ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ CONNECT

Επιλέξτε μια κατηγορία ή ερώτηση παρακάτω.

WI-FI HOTSPOT
Ε: ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ WI-FI HOTSPOT;

A: Το Wi-Fi Hotspot παρέχει 3G/LTE (ανάλογα με το μοντέλο) Wi-Fi hotspot στο αυτοκίνητό σας. Το Wi-Fi Hotspot δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες να συνδέσουν έως και 8 συσκευές στο διαδίκτυο με τη χρήση μιας σύνδεσης 3G/LTE στο αυτοκίνητο. Χρησιμοποιεί την κεραία οροφής αυξάνοντας την αξιοπιστία της συνεχούς σύνδεσης εν κινήσει. Παρέχει καλύτερη ισχύ σύνδεσης δεδομένων (σε σύγκριση με ένα smartphone στο όχημα) καθώς η μεταλλική δομή του οχήματος μπορεί να περιορίσει τη λήψη των δεδομένων. Πέραν του υλικού εξοπλισμού που είναι εγκατεστημένος στο όχημα, πρέπει να αγοράσετε μια κάρτα SIM κινητού και να την τοποθετήσετε στη συσκευή ανάγνωσης κάρτας SIM που βρίσκεται στο όχημά σας.

Ε: ΤΟ WI-FI HOTSPOT ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΗ ΣΥΝΔΕΣΗ WI-FI ΕΝΩ ΚΙΝΕΙΣΤΕ;

A: Το Wi-Fi Hotspot λειτουργεί μέσω ενός δικτύου κινητού τηλεφώνου. Θα παρέχει καλύτερη σύνδεση δεδομένων από ένα smartphone στο όχημα, αλλά δεν θα λειτουργεί σε περιοχές όπου δεν υπάρχει κανένα δίκτυο κινητού τηλεφώνου.

Ε: ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ SIM ΓΙΑ ΤΟ HOTSPOT MY WI-FI HOTSPOT;

A: Ναι. Το σύστημα απαιτεί χωριστή κάρτα SIM 3G με πρόγραμμα/παροχή δεδομένων για να λειτουργήσει. Το σύστημα παρέχει mobile internet στο αυτοκίνητο για συσκευές με δυνατότητα σύνδεσης σε Wi-Fi όπως κινητά τηλέφωνα, tablet κ.τ.λ. Με πολλούς τρόπους λειτουργεί παρόμοια με ένα «3G dongle».

Ε: ΠΟΙΟΝ ΤΥΠΟ SIM ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΩ;

A: Χρειάζεστε μια «Data only SIM card». Μερικές φορές ονομάζονται «Internet only SIM» ή «Mobile broadband SIM». Αυτή θα είναι μια διαφορετική κάρτα SIM από αυτή που είναι εγκατεστημένη στο κινητό σας τηλέφωνο. Για Touch 17MY, η απαραίτητη κάρτα SIM είναι μια τυπική κάρτα SIM 2FF, ενώ για το Touch Pro και το Touch 18MY χρειάζεται μια κάρτα micro SIM 3FF.

Ε: Η SIM ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ;

A: Ναι, η SIM σας πρέπει να έχει πακέτο δεδομένων έτσι ώστε να λειτουργήσει το Wi-Fi Hotspot σας. Οι Voice only SIM (που χρησιμοποιούνται σε μερικά κινητά τηλέφωνα) δεν μπορούν να παρέχουν δεδομένα.

Ε: ΤΟ JAGUAR LAND ROVER ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΙΜΩΜΕΝΟ ΠΑΡΟΧΟ SIM;

A: Προς το παρόν, η Jaguar Land Rover δεν έχει προτιμώμενο πάροχο προγραμμάτων δεδομένων. Μπορείτε να αποκτήσετε μια κάρτα Data only SIM από διάφορες πηγές. SIM και προγράμματα δεδομένων διατίθενται από όλους τους μεγάλους παρόχους υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας.

Ε: ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΗΔΗ;

A: Αυτό εξαρτάται από την υπηρεσία παροχής κινητής τηλεφωνίας και τον τύπο του προγράμματος που έχετε. Μερικοί πάροχοι προσφέρουν «προγράμματα κοινής χρήσης», όπου μπορείτε να λάβετε μια πρόσθετη SIM για το Wi-Fi Hotspot σας και να τη συνδέσετε με το πρόγραμμα κοινής χρήσης σας. Αυτό σημαίνει ότι το Wi-Fi Hotspot σας και το κινητό τηλέφωνό σας καταναλώνουν τα δεδομένα από το όριο κοινής χρήσης και θα λαμβάνετε έναν ενιαίο λογαριασμό.

