ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ CONNECT PRO

Επιλέξτε κατηγορία ή ερώτηση παρακάτω.

ΓΕΝΙΚΆ
Ε: ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΠΟΛΥΔΙΕΡΓΑΣΙΩΝ;

A: Σύρετε το δάχτυλό σας προς τα επάνω ή προς τα κάτω σε οποιονδήποτε πίνακα για να μετακινηθείτε μεταξύ των παρακάτω:

Navigation (Σύστημα πλοήγησης)
Phone (Τηλέφωνο)
Media (Πολυμέσα)
Weather (Καιρός) (απαιτεί Connect Pro όπου υποστηρίζεται)
News (Ειδήσεις) (απαιτεί Connect Pro όπου υποστηρίζεται και εξαρτάται από την αγορά)

Ε: ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΖΗΤΕΙΤΑΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ;

A: Πρέπει να είστε 16 ή άνω των 16 για να παρέχετε νόμιμα αποδεκτή συναίνεση των διαφόρων όρων που σχετίζονται με την καταχώριση λογαριασμού στο σύστημα πλοήγησης.

Ε: ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΝΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ:

A: Όχι. Για να μειώσει την πιθανότητα απόσπασης της προσοχής του οδηγού, το πρόγραμμα περιήγησης διαδικτύου δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ενώ το αυτοκίνητο βρίσκεται σε κίνηση. Το βίντεο δεν υποστηρίζεται στο πρόγραμμα περιήγησης.

Ε: ΤΟ ΤΣΙΜΠΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΔΑΧΤΥΛΑ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗΣ;

A: Για να μεγεθύνετε μια ιστοσελίδα, αποκτήστε πρόσβαση στον έλεγχο ζουμ μέσω της γραμμής στοιχείου ελέγχου στο πρόγραμμα περιήγησης διαδικτύου.

Ε: ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ROUTE PLANNER;

A: Επισκεφθείτε το Jaguar.here.com

Ε: ΟΤΑΝ ΣΤΑΘΜΕΥΩ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΕΝΟΣ ΔΡΟΜΟΥ ΜΕ ΚΙΝΗΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΑΜΒΑΝΩ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΧΑΝΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ;

A: Αυτό οφείλεται σε έναν συνδυασμό ασφάλειας και αυτοκινήτου.

Ένα αυτοκίνητο με τον κινητήρα να λειτουργεί, ανεξάρτητα από την επιλεγμένη ταχύτητα, μπορεί να μη θεωρείται πάντα σταματημένο και τα συστήματα εντοπισμού κίνησής μας θα συνεχίσουν να παρακολουθούν το αυτοκίνητο.
Επίσης, νομίμως, ορισμένα χαρακτηριστικά πρέπει να σταματήσουν να λειτουργούν όταν οι τροχοί αρχίσουν να γυρνάνε. Σε μερικές περιπτώσεις, η παραμικρή κίνηση μπορεί να προκαλέσει αυτό το φαινόμενο. Σε αυτή την περίπτωση, τραβήξτε το χειρόφρενο ή πατήστε το φρένο.

ΠΛΟΉΓΗΣΗ
Ε: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΝΟΣ ΠΡΟΦΛ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ;

A: Ένα προφίλ πλοήγησης δίνει τη δυνατότητα σε διαφορετικούς οδηγούς να αποθηκεύσουν τις προσωπικές ρυθμίσεις πλοήγησης και τους προορισμούς τους. Όταν επιλέγετε το προφίλ σας, το σύστημα πλοήγησης θα περνά άμεσα στις ρυθμίσεις και τους προορισμούς σας.

