ipace
Νέο ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ JAGUAR I‑PACE

Παρουσίαση του πρώτου ηλεκτρικού SUV υψηλών επιδόσεων της Jaguar.

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ 360˚ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ
0-100km/h σε 4,8 δευτερόλεπτα

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ
470km WLTP †

Ο κύκλος WLTP (Worldwide harmonised Light vehicle Test Procedure - Παγκόσμια Εναρμονισμένη Διαδικασία Δοκιμών Ελαφρών Οχημάτων) είναι η νέα διαδικασία που έχει εισαχθεί σταδιακά από το 2017, η οποία μετράει καύσιμα, κατανάλωση ενέργειας, αυτονομία και εκπομπές σε οχήματα επιβατών στην Ευρώπη. Έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στοιχεία πιο κοντά στην πραγματική συμπεριφορά οδήγησης. Δοκιμάζει τα οχήματα με βέλτιστο εξοπλισμό και με μια πιο απαιτητική διαδικασία δοκιμής και οδηγικό προφίλ

ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
Προσθέστε έως και τρία μοντέλα για σύγκριση
ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE
Κάντε κράτηση για ένα test drive στο δρόμο μέσω του πλησιέστερου αντιπροσώπου σας
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ
Μάθετε περισσότερα για τα οχήματα Jaguar
ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ
Αναζητήστε έναν αντιπρόσωπο της Jaguar κοντά σας
2019 WORLD CAR OF THE YEAR

2019 WORLD CAR DESIGN OF THE YEAR
2019 WORLD GREEN CAR

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ
Η I‑PACE είναι μια Jaguar που ξεπερνάει κάθε άλλη - ένα πραγματικό αυτοκίνητο. Οι ηλεκτρικοί κινητήρες της και η σχεδόν τέλεια κατανομή βάρους παρέχουν 696Nm άμεσης ροπής και ευελιξία σπορ αυτοκινήτου.
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΔΌΣΕΙΣ
ΠΛΕΥΣΤΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ
Με μια κομψή, υψηλά αεροδυναμική σχεδίαση και συντελεστή χαμηλής οπισθέλκουσας 0,29d, η I‑PACE έχει δημιουργηθεί για να παρέχει αποτελεσματικότητα καθώς η κίνησή της παρέχει μέγιστη αυτονομία και σταθερότητα. Η I‑PACE ενθουσιάζει από κάθε άποψη χάρη στην πλευστή μεσαία γραμμή, το θεαματικό σχήμα καπό και την ουρά σχεδιαστικής υπογραφής.
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΗΡΕΜΙΑ
Η I‑PACE ενσωματώνει άψογα τεχνολογία και άφθονο χώρο. Ο εσωτερικός σχεδιασμός είναι καθαρός, με τάξη, χαρακτηριστικά αφής και πλευστές γραμμές. Η φύση του ηλεκτρικού συστήματος μετάδοσης κίνησης προσφέρει πρόσθετο χώρο, ενώ παρέχει περισσότερη ελευθερία για ακόμη περισσότερη άνεση στο εσωτερικό της I‑PACE.
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ
ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΦΟΡΤΙΣΗ
Το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης Touch Pro Duo της I‑PACE κάνει απλό τον έλεγχο κάθε τεχνολογίας αυτοκινήτου. Η ικανότητα 4G Wi-Fi είναι τυπική και μια σειρά από χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας, όπως Apple CarPlay® and Android Auto™ εξασφαλίζουν εύκολη επαφή με τον ψηφιακό κόσμο σας.
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/body_01.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/body_**.jpg
ΚΆΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΠΊΔΡΑΣΗ
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/body_01.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/body_**.jpg
ΚΆΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΠΊΔΡΑΣΗ
ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/power_01.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/power_**.jpg
ΚΆΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΠΊΔΡΑΣΗ
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/power_m_01.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/power_m_**.jpg
ΚΆΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΠΊΔΡΑΣΗ
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/int_360/ipace_my20
ΚΆΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΠΊΔΡΑΣΗ
ΚΆΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΠΊΔΡΑΣΗ
Επαναφορά στον πίνακα
Έξοδος
I‑PACE: ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ
Μια πλήρης φόρτιση παρέχει αυτονομία 470 km στον κύκλο WLTP*
ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ
Άμεση ροπή και πρόσφυση All Wheel Drive δίνουν στην I‑PACE την επιτάχυνση ενός σπορ αυτοκινήτου. Φτάνει τα 100km/h σε 4,8 δευτερόλεπτα.
ΜΠΑΤΑΡΙΑ
Η μπαταρία 90kWh της I‑PACE είναι κατασκευασμένη από θήκες κυψελών ιόντων λιθίου υψηλής πυκνότητας ενέργειας. Η σχεδίασή της και το προηγμένο σύστημα θερμικής διαχείρισης υποστηρίζουν μεγάλη διάρκεια ζωής και περιόδους βιώσιμης μέγιστης ισχύος.
ΙΣΧΥΣ
Η I‑PACE λειτουργεί με δύο μόνιμα σύγχρονα ηλεκτρικά μοτέρ με μαγνήτες. Με παρόμοια τεχνολογία με αυτή του αγωνιστικού αυτοκινήτου I‑TYPE Formula E, αυτά τα μοτέρ δημιουργούν ροπή 400PS και 696Nm.
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
Η I‑PACE έχει πρακτικές εξωτερικές διαστάσεις στο εξωτερικό αλλά εξαιρετικό χώρο στο εσωτερικό. Υπάρχουν πέντε πλήρη καθίσματα, πρωτοποριακός αποθηκευτικός χώρο, βασικός πίσω χώρος φόρτωσης άνω των 1,453 λίτρων και 27 λίτρων στον μπροστινό χώρο αποθήκευσης.
ΦΟΡΤΙΣΗ
Με έναν ταχυφορτιστή DC 50kW, που υπάρχει στους περισσότερους σταθμούς δημόσιας φόρτισης, η I‑PACE μπορεί να επιτύχει έως και 270 km αυτονομίας την ώρα*.