Ε: ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΜΟΝΟ WI-FI HOTSPOT Ή ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

A: Προς το παρόν, το Wi-Fi Hotspot είναι ένα χαρακτηριστικό συνδεδεμένο με InControl Connect/Connect Pro. Το Wi-Fi Hotspot μπορεί να προσδιοριστεί μόνο σε οχήματα εξοπλισμένα με InControl Connect/Connect Pro.

Ε: ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΥΠΟ ΔΙΚΤΥΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ WI-FI HOTSPOT;

A: Το Wi-Fi Hotspot λειτουργεί σε δίκτυα 3G/LTE.

REMOTE PREMIUM
Ε: ΠΩΣ ΕΓΓΡΑΦΟΜΑΙ ΣΤΟ REMOTE PREMIUM;

A: Χρειάζεται μια συνδρομή Connect για πρόσβαση στα χαρακτηριστικά Remote Premium. Προς το παρόν είναι δυνατό να έχετε μόνο το Connect στο όχημά σας αν έχει επιλεγεί κατά την παραγγελία του οχήματος.

Ε: ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ BEEP AND FLASH;

A: Το χαρακτηριστικό Beep and Flash (Ηχητικό σήμα και αναβόσβημα) σας δίνει τη δυνατότητα να εντοπίσετε εύκολα και γρήγορα το όχημά σας. Αν πατήσετε το κουμπί Beep and Flash (Ηχητικό σήμα και αναβόσβημα) στην αρχική οθόνη της εφαρμογής Remote Premium για smartphone θα ενεργοποιηθούν οι προβολείς διασταύρωσης, τα φώτα έκτακτης ανάγκης και μια ηχητική ειδοποίηση.

Ε: ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ REMOTE LOCK;

A: Η λειτουργία Remote Lock (Απομακρυσμένο κλείδωμα) σας δίνει τη δυνατότητα να κλειδώσετε από απόσταση το όχημά σας με το κλικ ενός κουμπιού. Θα χρειαστεί να εισαγάγετε το PIN του InControl για την επεξεργασία του αιτήματός σας. Πατήστε το κουμπί Lock (Κλείδωμα) στην οθόνη ασφαλείας της εφαρμογής Remote Premium για smartphone για να ασφαλίσουν οι πόρτες (έτσι ώστε το όχημα να μπορεί να ανοίξει από μέσα), να οπλίσει ο συναγερμός, να διπλώσουν οι εξωτερικοί καθρέπτες και να κλείσουν τα παράθυρα.

Ε: ΣΤΗΝ F‑TYPE CONVERTIBLE ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ REMOTE LOCK ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΟΡΟΦΗ CONVERTIBLE;

A: Όχι, το χαρακτηριστικό Remote Lock (Απομακρυσμένο κλείδωμα) δεν θα κλείσει την οροφή F‑TYPE Convertible.

Ε: ΣΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΗΛΙΟΡΟΦΗ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ REMOTE LOCK ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΗΛΙΟΡΟΦΗ;

A: Όχι, το χαρακτηριστικό Remote Lock (Απομακρυσμένο κλείδωμα) δεν θα κλείσει την οροφή.

Ε: ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ REMOTE UNLOCK;

A: Το χαρακτηριστικό Remote Unlock (Απομακρυσμένο ξεκλείδωμα) σας δίνει τη δυνατότητα να ξεκλειδώσετε από απόσταση την πόρτα του οδηγού του οχήματός σας με το κλικ ενός κουμπιού. Θα χρειαστεί να εισαγάγετε το PIN του InControl για την επεξεργασία του αιτήματός σας. Πατήστε το κουμπί Unlock (Ξεκλείδωμα) στην οθόνη ασφαλείας του οχήματος της εφαρμογής Remote Premium για smartphone για να ξεδιπλώσουν οι εξωτερικοί καθρέπτες, να ενεργοποιηθούν οι προβολείς διασταύρωσης και να αναβοσβήσουν τα φώτα έκτακτης ανάγκης δύο φορές. Για λόγους ασφαλείας, η πόρτα του οδηγού θα κλειδώσει ξανά αυτόματα αν δεν ανοίξει σε 45 δευτερόλεπτα.

Ε: ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ REMOTE CLIMATE;

A: Το χαρακτηριστικό Remote Climate (Τηλεχειριζόμενος κλιματισμός) σας δίνει τη δυνατότητα, ανεξάρτητα από τις προδιαγραφές του οχήματός σας, να ψύξετε/εξαερίσετε ή να θερμάνετε από απόσταση το όχημά σας μέσω του χαρακτηριστικού Remote Climate (Απομακρυσμένος έλεγχος κλιματισμού) στην εφαρμογή Remote Premium για smartphone.