Ένας λογαριασμός συστήματος πλοήγησης σας δίνει τη δυνατότητα να επεκτείνεται περαιτέρω τις συνδεδεμένες ικανότητες του συστήματος πλοήγησης ενεργοποιώντας:

1.Συγχρονισμός τοποθεσιών/προορισμών μεταξύ του συστήματος πλοήγησης του αυτοκινήτου, της εφαρμογής σχεδιασμού διαδρομής Route Planner για smartphone και της ιστοσελίδας σχεδιασμού διαδρομής Route Planner.
2.Σύστημα πλοήγησης από πόρτα σε πόρτα με την εφαρμογή σχεδιασμού διαδρομής για smartphone Route planner για την αναζήτηση ενός σημείου ενδιαφέροντος και στη συνέχεια τον ορισμό του ως προορισμό.
3.Κοινοποίηση του εκτιμώμενου χρόνου άφιξης (ΕΤΑ) μέσω SMS ή e-mail.
4.Κοινοποίηση των τοποθεσιών και της τρέχουσας τοποθεσίας σας με φίλους.

Ε: ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΕΝΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΛΟΓΗΣΗΣΗ INCONTROL;

A: Εκκινήστε τον κινητήρα και βεβαιωθείτε ότι το InControl Touch Pro έχει συνδεθεί στο διαδίκτυο, είτε μέσω Wi-Fi είτε με SIM με δυνατότητα ενεργοποίησης δεδομένων κινητής τηλεφωνίας.

Εισέλθετε στο μενού του συστήματος πλοήγησης και κάντε κλικ στο Hello, profile name. Για να δημιουργήσετε νέο προφίλ κάντε κλικ στο Add profile (Προσθήκη προφίλ) στο κάτω μέρος της οθόνης αφής. Αν έχουν οριστεί περισσότερα από ένα προφίλ, επιλέξτε το προφίλ που θέλετε να συνδέσετε με ένα λογαριασμό συστήματος πλοήγησης InControl. Τώρα πατήστε στο εικονίδιο επεξεργασίας που βρίσκεται στα πλάγια του ονόματος προφίλ στο άνω μέρος της οθόνης αφής.
Από αυτή την οθόνη, μπορείτε να συσχετίσετε μια διεύθυνση με το λογαριασμό, να αλλάξετε τις ρυθμίσεις συγχρονισμού και να προσθέσετε επαφές για κοινοποίηση εκτιμώμενου χρόνου άφιξης, τοποθεσιών και πληροφοριών τοποθεσίας. Πατήστε το λογαριασμό του συστήματος πλοήγησης InControl, στη συνέχεια πατήστε καταχώριση και ακολουθήστε τις οδηγίες βήμα βήμα.
Να θυμάστε ότι αν σας διακόψουν ή χάσετε τη σύνδεση των δεδομένων σας κατά τη διαδικασία αυτή, θα πρέπει να επανεισαγάγετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Μόλις εγγραφεί, μπορείτε να επιλέξετε να συνδέεστε αυτόματα κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το αυτοκίνητο.

Ε: ΠΩΣ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ ΤΟΝ ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΑΦΙΞΗΣ ΜΟΥ (ΕΤΑ);

A: Μόλις το αυτοκίνητό σας συνδεθεί με το διαδίκτυο και συνδεθείτε στο λογαριασμό πλοήγησής σας πατήστε στο πλαίσιο, στο κάτω μέρος της οθόνης αφής όπου εμφανίζονται οι πληροφορίες του εκτιμώμενου χρόνου άφιξης (ETA). Επιλέξτε σε ποιους παραλήπτες θα θέλατε να κοινοποιηθεί ο εκτιμώμενος χρόνος άφιξής σας (ΕΤΑ) με SMS (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα στην αγορά) ή e-mail και επιλέξτε αν θα θέλατε να στέλνονται ενημερώσεις κάθε 5, 10 ή 20 λεπτά.

Οι επαφές σας μπορούν να αποθηκευτούν μέσω ρυθμίσεων πλοήγησης ή μέσω αυτής της οθόνης. Το σύστημα θα αποθηκεύει αυτόματα κάθε νέα επαφή, ενώ θα είναι πιο γρήγορη η κοινοποίηση του εκτιμώμενου χρόνου άφιξής σας (ΕΤΑ) την επόμενη φορά που θα συνδεθείτε.

