ΝΕΑ XF CHEQUERED FLAG

Αναδεικνύει τη βραβευμένη σχεδίαση της XF.

Εξερευνήστε αυτό το μοντέλο
XF

Ευδιάκριτα Jaguar. Ο δυναμικός σχεδιασμός της XF την κάνει να ξεχωρίζει από το πλήθος.

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ 360˚ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO2 g/km
Μόλις 129 στη μηχανική λειτουργία
Μόλις 138 στην αυτόματη λειτουργία

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ Μικτή (l/100km)
Από 4.9 στη μηχανική λειτουργία
Από 5.3 στην αυτόματη λειτουργία

ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
Προσθέστε έως και τρία μοντέλα για σύγκριση
ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE
Κάντε κράτηση για ένα test drive στο δρόμο μέσω του πλησιέστερου αντιπροσώπου σας
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ
Μάθετε περισσότερα για τα οχήματα Jaguar
ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ
Αναζητήστε έναν αντιπρόσωπο της Jaguar κοντά σας

Η XF βασίζεται στην επιτυχία του πιο βραβευμένου αυτοκινήτου της Jaguar. Διαθέτοντας έναν απαράμιλλο συνδυασμό στυλ και επιδόσεων, αποπνέει ένα άκρως σαγηνευτικό μείγμα σχεδιασμού, δυναμικής και φινέτσας, με αποτέλεσμα ένα αυτοκίνητο που προσφέρει απόλαυση και οικονομία. Όλα ενισχύονται από τεχνολογίες αιχμής, που σας κρατούν ασφαλείς και δικτυωμένους και σας ψυχαγωγούν.

ΔΙΑΜΟΡΦΏΣΤΕ ΤΗ ΔΙΚΉ ΣΑΣ
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
XF
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/xf/000.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/xf/***.jpg
ΚΆΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΠΊΔΡΑΣΗ
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/xf/00_m.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/xf/**_m.jpg
ΚΆΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΠΊΔΡΑΣΗ
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/int_360/xf_my19
ΚΆΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΠΊΔΡΑΣΗ
ΚΆΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΠΊΔΡΑΣΗ
Επαναφορά στον πίνακα
Έξοδος
ΕΚΔΟΣΕΙΣ
ΝΕΑ XF CHEQUERED FLAG

Μια ξεχωριστή ερμηνεία του σαγηνευτικού συνδυασμού του σχεδιασμού, της δυναμικής και της τελειοποίησης της XF. Το Chequered Flag προσφέρει μοναδικά σήματα, ζάντες και μια επιλογή από τους καλύτερους κινητήρες μας, συνδυάζοντας την αποκλειστικότητα με το εξατομικευμένο στυλ.

Δείτε την γκαλερί
ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΕΛΑΦΡΥ, ΜΕ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΙΣΗ
Χάρη στην ελαφριά αλουμινένια κατασκευή της Jaguar, η XF είναι πιο οικονομική, με μικρότερο κόστος συντήρησης και μειωμένες εκπομπές έως και 124g/km1‡. Εν κινήσει, τα ελαφριά μπροστινά διπλά ψαλίδια.
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ
Η XF είναι ένας προορισμός κατά παραγγελία επιλογών και πολυτέλειας. Ένα μέρος όπου κορυφαία υλικά δουλεύονται με κομψότητα σε ένα σχεδιασμό που προσφέρει απόλυτη και ολοκληρωμένη άνεση. Όπου κι αν κάθεστε, η μοντέρνα σχεδίαση της XF, το άφθονο φυσικό φως και η εξαιρετική δεξιοτεχνία συνδυάζονται για να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης και φινέτσας.
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ
INCONTROL
Συνεχίστε να απολαμβάνετε σύνδεση και ψυχαγωγία με το σύστημα ψυχαγωγίας InControl της XF. Κάθε XF διαθέτει τις πανίσχυρες τεχνολογίες νέας γενιάς του Touch Pro στον βασικό εξοπλισμό. Άμεση, διαισθητική και άψογα ενσωματωμένη, η τεχνολογία της Jaguar προσφέρει λύσεις που ενισχύουν με καινοτόμο τρόπο την οδήγησή σας2.
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΕΡΩΝ ΣΤΟ EURO NCAP