Ε: ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ REMOTE CLIMATE;

A: Ανάλογα με τις προδιαγραφές του οχήματός σας και τις αγορές, η εφαρμογή για smartphone Remote Premium θα σας παρέχει την ικανότητα να ρυθμίσετε τον κλιματισμό είτε μέσω της λειτουργίας εκκίνησης του κινητήρα είτε μέσω της λειτουργίας Fuel Fired Heater (Θερμαντήρας καυσίμου). Αν έχετε όχημα με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, ο κινητήρας θα χρησιμοποιείται για τη ρύθμιση του κλιματισμού του οχήματος πριν φτάσετε στο όχημα. Μπορείτε να επιλέξετε επιθυμητή θερμοκρασία και στη συνέχεια θα είστε σε θέση να εκκινείτε τον κινητήρα από απόσταση πατώντας το κουμπί Engine Start (Εκκίνηση κινητήρα) και εισάγοντας το PIN InControl στην οθόνη Remote Climate (Τηλεχειριζόμενος κλιματισμός) της εφαρμογής Remote Premium για smartphone. Να θυμάστε ότι μερικές χώρες μπορεί να απαγορεύουν ή να περιορίζουν τη χρήση της λειτουργίας εκκίνησης κινητήρα από απόσταση. Πρέπει να γνωρίζετε και να συμμορφώνεστε με κάθε τοπική νομοθεσία σε κάθε χώρα στην οποία σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε ή χρησιμοποιείτε την απομακρυσμένη λειτουργία Engine Start (Εκκίνηση κινητήρα). Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο InControl T&C και την πολιτική απορρήτου κάτω από τις FAQs (Συχνές ερωτήσεις) για το Connect. Αν έχετε όχημα με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων και το όχημα είναι εξοπλισμένο με δυνατότητα λειτουργίας Park Heat (Προθέρμανση κατά τη στάθμευση), το όχημα θα ρυθμίζεται με τη χρήση θερμαντήρα καυσίμου. Θα είστε σε θέση να ρυθμίσετε το όχημα πατώντας το κουμπί εκκίνησης και εισάγοντας το PIN InControl στην οθόνη Remote Climate (Τηλεχειριζόμενος κλιματισμός) της εφαρμογής Remote Premium για smartphone. Το όχημα στη συνέχεια θα αποφασίζει αυτόματα αν θα επιλέξει θέρμανση ή εξαερισμό ανάλογα με την τρέχουσα θερμοκρασία. Η λειτουργία Remote Climate (Τηλεχειριζόμενος κλιματισμός) θα λειτουργεί μόνο με τη χρήση της λειτουργίας Fuel Fired Heater (Θερμαντήρας καυσίμου) αν το όχημα είναι εξοπλισμένο με την επιλογή λειτουργίας Park Heat (Προθέρμανση κατά τη στάθμευση), την οποία πρέπει να αγοράσετε ξεχωριστά. Για τη διατήρηση της ισχύος της μπαταρίας μερικά μη βασικά χαρακτηριστικά της Remote Premium θα απενεργοποιούνται αν το όχημα δεν οδηγείται για 4 ημέρες (π.χ όταν πάτε διακοπές). Τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής Remote Premium για smartphone θα επανενεργοποιούνται αυτόματα την επόμενη φορά που θα οδηγήσετε το όχημα. Το χαρακτηριστικό Wake Up (Ενεργοποίηση) σας δίνει τη δυνατότητα να προγραμματίσετε ενεργοποίηση αυτών των χαρακτηριστικών στο όχημά σας. Το Remote Premium μπορεί να προγραμματιστεί για να ενεργοποιηθεί μια ημερομηνία που ορίζεται από εσάς μέσω της οθόνης Vehicle Wake Up (Ενεργοποίηση οχήματος) της εφαρμογής Remote Premium για smartphone. Όλα τα χαρακτηριστικά του Remote Premium θα είναι λειτουργικά από αυτή τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Ε: ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ALARM RESET;

A: Το χαρακτηριστικό Alarm Reset (Επαναφορά συναγερμού) σας δίνει τη δυνατότητα να επαναφέρετε το συναγερμό του οχήματος από το smartphone σας όταν ηχεί. Αν ο συναγερμός του οχήματός σας ενεργοποιηθεί, μια αναδυόμενη οθόνη με μια επιλογή επαναφοράς του συναγερμού θα εμφανιστεί στην εφαρμογή Remote Premium για smartphone. Η επαναφορά του συναγερμού μπορεί επίσης να πραγματοποιηθεί μέσω της οθόνης Vehicle Security (Ασφάλεια του οχήματος).