Ε: ΠΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ Η ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΜΕΡΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ;

A: Η βάση δεδομένων της κάμερας ενημερώνεται όταν η βάση δεδομένων του χάρτη ενημερώνεται.

Περιλαμβάνουμε τοποθεσίες κάμερας ασφαλείας για να επισημάνουμε γνωστά τυφλά σημεία ατυχημάτων. Η πρόθεσή μας είναι να βοηθήσουμε στη διατήρηση της ασφάλειας των πελατών μας, των επιβατών τους και των άλλων χρηστών των δρόμων.
Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για την παροχή πληροφοριών ακριβείας, η ευθύνη για την τήρηση των κανονισμών κυκλοφορίας είναι αυστηρά του οδηγού.

Ε: ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΕΠΑΦΩΝ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ SMARTPHONE ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΤΩΝ ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΑΦΙΞΗΣ ΜΟΥ (ΕΤΑ);

A: Ο στόχος μας είναι να πραγματοποιούμε την κοινοποίηση του εκτιμώμενου χρόνου άφιξής σας όσο το δυνατό ευκολότερα και αντιληφθήκαμε ότι η διασύνδεση με τις επαφές του τηλεφώνου σας δημιούργησε πρόσθετα βήματα και κριτήρια αναζήτησης. Καθώς αυτό το χαρακτηριστικό θα χρησιμοποιείται κατά κανόνα με μια μικρή ομάδα ανθρώπων σε τακτική βάση, συμπεράναμε ότι ο προκαταρκτικός προγραμματισμός ενός περιορισμένου σετ e-mail ή/και αριθμών τηλεφώνου ενδέχεται να κάνει αυτή τη λειτουργία απλούστερη στη χρήση.

Ε: ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΓΩ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΜΟΥ Ή ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ E-MAIL ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΤΑ/ΜΕΡΟΥΣ/ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ;

A: Όχι, απλά χρειάζεται να συνδεθείτε με τον λογαριασμό πλοήγησής σας και να έχετε μια ενεργή σύνδεση δεδομένων.

Το μήνυμα θα είναι από την Jaguar, αλλά θα περιλαμβάνει το όνομα χρήστη του λογαριασμού σας ως τον αποστολέα των πληροφοριών μαζί με τον προορισμό σας και τα στοιχεία εκτιμώμενου χρόνου άφιξης (ΕΤΑ)/μέρους/τοποθεσίας.

Ε: ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΦΙΞΗΣ;

A: Όταν είστε 300 μέτρα μακριά από τον προορισμό σας, μια μεγάλη αναδυόμενη ειδοποίηση λειτουργίας άφιξης θα σας υπενθυμίζει τη διεύθυνση. Θα παρέχει επίσης απεικόνιση σε επίπεδο δρόμου όταν είναι διαθέσιμη.

Αν περάσετε τον προορισμό σας κατά περισσότερο από 600 m, οι οδηγίες καθοδήγησης θα σας βοηθήσουν να βρείτε ξανά τη διαδρομή σας. Αυτή η λειτουργία κάνει ευκολότερη την εύρεση του χώρου στάθμευσης της περιοχής, χωρίς να χάνει το πλαίσιο του προορισμού σας.
Ένα μεγάλο κουμπί Parking (Στάθμευση) θα εμφανίζεται επίσης αν οι εγκαταστάσεις στάθμευσης είναι κοντά. Πατήστε σε ένα χώρο στάθμευσης αυτοκινήτου για να το προσθέσετε ως ενδιάμεσο σημείο στη διαδρομή σας. Τα συνδεδεμένα οχήματα μπορούν επίσης να προβάλουν μια κατάσταση του χώρου στάθμευσης του αυτοκινήτου (όπου είναι διαθέσιμο) που υποδεικνύει ότι ο χώρος στάθμευσης του αυτοκινήτου είναι πλήρης, σχεδόν πλήρης κ.τ.λ.
Ακόμη και αν η διαδρομή είναι ενημερωμένη με στάθμευση, ο αρχικός προορισμός που επιλέξατε παρέχεται στην εφαρμογή Route Planner για smartphone και επιτρέπει οδηγίες προσανατολισμού ή μέσων μαζικής μεταφοράς (όπου υποστηρίζεται) για τον τελικό προορισμό σας.