*Οι πραγματικοί χρόνοι φόρτισης μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τις περιβαλλοντικές συνθήκες και τη διαθέσιμη εγκατάσταση φόρτισης.
Η κατοχή ενός ηλεκτρικού οχήματος (EV)
ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ
ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΤΙΣΗ
Είτε είναι το πρώτο ηλεκτρικό όχημά σας είτε το επόμενο, ανακαλύψτε τον τρόπο με τον οποίο η I‑PACE προσαρμόζεται άψογα στον τρόπο ζωής σας με τον υπολογιστή αυτονομίας και το ερωτηματολόγιο φόρτισης.
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΦΟΡΤΙΣΗΣ
ΚΙΝΗΤΡΑ
Οι κάτοχοι της I‑PACE λαμβάνουν τα οικονομικά οφέλη που καρπώνονται οι κάτοχοι ηλεκτρικών οχημάτων. Τα κίνητρα που κάνουν την καθημερινή οδήγηση πιο εύκολη και αποδοτική ως προς το κόστος μπορούν να περιλαμβάνουν κρατικές χορηγήσεις, χαμηλότερους οδικούς φόρους, μειωμένα διόδια στο κέντρο της πόλης και εύκολη πρόσβαση σε λωρίδες οχημάτων υψηλής πληρότητας.
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ ΚΙΝΗΤΡΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ (EV)
ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ
Στην Jaguar, δεσμευόμαστε για τη δημιουργία ηλεκτρικών αυτοκινήτων, εντυπωσιακών στην οδήγηση και την εμφάνιση. Η Jaguar αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα της Formula E από το 2016 και, το 2018, η I‑PACE eTROPHY θα γίνει η πρώτη διεθνής αγωνιστική σειρά ηλεκτρικών αυτοκινήτων στον κόσμο. Το νέο κεφάλαιο του αγώνα για την καινοτομία έχει αρχίσει.
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
ΕΜΠΕΙΡΙΑ I‑PACE VR