Ε: ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΑ/ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΥ REMOTE PREMIUM ΕΙΝΑΙ ΓΚΡΙΖΑΡΙΣΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ REMOTE PREMIUM ΓΙΑ SMARTPHONE;

A: Ορισμένα χαρακτηριστικά του Remote Premium μπορεί να απενεργοποιηθούν στην εφαρμογή Remote Premium για smartphone όταν εντοπιστούν οι συντελεστές που απαγορεύουν τη χρήση αυτών των χαρακτηριστικών. Κατά την απόπειρα χρήσης ενός απενεργοποιημένου χαρακτηριστικού του Remote Premium, θα σας παρουσιαστεί ένα μήνυμα σφάλματος που εξηγεί γιατί το κουμπί είναι τη δεδομένη στιγμή απενεργοποιημένο. Για παράδειγμα:

Ο κινητήρας είναι ήδη σε λειτουργία.
Καμία σύνδεση στο διαδίκτυο.
Μια λειτουργία που προκαλεί διένεξη βρίσκεται σε εξέλιξη.
Ο συναγερμός του οχήματος έχει ενεργοποιηθεί. Σε αυτή την περίπτωση, μόνο η λειτουργία Alarm Reset (Επαναφορά συναγερμού) θα είναι διαθέσιμη.
Έχει πραγματοποιηθεί υπέρβαση του χρόνου της λειτουργίας Remote Climate (Τηλεχειριζόμενος κλιματισμός).
Η λειτουργία Remote Climate (Τηλεχειριζόμενος κλιματισμός) μπορεί μόνο να χρησιμοποιηθεί για μια περιορισμένη περίοδο χωρίς το όχημα να οδηγείται.
Το χαρακτηριστικό Remote Climate (Τηλεχειριζόμενος κλιματισμός) δεν θα ενεργοποιείται όταν έχει πραγματοποιηθεί υπέρβαση αυτού του χρονικού ορίου. Θα πραγματοποιείται επαναφορά του χρονομέτρου όταν το όχημα οδηγηθεί ξανά.

Ε: ΓΙΑΤΙ ΛΑΜΒΑΝΩ ΜΗΝΥΜΑ ΣΦΑΛΜΑΤΟΣ ΟΤΑΝ ΖΗΤΑΩ ΜΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ REMOTE CLIMATE;

A: Για την εκτέλεση μιας λειτουργίας Remote Climate (Τηλεχειριζόμενος κλιματισμός), οι παρακάτω συνθήκες πρέπει να πληρούνται. Διαφορετικά, ένα μήνυμα σφάλματος θα προβάλλεται:

Το όχημα πρέπει να είναι σε θέση να συμπλέκει το χειρόφρενο.
Η θερμοκρασία του κινητήρα πρέπει να είναι από -30 °C έως 117 °C.
Κανένα σφάλμα με οποιοδήποτε απαραίτητο σύστημα του οχήματος δεν έχει εντοπιστεί.

Επιπροσθέτως, το χαρακτηριστικό Remote Climate (Τηλεχειριζόμενος κλιματισμός) δεν θα λειτουργεί αν:

Το όχημα είναι ξεκλείδωτο.
Παράθυρο, πόρτα, καπό ή χώρος αποσκευών είναι ανοιχτός/-ή/-ό.
Τα φώτα έκτακτης ανάγκης είναι αναμμένα.
Το όχημα χρησιμοποιείται από κάποιον. Για παράδειγμα, ένα άτομο στο εσωτερικό του οχήματος αλληλεπιδρά με σημαντικά συστήματα όπως το πεντάλ του φρένου, το γκάζι ή το κουμπί start-stop.

Ε: ΓΙΑΤΙ ΛΑΜΒΑΝΩ ΜΗΝΥΜΑ ΣΦΑΛΜΑΤΟΣ ΟΤΑΝ ΖΗΤΑΩ ΜΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ INCONTROL REMOTE ΓΙΑ SMARTPHONE;

A: Η επεξεργασία των λειτουργιών της εφαρμογής InControl Remote για Smartphone θα είναι δυνατή μόνο αν πληρούνται κάποιες προκαταρκτικές συνθήκες του οχήματος. Το όχημα θα ελέγχει αυτές τις προκαταρκτικές συνθήκες πριν επιχειρήσει να επεξεργαστεί οποιεσδήποτε απαραίτητες λειτουργίες από απόσταση. Αν οποιεσδήποτε από αυτές τις προκαταρκτικές συνθήκες δεν πληρούνται, ένα μήνυμα σφάλματος θα προβάλλεται στην εφαρμογή InControl Remote για Smartphone που σας ενημερώνει για το λόγο του συγκεκριμένου σφάλματος.