Ε: ΜΟΛΙΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ, ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΤΟ SMARTPHONE ΜΟΥ;

A: Ανοίξτε το Route Planner στο smartphone σας Android ή Apple. Μόλις βρεθείτε περισσότερα από 30 μέτρα από τον προορισμό που αρχικά ορίσατε, και δεν έχετε ακυρώσει τη λειτουργία καθοδήγησης πριν την έξοδο από το αυτοκίνητό σας, ο προορισμός θα συγχρονιστεί με το smartphone σας μέσω του cloud. Ανάλογα με τις ρυθμίσεις της διαδρομής σας, η εφαρμογή θα σας καθοδηγεί στον προορισμό σας με τα πόδια ή με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Ενίοτε η εφαρμογή companion app μπορεί να χρειαστεί έως και 30 δευτερόλεπτα για ανανέωση και συγχρονισμό των προορισμών και της θέσης του αυτοκινήτου σας από το Cloud. Μην κλείνετε και επανεκκινήστε την εφαρμογή αυτή τη χρονική στιγμή: αυτό ενδέχεται να επιβάλει εκ νέου συγχρονισμό του προορισμού και της θέσης του αυτοκινήτου σας.
Να θυμάστε ότι αν βρίσκεστε σε τοποθεσία με χαμηλή κάλυψη δικτύου, ο προορισμός σας μπορεί να μη συγχρονίζεται με την εφαρμογή σχεδιασμού διαδρομής Route Planner.

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Ε: ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ INCONTROL CONNECT PRO;

A: Το Connect Pro δίνει τη δυνατότητα για μια σειρά από πρόσθετα χαρακτηριστικά, υπηρεσίες και εφαρμογές (να θυμάστε ότι μερικά χαρακτηριστικά απαιτούν data-enabled sim card και έγκυρη συνδρομή). Προσθέτει επίσης πρόσθετες επιλογές σύνδεσης που δίνουν τη δυνατότητα σε συσκευές με διασυνδέσεις HDMI ή MHL να χρησιμοποιηθούν με Touch Pro.

Ο αναλυτικός οδηγός που παρέχεται με την Jaguar σας θα σας βοηθήσει να ρυθμίσετε το Connect Pro και να επωφεληθείτε πλήρως από τα χαρακτηριστικά του.

Ε: ΠΟΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΕΓΚΥΡΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ;

A:

• Remote Premium App
• Jaguar Optimised Assistance
• Κλήση έκτακτης ανάγκης SOS Jaguar
• Πληροφορίες ροής κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο
• Ζωντανές αναζητήσεις
• Τιμές καυσίμων (όπου υποστηρίζεται)
• Διαθεσιμότητα θέσεων στάθμευσης αυτοκινήτου (όπου υποστηρίζεται)
• Τοποθεσίες κάμερας ασφαλείας (όπου υποστηρίζεται)
• Ζωντανές εφαρμογές (όπου υποστηρίζεται)

Ε: ΓΙΑ ΠΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΗ Η ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΟΥ;

A: Η αρχική συνδρομή κατά κανόνα αντιστοιχεί στην περίοδο εγγύησης του αυτοκινήτου, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την αγορά. Επικοινωνήστε με τον έμπορο λιανικής για περισσότερα στοιχεία.

