ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ TOUCH

Επιλέξτε κατηγορία ή ερώτηση παρακάτω.

ΓΕΝΙΚΆ
Ε: ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΧΑΡΤΩΝ MAP UPDATER;

A: Το πρόγραμμα ενημέρωσης χαρτών Map Updater είναι ένα εργαλείο λογισμικού για PC και Mac. Χρησιμοποιείται για την πραγματοποίηση λήψης νέων δεδομένων χάρτη και σχετικού περιεχομένου για το σύστημα πλοήγησης.

Ε: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΤΑ SD;

A: Η κάρτα Map SD Card πρέπει να βρίσκεται στην υποδοχή της κάρτας SD του οχήματος. Ανατρέξτε στο εγχειρίδιο του οχήματος για την ακριβή τοποθεσία της υποδοχής.

Ε: ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΧΑΡΤΩΝ MAP UPDATER ΔΕΝ ΕΝΤΟΠΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ SD;

A: Το πρόγραμμα ενημέρωσης χαρτών αναγνωρίζει μόνο έγκυρη κάρτα SD που έχει σχεδιαστεί με το σύστημα πλοήγησης. Οποιεσδήποτε άλλες κάρτες SD δεν θα εντοπίζονται. Αν η κάρτα SD καταστραφεί ή τα δεδομένα αλλάξουν σε οποιαδήποτε μορφή χωρίς τη χρήση του προγράμματος ενημέρωσης χαρτών Map Updater, ενδέχεται να καταλήξει σε μη αναγνωρίσιμη κάρτα SD. Μπορεί επίσης να θέλετε να ελέγξετε αν η υποδοχή της κάρτας SD στον Η/Υ ή το Mac σας λειτουργεί σωστά.

Ε: ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΛΕΓΞΩ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΟΠΟΙΩΝΔΗΠΟΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΝ ΧΑΡΤΩΝ;

A: Χρησιμοποιήστε την κάρτα Map SD Card με το πρόγραμμα ενημέρωσης χαρτών Map Updater για να ελέγξετε αν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις. Το πρόγραμμα ενημέρωσης χαρτών Map Updater αναγνωρίζει αυτόματα τις διαθέσιμες ενημερώσεις για την εντοπισμένη κάρτα SD και τις προσφέρει για λήψη και εγκατάσταση.

Ε: ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΧΑΡΤΩΝ ΜΟΥ MAP UPDATER ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ;

A: Το πρόγραμμα ενημέρωσης χαρτών Map Updater ελέγχει αυτόματα για ενημερώσεις εφαρμογών σε κάθε εκκίνησή του.

Ε: ΓΙΑΤΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ (VIN) ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΧΑΡΤΩΝ MAP UPDATER;

A: Ο αριθμός αναγνώρισης οχήματος (VIN) είναι ένα μοναδικό αναγνωριστικό που δίνεται σε κάθε όχημα που παράγεται. Ο VIN σας μπορεί να τοποθετηθεί σε πινακίδα, ορατή μέσω της βάσης του παρμπρίζ, στα αριστερά του οχήματος. Το πρόγραμμα ενημέρωσης χαρτών Map Updater χρησιμοποιεί τον αριθμό αναγνώρισης οχήματός σας VIN για να εγκρίνει μια μη μεταβιβάσιμη άδεια χρήσης για τη χρήση των χαρτών στο όχημά σας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ενεργοποίησης.

Ε: ΠΟΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΧΑΡΤΩΝ MAP UPDATER

A: Το πρόγραμμα ενημέρωσης χαρτών Map Updater υποστηρίζει Microsoft Windows έκδοση 7, 8 και 10 και Mac OS X 10.8 και εξής.

Ε: ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΩ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ SD;

A: Η κάρτα SD χάρτη παρέχεται μόνο για χρήση με το σύστημα πλοήγησης. Η κάρτα δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για την αποθήκευση οποιωνδήποτε άλλων δεδομένων. Οποιεσδήποτε αλλαγές στο περιεχόμενο της κάρτας SD πρέπει να διεξάγονται μόνο μέσω του προγράμματος ενημέρωσης χαρτών Map Updater. Η αποθήκευση άλλων δεδομένων στη κάρτα SD ή η πραγματοποίηση μη εξουσιοδοτημένων αλλαγών σε δεδομένα της κάρτας SD θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα με το σύστημα πλοήγησής σας και μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση του οχήματός σας.