Ε: ΓΙΑΤΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΡΥΘΜΙΖΩ ΟΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ REMOTE SMARTPHONE;

A: Μόλις πραγματοποιήσετε εκκίνηση του αυτοκινήτου μετά τη χρήση της λειτουργίας Remote Climate (Τηλεχειριζόμενος κλιματισμός) από την εφαρμογή Remote για smartphone, οι ρυθμίσεις του κλιματισμού θα επανέρχονται στη θερμοκρασία που είχε ρυθμιστεί κατά τη διάρκεια του τελευταίου κύκλου λειτουργίας του αυτοκινήτου, έτσι ώστε η θερμοκρασία στην οθόνη του αυτοκινήτου να μη συγχρονίζεται με την τιμή της εφαρμογής.

APPLE WATCH
Ε: ΠΩΣ ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟ APPLE WATCH ΜΟΥ;

A: Μόλις πραγματοποιήσετε λήψη της εφαρμογής Remote στο iPhone σας, ακολουθήστε τις οδηγίες της Apple σχετικά με τον τρόπο λήψης εφαρμογών στο Apple Watch στο support.apple.com/HT204784

Ε: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ JOURNEYS ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ JAGUAR INCONTROL REMOTE APPLE WATCH APP;

A: Η λειτουργία Journeys (Διαδρομές) είναι διαθέσιμη μόνο στην εφαρμογή InControl Remote στο iPhone σας ή μέσω της δικτυακής πύλης My Jaguar InControl.

Ε: ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΑΩ ΤΟ REMOTE CLIMATE CONTROL ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ APPLE WATCH;

A: Μπορείτε να ορίσετε και να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία του οχήματός σας από το Apple Watch. Για λόγους ασφαλείας, αν το όχημά σας είναι ξεκλείδωτο κατά την ενεργοποίηση του Remote Climate Control (Απομακρυσμένος έλεγχος κλιματισμού) από την εφαρμογή Remote Premium του Apple Watch σας, το όχημά σας θα κλειδώνει αυτόματα πριν την εκκίνηση του κινητήρα.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ INCONTROL APPS
Ε: ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ INCONTROL APPS;

A: Η εφαρμογή Jaguar InControl Apps παρουσιάζει ένα βελτιστοποιημένο για όχημα, διαδραστικό σετ ευρέως γνωστών εφαρμογών στην οθόνη του συστήματος ψυχαγωγίας του οχήματός σας μέσω μιας ειδικής θύρας USB. Μόλις συνδεθεί, μια αναλυτική επιλογή των εφαρμογών που ενεργοποιούν ροή πολυμέσων, υπηρεσίες βασισμένες στο cloud, υπηρεσίες βασισμένες στην τοποθεσία και όχι μόνο θα είναι προσπελάσιμες μέσω της οθόνης αφής που είναι τοποθετημένη στο ταμπλό του οχήματος.

Ε: ΠΩΣ ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ INCONTROL APPS;

A: Η εφαρμογή InControl Apps πρέπει να επιλέγεται κατά την παραγγελία του οχήματος καθώς ο υλικός εξοπλισμός μπορεί να εγκατασταθεί μόνο στο εργοστάσιο.

Ε: ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ INCONTROL APPS ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΟΧΗΜΑ ΜΟΥ;

A: Επί του παρόντος είναι δυνατό να έχω την εφαρμογή InControl Apps σε νέο όχημα. Η εφαρμογή InControl Apps επιλέγεται κατά την παραγγελία του οχήματος καθώς ο υλικός εξοπλισμός εγκαθίσταται μόνο στο εργοστάσιο. Οι μελλοντικές επιλογές εξερευνώνται.

Ε: ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ INCONTROL APPS ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΟΧΗΜΑ ΜΟΥ;

A: Επί του παρόντος είναι δυνατό να έχω την εφαρμογή InControl Apps σε νέο όχημα. Η εφαρμογή InControl Apps επιλέγεται κατά την παραγγελία του οχήματος καθώς ο υλικός εξοπλισμός εγκαθίσταται μόνο στο εργοστάσιο. Οι μελλοντικές επιλογές εξερευνώνται.

Ε: ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ INCONTROL APPS;

A: Υπάρχει ένα εφάπαξ κόστος για το σύστημα της εφαρμογής InControl Apps καθώς ο υλικός εξοπλισμός πρέπει να εγκαθίσταται στο εργοστάσιο. Απευθυνθείτε στον τοπικό αντιπρόσωπό σας για να ενημερωθείτε σχετικά με το κόστος. Η εφαρμογή InControl App είναι διαθέσιμη δωρεάν στο Google Play και το Apple App Store. Μερικές εφαρμογές τρίτου μέρους μπορεί να απαιτούν αγορά ή συνδρομή.