Ε: ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΑΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΟΥ;

A: Μεταβείτε στο Settings (Ρυθμίσεις) > All settings (Όλες οι ρυθμίσεις) > Navigation settings (Ρυθμίσεις πλοήγησης) > Connected services licence (Άδεια συνδεδεμένων υπηρεσιών). Η ημερομηνία λήξης και όλα τα διαθέσιμα χαρακτηριστικά προβάλλονται εδώ. Αυτά μπορεί να ποικίλουν ανάλογα με το πού αγοράσατε το αυτοκίνητό σας.

Ε: ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΩ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΟΥ;

A: Ναι, επικοινωνήστε με τον έμπορο λιανικής σας για περισσότερες πληροφορίες.

Ε: ΠΟΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ CONNECT PRO;

A: Οι παρακάτω εφαρμογές είναι διαθέσιμες:

Remote Premium: παροχή απομακρυσμένου ελέγχου του αυτοκινήτου σας, για παράδειγμα, για ρύθμιση του κλιματισμού της καμπίνας πριν φτάσετε στο αυτοκίνητο, κλείδωμα των θυρών ή χρήση της λειτουργίας beep & flash (ηχητικό σήμα και αναβόσβημα). Route Planner: επιτρέπει σε τοποθεσίες και προορισμούς να αποστέλλονται στο αυτοκίνητο ενώ προσφέρει οδηγίες καθοδήγησης.
Άλλες Pro Services περιλαμβάνουν:

• Πληροφορίες ροής κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο
• Κοινοποίηση εκτιμώμενου χρόνου άφιξης (ETA), τοποθεσιών και τρέχουσας τοποθεσίας
• Online δρομολόγηση
• Συγχρονισμό προορισμών στο αυτοκίνητο και από το αυτοκίνητο με την εφαρμογή και την ιστοσελίδα Route Planner
• Ζωντανές αναζητήσεις
• Τιμές καυσίμων (όπου υποστηρίζεται)
• Διαθεσιμότητα θέσεων στάθμευσης αυτοκινήτου (όπου υποστηρίζεται)
• Απεικόνιση σε επίπεδο δρόμου (όπου υποστηρίζεται)
• Εικόνα δορυφόρου
• Ζωντανές εφαρμογές
• Wi-Fi Hotspot στο αυτοκίνητο
• Πρόγραμμα περιήγησης διαδικτύου

Ε: ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΡΤΑ SIM ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ;

A: Ναι, μια κάρτα Micro SIM με ενεργοποιημένα δεδομένα κινητού απαιτείται για την ενεργοποίηση του πακέτου Connect Pro. Εισαγάγετε την κάρτα SIM στον πίνακα διεπαφής του διαμερίσματος αποθήκευσης της κεντρικής κονσόλας και βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει τα δεδομένα κινητού στο μενού ρυθμίσεων συνδεσιμότητας.

Μεταβείτε στο εικονίδιο Settings (Ρυθμίσεις) σε οποιαδήποτε οθόνη > All Settings (Όλες οι ρυθμίσεις) > Features (Χαρακτηριστικά) > Connectivity (Συνδεσιμότητα) > Mobile data on (Δεδομένα κινητού ενεργοποιημένα)
Μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε κοινή χρήση της σύνδεσης δεδομένων του smartphone σας με ενεργοποίηση του χαρακτηριστικού Internet Sharing (Κοινή χρήση διαδικτύου), Personal Hotspot (Προσωπικό hotspot) ή Tethering (Κοινή σύνδεση) του τηλεφώνου. Επικοινωνήστε με την υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας για να επιβεβαιώσετε ότι αυτό το χαρακτηριστικό υποστηρίζεται από την τρέχουσα τιμολογιακή πολιτική του τηλεφώνου σας.

Ε: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ SMARTPHONE;

A: Η ισχύς του σήματος του κινητού τηλεφώνου σας και της σύνδεσης των δεδομένων σας μπορούν να μειωθούν σημαντικά από τη δομή του αυτοκινήτου: το μέταλλο μειώνει τη μετάδοση των ραδιοκυμάτων.