Ε: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ SD;

A: Αν η κάρτα Map SD Card δεν αναγνωρίζεται, διασφαλίστε ότι η κάρτα SD βρίσκεται σε ξεκλείδωτη κατάσταση (μικρός διακόπτης ενεργοποιημένος στο πλάι της κάρτας SD) και ότι είναι τοποθετημένη στην υποδοχή της κάρτας SD στο όχημα. Αν είναι εισηγμένη σωστά, απενεργοποιείστε την ανάφλεξη, κλείστε όλες τις πόρτες του οχήματος και κλειδώστε το όχημα για 2 λεπτά πριν την επανεκκίνησή του. Αν η κάρτα SD εξακολουθεί να μην αναγνωρίζεται, σημειώστε κάθε μήνυμα σφάλματος που προβάλλει το όχημά σας και επικοινωνήστε με τον έμπορο λιανικής σας για περαιτέρω υποστήριξη.

Ε: ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΚΡΙΖΑΡΙΣΜΕΝΕΣ;

A: Το πρόγραμμα ενημέρωσης χαρτών Map Updater αναγνωρίζει αυτόματα τα περιεχόμενα της συνδεδεμένης κάρτας SD. Η διαθεσιμότητα ορισμένων πλήκτρων ή/και χαρακτηριστικών μπορεί να συνδέεται με τα περιεχόμενα της κάρτας SD.

Ε: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ VIN ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ SD;

A: Αυτό το μήνυμα υποδεικνύει ότι το πρόγραμμα ενημέρωσης χαρτών δεν μπόρεσε να βρει έναν αριθμό αναγνώρισης οχήματος (VIN) στην κάρτα. Επικοινωνήστε με τον έμπορο λιανικής.

Ε: ΟΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;

A: Ναι, οι πιο πρόσφατοι χάρτες διαγράφουν και αντικαθιστούν την παλαιότερη έκδοση των χαρτών.

Ε: ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΩ ΜΙΑ ΛΗΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ;

A: Όχι, η διαδικασία λήψης και εγκατάστασης πρέπει να ολοκληρώνεται πλήρως για τη διατήρηση της συνέπειας και της εγκυρότητας των περιεχομένων των χαρτών στην κάρτα SD. Μην κλείνετε το πρόγραμμα ενημέρωσης χαρτών Map Updater ή αφαιρείτε την κάρτα SD όσο η λήψη και η εγκατάσταση είναι σε εξέλιξη.

Ε: ΤΙ ΚΑΝΩ ΑΝ ΕΧΑΣΑ, ΕΣΠΑΣΑ Ή ΠΡΟΚΑΛΕΣΑ ΒΛΑΒΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ SDM ΜΟΥ;

A: Θα χρειαστεί να παραγγείλετε μια νέα κάρτα SD. Επικοινωνήστε με τον έμπορο λιανικής για περαιτέρω υποστήριξη.

Ε: ΕΧΕΤΕ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΦΩΝ ΓΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ;

A: Επικοινωνήστε με τον τοπικό έμπορο λιανικής για περαιτέρω υποστήριξη.

Δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε;

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ INCONTROL TOUCH
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ
Προσθέστε έως και τρία μοντέλα για σύγκριση
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Συζητήστε για το InControl με τον πλησιέστερο έμπορο λιανικής
ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΕΜΠΟΡΟ ΛΙΑΝΙΚΗΣ
Αναζητήστε έναν αντιπρόσωπο της Jaguar κοντά σας
ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
Μάθετε περισσότερα για τους όρους και τις προϋποθέσεις του Jaguar InControl

Καθώς παρουσιάζουμε το InControl, ορισμένα χαρακτηριστικά που περιγράφονται μπορεί να είναι προαιρετικά και να εξαρτώνται από την αγορά ή το σύστημα μετάδοσης κίνησης. Συμβουλευτείτε τον τοπικό έμπορο λιανικής Jaguar για τη διαθεσιμότητα και τους πλήρεις όρους της χώρας σας. Ορισμένα χαρακτηριστικά απαιτούν κατάλληλη SIM με κατάλληλο συμβόλαιο δεδομένων που θα απαιτεί περαιτέρω συνδρομή μετά την αρχική περίοδο που συνιστά ο έμπορος λιανικής σας. Η κινητή συνδεσιμότητα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας σε όλες τις τοποθεσίες.