Ε: ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΕΦΑΡΜΟΓΗ INCONTROL APPS ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΧΗΜΑ JAGUAR;

A: Η εφαρμογή InControl Apps πρέπει να επιλέγεται κατά την παραγγελία του οχήματός σας καθώς ο υλικός εξοπλισμός πρέπει να εγκαθίσταται στο εργοστάσιο. Απευθυνθείτε στον τοπικό σας αντιπρόσωπο για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα του οχήματος.

Ε: ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ INCONTROL APPS;

A: Θα χρειαστείτε ένα όχημα εξοπλισμένο με την εφαρμογή InControl Apps, ένα υποστηριζόμενο smartphone και το καλώδιο USB που περιλαμβάνεται στο τηλέφωνό σας. Συνιστάται τα καλώδια αντικατάστασης να αγοράζονται από τον κατασκευαστή του κινητού τηλεφώνου σας π.χ. καλώδια iPhone Lightning από την Apple inc.

Ε: ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ TABLET;

A: Όχι τώρα.

Ε: ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ INCONTROL APPS;

A: Επισκεφθείτε την ενότητα των κατόχων στο www.jaguar.com και ακολουθήστε τα βήματα για να δείτε αν η συσκευή σας είναι συμβατή.

Ε: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΟΥ IPHONE ΜΟΥ;

A: Η εφαρμογή InControl Apps λειτουργεί καλύτερα με το πιο πρόσφατο λειτουργικό λογισμικό (iOS 8+)

Ε: ΠΩΣ ΕΓΚΑΘΙΣΤΩ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ JAGUAR INCONTROL APPS ΣΤΟ SMARTPHONE ΜΟΥ;

A: Ανάλογα με τη συσκευή σας επισκεφθείτε το Apple App Store ή μεταβείτε στο Google Play του smartphone σας. Αναζητήστε την εφαρμογή InControl Apps και επιλέξτε την εφαρμογή Jaguar InControl Apps από τον κατάλογο των αποτελεσμάτων. Αν δεν είστε σίγουροι, η εφαρμογή InControl Apps μπορεί να εντοπιστεί από τον εκδότη που επισημαίνεται ως Jaguar και διαθέτει το λογότυπο της Jaguar. Επιλέξτε Install (Εγκατάσταση) και πραγματοποιήστε αποδοχή των αδειών για να ξεκινήσει η εγκατάσταση. Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, ανοίξτε την εφαρμογή για μια σύντομη εκπαίδευση.

Ε: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΩ ΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ INCONTROL APPS ΚΑΙ ΟΠΟΙΩΝΔΗΠΟΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΝ ΜΕΣΩ WI-FI;

A: Η λήψη της εφαρμογής InControl Apps και οποιωνδήποτε ενημερώσεων μπορεί να πραγματοποιηθεί με σύνδεση 3G. Η πραγματοποίηση λήψης σε Wi-Fi συνιστάται για τη μείωση του κόστους των δεδομένων και τη διασφάλιση μιας καλής σύνδεσης.

Ε: ΠΩΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΑΝ ΟΙ ΝΕΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΥΜΒΑΤΕΣ;

A: Ένας κατάλογος τρεχόντων συμβατών εφαρμογών ενημερώνεται τακτικά και προβάλλεται αυτόματα στην εφαρμογή για smartphone.

Ε: ΠΩΣ ΕΓΚΑΘΙΣΤΩ ΜΙΑ ΣΥΜΒΑΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ;

A: Ανοίξτε την εφαρμογή Jaguar InControl Apps του smartphone σας και μετακινηθείτε στον κατάλογο μη εγκατεστημένων εφαρμογών «Not installed apps» μέχρι να βρείτε την εφαρμογή που θέλετε να εγκαταστήσετε. Ανάλογα με τη συσκευή σας, η επιλογή αυτής της εφαρμογή θα σας μεταφέρει στο App Store της Apple ή στο Google Play. Πραγματοποιήστε λήψη και εγκαταστήστε φυσιολογικά. Το εικονίδιο της νέας εφαρμογής θα εμφανίζεται στην ενότητα Installed (Εγκατεστημένες) την επόμενη φορά που θα συνδέσετε το smartphone με το όχημά σας.

Ε: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ INCONTROL APPS;

A: Μόνο οι εφαρμογές που έχουν περάσει από τη διαδικασία έγκρισης της Jaguar είναι διαθέσιμες για χρήση με την εφαρμογή InControl Apps.

Ε: ΕΧΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ INCONTROL APPS ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.

A: Κάθε προσπάθεια γίνεται για να διασφαλιστεί ότι η εφαρμογή InControl Apps είναι συμβατή με τα πιο πρόσφατα λειτουργικά συστήματα. Προσπαθήστε να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή για smartphone στη συσκευή σας.