Όταν τοποθετηθεί η κάρτα SIM που βρίσκεται στον πίνακα διεπαφής του αυτοκινήτου σας συνδέεται με το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας μέσω μιας σημαντικά μεγαλύτερης, ειδικής κεραίας στο εξωτερικό του αυτοκινήτου. Αυτό βοηθάει στη διατήρηση μιας πιο ισχυρής σύνδεσης δεδομένων με το δίκτυο.

Ε: ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ;

A: Όταν ξεκλειδώνετε το αυτοκίνητο, το Touch Pro ενεργοποιεί τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Αυτό μπορεί να διαρκέσει 2 λεπτά: είναι μια διαδικασία παρόμοια με την ενεργοποίηση του τηλεφώνου σας και τη σύνδεσή του με το δίκτυο.

Μόλις συνδεθεί, ένα εικονίδιο 3G θα εμφανίζεται στην άνω γωνία της οθόνης αφής. Το Touch Pro στη συνέχεια πραγματοποιεί λήψη των πληροφοριών οδικής κυκλοφορίας (αν είναι ενεργοποιημένο) και συγχρονίζει οποιαδήποτε μέρη και προορισμούς μπορεί να έχετε αποθηκεύσει με τη χρήση της εφαρμογής σχεδιασμού διαδρομής Route Planner ή της δικτυακής πύλης. Όλα τα συνδεδεμένα χαρακτηριστικά είναι πλέον διαθέσιμα.

Ε: ΠΟΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ;

A: Τα παρακάτω χαρακτηριστικά απαιτούν ενεργή σύνδεση στο διαδίκτυο:

• Πληροφορίες ροής κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο
• Κοινοποίηση εκτιμώμενου χρόνου άφιξης (ETA), τοποθεσιών και τρέχουσας τοποθεσίας
• Online δρομολόγηση
• Συγχρονισμό προορισμών στο αυτοκίνητο και από το αυτοκίνητο με την εφαρμογή και την ιστοσελίδα Route Planner
• Ζωντανές αναζητήσεις
• Τιμές καυσίμων (όπου υποστηρίζεται)
• Διαθεσιμότητα θέσεων στάθμευσης αυτοκινήτου (όπου υποστηρίζεται)
• Απεικόνιση σε επίπεδο δρόμου (όπου υποστηρίζεται)
• Εικόνα δορυφόρου (όπου υποστηρίζεται)
• Ζωντανές εφαρμογές (όπου υποστηρίζεται)
• Wi-Fi Hotspot στο αυτοκίνητο
• Πρόγραμμα περιήγησης διαδικτύου

Ε: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ HOTSPOT KAI WI-FI ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ;

A: Το Hotspot σας δίνει τη δυνατότητα να συνδέσετε έως 8 συσκευές όπως smartphone και tablet στη σύνδεση διαδικτύου του αυτοκινήτου σας.

Το Wi-Fi σας δίνει τη δυνατότητα να συνδεθείτε σε ένα δίκτυο Wi-Fi, για παράδειγμα το δίκτυο του σπιτιού σας. Σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να συνδεθείτε σε άλλη συσκευή όπως smartphone και να πραγματοποιήσετε κοινή χρήση της σύνδεσης των δεδομένων του.

Ε: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΑΓΩΓΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ;

A: Ναι, μεταβείτε στο Settings (Ρυθμίσεις) > All settings (Όλες οι ρυθμίσεις) > Features (Χαρακτηριστικά) > Connectivity (Συνδεσιμότητα) > Mobile settings (Ρυθμίσεις κινητού)

Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του συστήματος πλοήγησης περιαγωγής στο μενού Navigation Settings (Ρυθμίσεις του συστήματος πλοήγησης).

