ΠΡΟΦΙΛ ΟΔΗΓΗΣΗΣ PLUG-IN ELECTRIC HYBRID (PHEV)

ΠΡΟΦΙΛ ΟΔΗΓΗΣΗΣ PLUG-IN ELECTRIC HYBRID (PHEV)

ΠΡΟΦΙΛ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ELECTRIC VEHICLE (PHEV)

Εξερευνήστε τα προφίλ οδήγησης που σας επιτρέπουν να κάνετε τις βέλτιστες επιλογές.

HYBRID MODE

HYBRID MODE

Το προεπιλεγμένο προφίλ οδήγησης δίνει αυτόματα προτεραιότητα στη χρήση ηλεκτροκίνησης, εκτός εάν χρειάζεστε την πρόσθετη ισχύ του κινητήρα ή εάν δεν υπάρχει διαθέσιμη φόρτιση.
ELECTRIC VEHICLE (EV) MODE

ELECTRIC VEHICLE (EV) MODE

Το EV mode επιλέγεται χειροκίνητα από ένα κουμπί στην κονσόλα σας και μεγιστοποιεί το χρόνο χρήσης της ηλεκτρικής ενέργειας. Το σύστημα ενεργοποιεί τον κινητήρα μόνο εάν απαιτείται μέγιστη ισχύς.

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

Όταν βρίσκεστε στο προεπιλεγμένο προφίλ οδήγησης (Hybrid) μπορείτε να βελτιστοποιήσετε την οικονομία καυσίμου ή τη φόρτιση της μπαταρίας χρησιμοποιώντας μία από τις δύο εναλλακτικές λειτουργίες διαχείρισης φόρτισης:

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ SAVE

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ SAVE

Η λειτουργία SAVE, που επιλέγεται χειροκίνητα μέσω της οθόνης αφής του οχήματος, εμποδίζει τη φόρτισης της μπαταρίας να πέσει κάτω από το επιλεγμένο επίπεδο. Με το τρόπο αυτό, μπορείτε να εξασφαλίσετε ένα αθόρυβο ταξίδι με μηδενικές εκπομπές ρύπων για τη συνέχεια της διαδρομής.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ PREDICTIVE ENERGY OPTIMISATION (PEO)

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ PREDICTIVE ENERGY OPTIMISATION (PEO)

Η εισαγωγή ενός προορισμού στο σύστημα πλοήγησης θα ενεργοποιήσει αυτόματα τη λειτουργία PEO του οχήματός σας. Χρησιμοποιώντας γεωγραφικά δεδομένα για την πρόβλεψη των οδικών συνθηκών, το PEO αλλάζει έξυπνα τη χρήση του ηλεκτροκινητήρα και του βενζινοκινητήρα για μεγιστοποίηση της οικονομίας καυσίμου καθ' όλη τη διάρκεια της διαδρομής. Αυτό ελαχιστοποιεί επίσης τις εκπομπές καυσαερίων στις αστικές περιοχές.

ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΤΡΟΠΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

ΤΡΟΠΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

Κατανοήστε τα απλά βήματα για τη φόρτιση του οχήματός σας στο σπίτι ή στον επόμενο προορισμό σας.
ΡΥΘΜΙΣΗ

ΡΥΘΜΙΣΗ

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις βασικές λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά του οχήματός σας, το πρώτο σας βήμα είναι να συνδεθείτε στο σύστημα infotainment και να ρυθμίσετε τους απομακρυσμένους ελέγχους του smartphone σας.