Ε: ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ INCONTROL APPS ΟΤΑΝ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ;

A: Για λόγους ασφαλείας, μερικές πτυχές της εφαρμογής InControl Apps μειώνονται ή απενεργοποιούνται όταν το όχημα κινείται.

Ε: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ;

A: Συνιστάται μετά την πραγματοποίηση λήψης οποιασδήποτε εφαρμογής τρίτου μέρους από το Apple App Store / Google Play Store, η εφαρμογή να ανοίγει στη συσκευή πριν τη σύνδεση με το όχημα. Η εφαρμογή μπορεί να έχει άδειες που να πρέπει να εγκριθούν ή μπορεί να χρειάζεται να δημιουργηθεί ένας λογαριασμός πριν χρησιμοποιηθεί στο όχημα.

Ε: ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑ ΜΙΑ ΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΩ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ INCONTROL APPS ΞΑΝΑ. ΓΙΑΤΙ;

A: Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό ασφαλείας της Apple. Όταν πραγματοποιείτε μια τηλεφωνική κλήση μεγαλύτερης διάρκειας από τη ρύθμιση αυτόματου κλειδώματος, το τηλέφωνο θα κλειδώνει ακόμη και όταν είναι συνδεδεμένο με εφαρμογή InControl Apps. Μπορείτε να ρυθμίσετε το iPhone σας να μην κλειδώνει ποτέ αυτόματα εισάγοντας: Settings (Ρυθμίσεις)>General (Γενικά)>Auto-Lock (Αυτόματο κλείδωμα) και επιλέγοντας Never (Ποτέ). Σημείωση Η ρύθμιση αυτόματου κλειδώματος Never (Ποτέ) μπορεί να μην είναι διαθέσιμη σε ορισμένες περιστάσεις π.χ. αν το iPhone σας έχει ρυθμίσεις εταιρικού διαχειριστεί που απαιτούν κωδικό pin για ξεκλείδωμα.

Ε: ΟΤΑΝ ΣΥΝΔΕΩ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΟΧΗΜΑ, ΠΑΝΤΑ ΛΑΜΒΑΝΩ ΜΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΣΥΝΔΕΣΗ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΡΕΨΩ ΑΥΤΟ;

A: Στο iPhone, για να το αποφύγετε αυτό πατήστε το κουμπί Home (Αρχικό) πριν συνδεθείτε στην εφαρμογή InControl Apps. Σε συσκευές Android, το ηχητικό μήνυμα περιλαμβάνει ένα πλαίσιο ελέγχου για την αποφυγή μελλοντικών ηχητικών μηνυμάτων κατά τις συνδέσεις με το όχημα.

Ε: Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ INCONTROL APPS ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ;

A: Ναι. Συνιστάται κάθε smartphone που χρησιμοποιεί την εφαρμογή InControl Apps να έχει κατάλληλο πρόγραμμα δεδομένων κινητού τηλεφώνου.

Ε: ΟΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΗ ΔΙΑΔΡΑΣΗ ΦΩΝΗΣ, ΓΙΑΤΙ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΞΛΕΙΞΗ;

A: Όταν ξεκινάτε μια συνεδρία φωνής, το τηλέφωνό σας θα ενεργοποιεί μια εικονική τηλεφωνική κλήση (χωρίς χρέωση) για να αποκτήσει πρόσβαση στα μικρόφωνα εντός του οχήματος.

Ε: ΠΟΙΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ;

A: Θα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε το καλώδιο USB που συνόδευε το τηλέφωνό σας. Αν δεν έχετε αυτό το καλώδιο, ένα USB to Lightning (για iPhone) ή USB to Micro-USB (για τα περισσότερα τηλέφωνα Android) θα απαιτείται. Συνιστάται ένα καλώδιο αντικατάστασης να αγοράζεται από τον κατασκευαστή του τηλεφώνου σας.

Ε: ΠΟΙΑ ΘΥΡΑ USB ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ;

A: Η εφαρμογή InControl Apps χρησιμοποιεί ειδική θύρα USB που φέρει το εικονίδιο της εφαρμογής InControl Apps.

Ε: ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΩ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ INCONTROL APPS;

A: Η αποθήκευση της συσκευής σας πρέπει να πραγματοποιείται κοντά στη θύρα USB.