Κάντε μια εικονική περιήγηση και εξερευνήστε τη νέα ηλεκτρική Jaguar I‑PACE μέσα και έξω. Η εντυπωσιακή εμπειρία 360° VR σας δίνει μια πρώτη ματιά στον επαναστατικό εξωτερικό σχεδιασμό του αυτοκινήτου και το καθαρό, απέριττο εσωτερικό του.

ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ
ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ JAGUAR GEAR

Με την εξαιρετική γκάμα επιλογών της Jaguar, καθώς και το Jaguar Gear, μπορείτε να δημιουργήσετε την καλύτερη I‑PACE στον κόσμο. Το δικό σας.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΗΝ I‑PACE

Βρείτε το δικό σας εκπληκτικό συνδυασμό επιδόσεων, τεχνολογίας και στυλ Jaguar.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΑΣ

1Οι πραγματικοί χρόνοι φόρτισης μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τις περιβαλλοντικές συνθήκες και τη διαθέσιμη εγκατάσταση φόρτισης.

† Ο κύκλος WLTP (Worldwide harmonised Light vehicle Test Procedure - Παγκόσμια Εναρμονισμένη Διαδικασία Δοκιμών Ελαφρών Οχημάτων) είναι η νέα διαδικασία που έχει εισαχθεί σταδιακά από το 2017, η οποία μετράει καύσιμα, κατανάλωση ενέργειας, αυτονομία και εκπομπές σε οχήματα επιβατών στην Ευρώπη. Έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στοιχεία πιο κοντά στην πραγματική συμπεριφορά οδήγησης. Δοκιμάζει τα οχήματα με βέλτιστο εξοπλισμό και με μια πιο απαιτητική διαδικασία δοκιμής και οδηγικό προφίλ.

Επίσημα στοιχεία δοκιμών ΕΕ από δοκιμές κατασκευαστών δυνάμει της νομοθεσίας της ΕΕ. Μόνο για σκοπούς σύγκρισης. Τα πραγματικά στοιχεία και τα δεδομένα συνολικής απόδοσης των ηλεκτρικών οχημάτων (EV) δύναται να διαφέρουν ανάλογα με τις μεταβλητές της οδήγησης και του περιβάλλοντος.

Οι συγκεκριμένες λειτουργίες που περιγράφονται ενδέχεται να είναι προαιρετικές. Επικοινωνήστε με τον τοπικό αντιπρόσωπο της Jaguar για διαθεσιμότητα. Ορισμένα χαρακτηριστικά απαιτούν κατάλληλη SIM με κατάλληλο συμβόλαιο δεδομένων που θα απαιτεί περαιτέρω συνδρομή μετά την αρχική περίοδο που συνιστά ο αντιπρόσωπός σας. Δεν μπορεί να διασφαλιστεί η συνδεσιμότητα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας σε όλες τις τοποθεσίες. Πληροφορίες και εικόνες που προβάλλονται σε αυτή τη σελίδα web αναφορικά με την τεχνολογία, όπως οθόνες ή ακολουθίες, υπόκεινται σε ενημερώσεις λογισμικού, έλεγχο έκδοσης και άλλες αλλαγές συστήματος/οπτικές αλλαγές ανάλογα με τις επιλεγμένες επιλογές. Όλα τα χαρακτηριστικά εντός του αυτοκινήτου πρέπει να χρησιμοποιούνται από τους οδηγούς μόνο όταν είναι ασφαλές. Οι οδηγοί πρέπει να εξασφαλίζουν ότι έχουν τον πλήρη έλεγχο του οχήματος ανά πάσα στιγμή.