 και το Amazon Alexa, πλήθος λειτουργιών φωνητικού ελέγχου.
Τα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης αναβαθμίζουν την άνεση και την ασφάλεια του ταξιδιού, ενώ ο ευέλικτος χώρος αποσκευών φτάνει τα 394 λίτρα. Τοποθετήστε με τάξη τις απαραίτητες συσκευές χειρός στους έξυπνους αποθηκευτικούς χώρους της καμπίνας.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΑΣ

JAGUAR XE R-DYNAMIC HSE

JAGUAR XE R-DYNAMIC HSE

 • Ζάντες αλουμινίου 19”
 • Black Exterior Pack
 • Ξύλινη επένδυση Gloss Grey Figured
 • Εμπρός sport καθίσματα με επένδυση από διάτρητο δέρμα Windsor, θερμαινόμενα με ηλεκτρική ρύθμιση σε 16 κατευθύνσεις, με λειτουργία μνήμης στο κάθισμα του οδηγού
 • MeridianTM Sound System
JAGUAR XE R-DYNAMIC SE

JAGUAR XE R-DYNAMIC SE

 • Ζάντες αλουμινίου 19”
 • Εμπρός sport καθίσματα με επένδυση από διάτρητο DuoLeather, ηλεκτρική ρύθμιση σε 12 κατευθύνσεις, με λειτουργία μνήμης στο κάθισμα του οδηγού
 • Black Exterior Pack
 • 10” Touchscreen με Pivi Pro1
 • MeridianTM Sound System
JAGUAR XE R-DYNAMIC S

JAGUAR XE R-DYNAMIC S

 • Ζάντες αλουμινίου 18"
 • Θερμαινόμενοι, ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι εξωτερικοί καθρέπτες με λειτουργία μνήμης, με φώτα προσέγγισης και λειτουργία αυτόματης μείωσης έντασης φωτισμού στην πλευρά του οδηγού
 • Προβολείς LED με σχεδιαστική υπογραφή DRL με Auto High Beam Assist
 • Εμπρός sport καθίσματα με επένδυση από διάτρητο DuoLeather, ηλεκτρική ρύθμιση σε 12 κατευθύνσεις, με λειτουργία μνήμης στο κάθισμα του οδηγού
 • Ασύρματο Apple CarPlay®2 και Android AutoTM3
JAGUAR XE 300 SPORT

JAGUAR XE 300 SPORT

 • Ζάντες αλουμινίου 20” ls
 • Ηλεκτρική πίσω πόρτα
 • Εμπρός sport καθίσματα με επένδυση από διάτρητο DuoLeather, ηλεκτρική ρύθμιση σε 12 κατευθύνσεις, με λειτουργία μνήμης στο κάθισμα του οδηγού
 • Extended Black Exterior Pack με μαρσπιέ και καλύμματα καθρεπτών σε Μαύρο
 • Ζωηρά μεταλλικά πεντάλ

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ

ΜΟΝΤΕΛΑ JAGUAR XE

ΜΟΝΤΕΛΑ JAGUAR XE

View the full model range.
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Δείτε τα δεδομένα και τους αριθμούς.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δείτε φωτογραφίες της Jaguar XE.

**Δείτε τις τιμές WLTP.
Οι τιμές που αναφέρονται είναι το αποτέλεσμα επίσημων δοκιμών του κατασκευαστή σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ε.Ε. Εξυπηρετούν μόνο σκοπούς σύγκρισης. Οι τιμές σε πραγματικές συνθήκες ενδέχεται να διαφέρουν. Οι τιμές εκπομπών CO2 και κατανάλωσης καυσίμου εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες όπως οδηγικό στυλ, περιβαλλοντικές συνθήκες, φορτίο, διάσταση ζαντών και τοποθέτηση αξεσουάρ.

1Για την υπηρεσία Connected Navigation (Συνδεδεμένη Πλοήγηση) θα χρειαστεί ανανέωση συνδρομής μετά την αρχική περίοδο χρήσης για την οποία θα σας ενημερώσει ο Έμπορος της Jaguar.
2Το αυτοκίνητό σας είναι συμβατό με το Apple CarPlay. Οι υπηρεσίες που παρέχονται από το Apple CarPlay εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα της λειτουργίας στη χώρα σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε το https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay για περισσότερες πληροφορίες.
3Το αυτοκίνητό σας είναι συμβατό με το Android Auto. Οι υπηρεσίες που προσφέρονται από το Android Auto εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα της λειτουργίας στη χώρα σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε το https://www.android.com/auto/ για περισσότερες πληροφορίες.

Τα προαιρετικά χαρακτηριστικά και η διαθεσιμότητά τους μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τις προδιαγραφές του οχήματος (μοντέλο και κινητήρας) και την αγορά, ή να απαιτούν την εγκατάσταση πρόσθετου εξοπλισμού για να λειτουργήσουν. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επικοινωνήστε με τον τοπικό σας Έμπορο ή διαμορφώστε το όχημά σας online.

Οι λειτουργίες του αυτοκινήτου πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνον εφόσον αυτό γίνεται με απόλυτη ασφάλεια. Οι οδηγοί πρέπει να φροντίζουν να έχουν τον πλήρη έλεγχο του αυτοκινήτου τους σε όλες τις περιπτώσεις.

Τα χαρακτηριστικά Pivi και InControl, οι προαιρετικές επιλογές, οι υπηρεσίες τρίτων και η διαθεσιμότητά τους εξαρτώνται όπως πάντα από την αγορά – συμβουλευτείτε έναν Έμπορο της Jaguar για τη διαθεσιμότητά τους στην τοπική αγορά αλλά και όλους τους όρους και προϋποθέσεις. Για ορισμένες λειτουργίες θα χρειαστεί ανανέωση συνδρομής μετά την αρχική περίοδο χρήσης για την οποία θα σας ενημερώσει ο Έμπορος της Jaguar. Η συνδεσιμότητα σε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας δεν είναι εγγυημένη σε όλες τις περιοχές. Πληροφορίες και εικόνες που εμφανίζονται σε σχέση με την τεχνολογία InControl - συμπεριλαμβανομένων των διαφόρων οθονών (στατικές ή κινούμενες), υπόκεινται σε ενημερώσεις λογισμικού, έλεγχο έκδοσης και λοιπών αλλαγών στο σύστημα απεικόνισης ανάλογα με τις σχετικές επιλογές εξοπλισμού. Τα Amazon, Alexa και όλα τα σχετικά λογότυπα είναι εμπορικά σήματα της Amazon.com, Inc. ή των θυγατρικών της. Κάποιες λειτουργίες της Alexa εξαρτώνται από την τεχνολογία smart home. Η χρήση Amazon Alexa απαιτεί λογαριασμό Amazon.

MeridianTM είναι κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα της Meridian Audio Ltd. Το λογότυπο Trifield όπως και η σχετική συσκευή είναι κατοχυρωμένα από την Trifield Productions Ltd.
Apple CarPlay είναι εμπορικό σήμα της Apple Inc. Μπορεί να ισχύουν Όροι Τελικού Χρήστη της Apple Inc.

Android Auto είναι εμπορικό σήμα της Google LLC.