Ε: ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΗΧΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΙΝΑΣ. ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΟΜΑΙ ΣΕ BLUETOOTH;

A: Κατά τη σύνδεση ενός τηλεφώνου, μια ειδοποίηση θα εμφανιστεί στην οθόνη αφής για View (Προβολή) και Bluetooth Settings (Ρυθμίσεις Bluetooth). Για να αποκτήσετε πρόσβαση στον ήχο μέσω της εφαρμογής InControl Apps, η συσκευή σας θα χρειαστεί να συνδεθεί στο όχημα μέσω Bluetooth. Αν επιλέξετε Bluetooth Settings (Ρυθμίσεις Bluetooth), θα είστε σε θέση να ακολουθήσετε τις προτροπές για να πραγματοποιήσετε σύζευξη του τηλεφώνου σας. Στην επόμενη σύνδεση η προτροπή για Bluetooth Settings (Ρυθμίσεις Bluetooth) θα αντικαθίσταται από αυτήν για View and Listen (Προβολή και ακρόαση) όταν το τηλέφωνό σας έχει πραγματοποιήσει σύζευξη με Bluetooth, όχι όμως η ενεργή πηγή ήχου. Αν εξακολουθείτε να μη μπορείτε να ακούσετε οποιονδήποτε ήχο, βεβαιωθείτε ότι το smartphone σας έχει πραγματοποιήσει σύζευξη με το όχημα ακολουθώντας τα βήματα που υπάρχουν στην ενότητα κατόχων του jaguar-me.com. Βεβαιωθείτε επίσης ότι η ένταση του ήχου στο τηλέφωνο και το όχημα είναι ενεργοποιημένα.

Ε: ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ INCONTROL APPS ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ SMARTPHONE;

A: Ναι. Οποιοδήποτε συμβατό smartphone με εγκατεστημένη εφαρμογή InControl Apps θα είναι σε θέση να συνδέεται με την οθόνη αφής. Αν και μόνο μία συσκευή μπορεί να συνδεθεί τη φορά.

Ε: ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ;

A: Κατά τη χρήση των υπηρεσιών InControl σε περιοχή με χαμηλή κάλυψη δικτύου (π.χ. απομακρυσμένη, αγροτικές περιοχές) οι εφαρμογές θα προβάλλουν μια ειδοποίηση όταν δεν υπάρχει καμία διαθέσιμη σύνδεση δεδομένων για απαιτούμενη λειτουργία.

Ε: ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ INCONTROL APPS;

A: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα υπάρχοντα υποστηρικτικά κανάλια όπως το κέντρο πελατειακών σχέσεων [Customer Relationship Centre (CRC)] και ο τοπικός αντιπρόσωπός σας.

Ε: ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΤΟ IOS 9. ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;

A: Πρόκειται για ένα νέο χαρακτηριστικό ασφαλείας που παρουσιάζει η Apple για την ενημέρωση iOS 9. Όλες οι εφαρμογές τρίτου μέρους, εκτός από τις τρεις εικονικές εφαρμογές Calendar (Ημερολόγιο), Music (Μουσική) και Contacts (Επαφές) θα απαιτούν τώρα έγκριση.

Ε: ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΟ IOS 9;

A: Αυτή η διαδικασία έγκρισης είναι για όλα τα iPhone με λειτουργικό σύστημα iOS 9. Αν δεν έχετε ενημερώσει σε iOS 9, δεν θα χρειαστεί να εγκρίνετε κάθε εφαρμογή πριν τη χρήση. Ωστόσο, εξακολουθούμε να προτείνουμε να ρυθμίζετε την εφαρμογή σας πριν τη συνδέσετε στο όχημα.

Να θυμάστε ότι μόλις ενημερωθεί το τηλέφωνο, δεν μπορεί να ανακτήσει προηγούμενη έκδοση iOS.

Δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε;

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ INCONTROL CONNECT
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ
Προσθέστε έως και τρία μοντέλα για σύγκριση
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Συζητήστε για το InControl με τον πλησιέστερο έμπορο λιανικής
ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΕΜΠΟΡΟ ΛΙΑΝΙΚΗΣ
Αναζητήστε έναν αντιπρόσωπο της Jaguar κοντά σας
ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
Μάθετε περισσότερα για τους όρους και τις προϋποθέσεις του Jaguar InControl

Καθώς παρουσιάζουμε το InControl, ορισμένα χαρακτηριστικά που περιγράφονται μπορεί να είναι προαιρετικά και να εξαρτώνται από την αγορά ή το σύστημα μετάδοσης κίνησης. Συμβουλευτείτε τον τοπικό έμπορο λιανικής Jaguar για τη διαθεσιμότητα και τους πλήρεις όρους της χώρας σας. Ορισμένα χαρακτηριστικά απαιτούν κατάλληλη SIM με κατάλληλο συμβόλαιο δεδομένων που θα απαιτεί περαιτέρω συνδρομή μετά την αρχική περίοδο που συνιστά ο έμπορος λιανικής σας. Η κινητή συνδεσιμότητα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας σε όλες τις τοποθεσίες.