Η Jaguar XF έχει επιτύχει τη μέγιστη αξιολόγηση των 5 αστέρων στις δοκιμές ασφαλείας του Euro NCAP για το 2015.3

Προσφέροντας εξαιρετική προστασία από συγκρούσεις, το αυτοκίνητο πέτυχε εξαιρετικά αποτελέσματα σε όλες τις κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων της ασφάλειας των επιβατών και των πεζών, και είναι ένα από τα μοντέλα με την υψηλότερη βαθμολογία στην κατηγορία του.

Η XE προσφέρει, επίσης, μια σειρά συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας, όπως η πέδηση έκτακτης ανάγκης, για περαιτέρω ενίσχυση της παγκοσμίου κλάσης ασφάλειας που προσφέρει.

ΜΆΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ
ΝΕΟ ΜΕ ΝΤΙΖΕΛ, ΒΕΝΖΙΝΗ Ή ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ;

Οι τρέχοντες βενζινοκινητήρες και οι νέοι πετρελαιοκινητήρες είναι οι πιο καθαρές και πιο αποδοτικοί που έχουμε παράγει ποτέ. Το νέο ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης είναι το μέλλον της οδήγησης. Ποιο είναι κατάλληλο για εσάς;

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ;
ΕΠΙΛΑΞΤΕ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΜΟΝΤΕΛΑ

Βρείτε το δικό σας ιδανικό συνδυασμό οικονομίας, επιδόσεων και πολυτέλειας με τη σειρά μοντέλων XF.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΑΣ

1Στοιχεία και αποτελεσματικότητα κινητήρα που είναι αντιπροσωπευτικά μόνο για την XF Saloon.
2Τα χαρακτηριστικά, οι επιλογές του InControl και η διαθεσιμότητά τους συνεχίζουν να εξαρτώνται από την αγορά: ελέγξτε με τον πωλητή λιανικής της Jaguar τη διαθεσιμότητα στην τοπική αγορά και τους πλήρεις όρους. Πληροφορίες και εικόνες που προβάλλονται αναφορικά με την τεχνολογία InControl, όπως οθόνες ή ακολουθίες, υπόκεινται σε ενημερώσεις λογισμικού, έλεγχο έκδοσης και άλλες αλλαγές συστήματος/οπτικές αλλαγές ανάλογα με τις επιλεγμένες επιλογές. Δεν μπορεί να διασφαλιστεί η συνδεσιμότητα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας σε όλες τις τοποθεσίες.
3Μόνο στην XF Saloon.

Δείτε τα στοιχεία WLTP.
Το WLTP είναι η νέα επίσημη δοκιμή της ΕΕ που χρησιμοποιείται για τον υπολογισμό της τυποποιημένης κατανάλωσης καυσίμου και των τιμών CO2 για τα επιβατικά αυτοκίνητα. Μετράει την κατανάλωση καυσίμου, ενέργειας, την αυτονομία και τις εκπομπές. Έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στοιχεία πιο κοντά στην πραγματική συμπεριφορά οδήγησης. Δοκιμάζει τα οχήματα με βέλτιστο εξοπλισμό και με μια πιο απαιτητική διαδικασία δοκιμής και οδηγικό προφίλ.

Τα στοιχεία που παρέχονται είναι αποτέλεσμα δοκιμών του τοπικού κατασκευαστή, σύμφωνα με τη νομοθεσία της ΕΕ. Μόνο για σκοπούς σύγκρισης. Τα πραγματικά στοιχεία μπορεί να διαφέρουν. Τα στοιχεία CO2 και εξοικονόμησης καυσίμου μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθέτηση των ζαντών και τον προαιρετικό εξοπλισμό.