Ε: ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ 3G ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΑΦΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ;

A: Ενίοτε, τα δίκτυα μπορεί να είναι υπερφορτωμένα ή η ισχύς του σήματος πολύ χαμηλή για να υπάρχει επαρκής ποιότητα σύνδεσης. Αυτό μπορεί να προκαλέσει προσωρινή απώλεια δεδομένων.

Ε: ΠΟΣΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΩ ΤΟ ΜΗΝΑ;

A: Ο αριθμός θα ποικίλει σημαντικά ανάλογα με τα χαρακτηριστικά που χρησιμοποιείτε, τη συχνότητα χρήσης και την απόσταση των διαδρομών σας. Χονδρικά, η τυπική κατανάλωση καταναλώνει περίπου 100-500 MB δεδομένων το μήνα.

Αυτά τα χαρακτηριστικά χρησιμοποιούν τη μεγαλύτερη ποσότητα δεδομένων με την παρακάτω σειρά:

1. Wi-Fi Hotspot
2. Εικόνα δορυφόρου
3. Απεικόνιση σε επίπεδο δρόμου*
4. Πληροφορίες ροής κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο
5. Live Apps*

Όλα τα άλλα χαρακτηριστικά καταναλώνουν πολύ λιγότερα δεδομένα περίπου της ίδιας ποσότητας. Περαιτέρω παραδείγματα παρέχονται παρακάτω:
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΌ
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
 
Ανά λεπτό ή ανά εκδήλωση
Ανά ώρα
Ροή ήχου μουσικής
500KB/λεπτό
30MB/ώρα
1 δημοσίευση μέσων κοινωνικής δικτύωσης με φωτογραφία
500KB
 
Ροή βίντεο (τυπική ανάλυση)
4MB/λεπτό
240MB
Ροή βίντεο (ανάλυση HD)
15MB/λεπτό
900 MB
1 e-mail (χωρίς επισύναψη)
35KB
 
1 e-mail με επισύναψη
300 KB
 
1 ώρα πλοήγηση στον ιστό
15 MB
 

*απευθυνθείτε στον έμπορο λιανικής σας για πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα της εφαρμογής Pro Services InControl

Ε: ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ Ή ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΩ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ;

A: Ναι, μπορείτε να περιορίσετε τη χρήση των δεδομένων σε έναν ορισμένο αριθμό megabyte το μήνα, να παρακολουθήσετε την ποσότητα των δεδομένων που καταναλώνονται και να απενεργοποιήσετε την περιαγωγή. Ναι, μεταβείτε στο Settings (Ρυθμίσεις) > All settings (Όλες οι ρυθμίσεις) > Features (Χαρακτηριστικά) > Connectivity (Συνδεσιμότητα) > Mobile settings (Ρυθμίσεις κινητού).

Δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε;

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ INCONTROL CONNECT PRO
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ
Προσθέστε έως και τρία μοντέλα για σύγκριση
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Συζητήστε για το InControl με τον πλησιέστερο έμπορο λιανικής
ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΕΜΠΟΡΟ ΛΙΑΝΙΚΗΣ
Αναζητήστε έναν αντιπρόσωπο της Jaguar κοντά σας
ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
Μάθετε περισσότερα για τους όρους και τις προϋποθέσεις του Jaguar InControl

Καθώς παρουσιάζουμε το InControl, ορισμένα χαρακτηριστικά που περιγράφονται μπορεί να είναι προαιρετικά και να εξαρτώνται από την αγορά ή το σύστημα μετάδοσης κίνησης. Συμβουλευτείτε τον τοπικό έμπορο λιανικής Jaguar για τη διαθεσιμότητα και τους πλήρεις όρους της χώρας σας. Ορισμένα χαρακτηριστικά απαιτούν κατάλληλη SIM με κατάλληλο συμβόλαιο δεδομένων που θα απαιτεί περαιτέρω συνδρομή μετά την αρχική περίοδο που συνιστά ο έμπορος λιανικής σας. Η κινητή συνδεσιμότητα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας σε όλες τις τοποθεσίες.