ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ JAGUAR

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ JAGUAR

Η ΤΕΧΝΗ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ

Ζωή. Δεν πρόκειται για αριθμούς. Πρόκειται για συναισθήματα. Οι στιγμές που γεμίζουν την ψυχή σας. Οι ευκαιρίες που σας αφήνουν χωρίς ανάσα. Οι περιπτώσεις που σας αφήνουν άφωνους. Αυτές είναι οι στιγμές για τις οποίες ζούμε.

Για το λόγο αυτό οι σχεδιαστές και οι μηχανικοί μας εδώ στη Jaguar αναπτύσσουν ένα μίγμα από επιδόσεις με απόκριση που σας ανεβάζει τους παλμούς, θεαματικό σχεδιασμό που σας αναγκάζει να σταματήσετε για να δείτε και μια θεατρική αίσθηση που αναδεικνύει τα αισθήματά σας.

Τα αυτοκίνητά μας αποτελούν εκδήλωση του πάθους μας. Επιδόσεις που δεν μπορούν να μετρηθούν αλλά μόνο να τις αισθανθούμε. Για αυτό το λόγο, το αποκαλούμε αυτό τέχνη.

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ JAGUAR

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ JAGUAR

Από την παραγωγή του πρώτου αυτοκινήτου της Jaguar το 1935, προωθούμε όλο και περισσότερο τα όρια του τι είναι εφικτό.
ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

Με τι θα μοιάζει η Jaguar του μέλλοντος; Ανακαλύψτε τι σκέφτονται οι σχεδιαστές και οι μηχανικοί μας.
JAGUAR CLASSIC

JAGUAR CLASSIC

Στην Jaguar, πιστεύουμε ότι τα κλασσικά αυτοκίνητα πρέπει να αποτελούν αντικείμενο αγάπης για πάντα. Ανακαλύψτε γιατί η Jaguar Classic έχει αφοσιωθεί στην υποστήριξη των ιδιοκτητών όλων των ιστορικών αυτοκινήτων της Jaguar.
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ JAGUAR

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ JAGUAR

Ανέκαθεν πιστεύουμε ότι ο σχεδιασμός πρέπει να καταλαμβάνει τις αισθήσεις. Σήμερα, η πίστη μας αυτή εκδηλώνεται με πολλές μορφές - κάποιες από τις οποίες σχετίζονται ελάχιστα με τα αυτοκίνητα.
SPECIAL VEHICLE OPERATIONS (SVO) (ΤΜΗΜΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ)

SPECIAL VEHICLE OPERATIONS (SVO) (ΤΜΗΜΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ)

Το τμήμα SVO κάνει την Jaguar να υπερβαίνει το εξαιρετικό με υπέρτατες οδηγικές εμπειρίες - ασυναγώνιστη ισχύς, άνεση και οδική συμπεριφορά· αξεπέραστη πολυτέλεια, ποικιλία επιλογών και εξατομίκευση.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