ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ JAGUAR F-PACE

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ JAGUAR F-PACE

ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ

Μια επιβλητική σιλουέτα που διαμορφώνεται γύρω από την ξεχωριστή μάσκα, εμπνευσμένη από το χαρακτηριστικό μοτίβο μονογράμματος.

Προαιρετικοί προβολείς Pixel LED, με χαρακτηριστικά φώτα ημέρας DRL, σας προσφέρουν ακόμα καλύτερη ορατότητα σε όλες τις συνθήκες.

F-Pace 24MY
ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΔΡΑΣΗ

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ

Ένα γαλήνιο, λιτό εσωτερικό, πλημμυρισμένο με φυσικό φως από την προαιρετική συρόμενη πανοραμική οροφή. Επιλέξτε δερμάτινα καθίσματα Windsor Performance για την αίσθηση των απόλυτων επιδόσεων και της άνεσης.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ

Ασυμβίβαστες επιδόσεις σε όλη τη γκάμα των κινητήρων, σε συνδυασμό με την έξυπνη δυναμική και την τεχνολογία AWD της Jaguar.

Απόλυτη αποδοτικότητα από την plug-in υβριδική Jaguar F-PACE με ηλεκτρική αυτονομία έως και 65 km.

ΕΥΦΥΗ DRIVE MODES

Το Hybrid Mode βελτιστοποιεί την αποδοτικότητα. Η λειτουργία Save Mode αποθηκεύει την ενέργεια της μπαταρίας ώστε να την χρησιμοποιήσετε σε λειτουργία EV Mode - ιδανικό για αστικές ζώνες καθαρού αέρα.
ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΖΕΙ
ΕΞΥΠΝΗ ΦΟΡΤΙΣΗ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

0-100 KM/H

4,0 δευτερόλεπτα

0-60mph σε 3,8 δευτ. με την Jaguar F-PACE P550.

ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΧΥΣ

575 PS**

400kW με την Jaguar F-PACE P575.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ (ΑΠΟ)

37 g/km**

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ

1.842 λίτρα

Μέτρηση όγκου με εξομοίωση χώρου φόρτωσης γεμάτου με υγρό (Wet volume) στην Jaguar F-PACE P250.

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΡΙΣΗ

Ταχεία απόκριση στις οδικές συνθήκες σε πραγματικό χρόνο. Το προαιρετικό Adaptive Dynamics της Jaguar F-PACE ρυθμίζει αυτόματα την ανάρτηση, τις αλλαγές ταχυτήτων και το σύστημα διεύθυνσης του αυτοκινήτουμε σκοπό τη βέλτιστη οδηγική εμπειρία. Πάρτε τον πλήρη έλεγχο με το Configurable Dynamics σε συνάρτηση με το προσωπικό σας στυλ οδήγησης.

ΑΥΤΟΠΕΠΟIΘΗΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

Με σύστημα τετρακίνησης (AWD) στο βασικό εξοπλισμό, μπορείτε να οδηγείτε με αυτοπεποίθηση σε όλες τις συνθήκες. Για τις λίγο λιγότερο προβλέψιμες καταστάσεις, επιλέξτε το προαιρετικό σύστημα Adaptive Surface Response (AdSR), το οποίο αναλύει συνεχώς τον δρόμο μπροστά σας για να εξασφαλίζει τη βέλτιστη πρόσφυση.

ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΗΣ ΕΥΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Αβίαστη αίσθηση σύνδεσης με μια σειρά τεχνολογιών στη διάθεσή σας.

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Μείνετε προσηλωμένοι στο δρόμο μπροστά σας με τη βοήθεια της επαυξημένης πραγματικότητας. Η προαιρετική διαδραστική οθόνη οδηγού 12,3 ιντσών (IDD) και το Head-up Display1 μπορούν να διαμορφώθουν για να απεικονίζουν σημαντικές πληροφορίες για το ταξίδι σας.

ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΦΟΡΤΙΣΗ

Φορτίστε τη συμβατή συσκευή σας από τη βάση φόρτισης στην κεντρική κονσόλα.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΕΡΑ ΚΑΜΠΙΝΑΣ

Φιλτράρετε ρύπους, όπως η σκόνη και η γύρη, με το προαιρετικό σύστημα καθαρισμού αέρα καμπίνας.

DRIVER ASSISTANCE

Επιλέξτε από μια σειρά λειτουργιών που έχουν σχεδιαστεί για απλούστερη και ασφαλέστερη οδήγηση και τη στάθμευση. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Driver Assistance Mode απευθείας μέσω του αναβαθμισμένου τιμονιού.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ

ΜΟΝΤΕΛΑ

ΜΟΝΤΕΛΑ

Δείτε την πλήρη γκάμα μοντέλων και τις προδιαγραφές.
ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

Απαράμιλλη ευελιξία με χαρακτηριστική σχεδίαση Jaguar.

**Δείτε τις τιμές WLTP

Οι τιμές είναι αποτέλεσμα επίσημων δοκιμών του κατασκευαστή σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ε.Ε. με μία πλήρως φορτισμένη μπαταρία. Εξυπηρετούν σκοπούς σύγκρισης. Οι τιμές σε πραγματικές συνθήκες ενδέχεται να διαφέρουν. Οι τιμές εκπομπών CO2, κατανάλωσης καυσίμου, κατανάλωσης ενέργειας και αυτονομίας επηρεάζονται από παράγοντες όπως το στυλ οδήγησης, οι περιβαλλοντικές συνθήκες, το φορτίο, οι διαστάσεις ζαντών, τα αξεσουάρ, η πραγματική διαδρομή και η κατάσταση της μπαταρίας. Οι τιμές αυτονομίας βασίζονται στο όχημα παραγωγής σε μία τυποποιημένη διαδρομή.

1Προαιρετικό χαρακτηριστικό. Οι οδηγοί πρέπει να φροντίζουν να έχουν τον πλήρη έλεγχο του οχήματος ανά πάσα στιγμή.
2Η υπηρεσία Connected Navigation απαιτεί ανανέωση συνδρομής αφού παρέλθει το αρχικό διάστημα κατόπιν υπόδειξης του Εμπόρου της Jaguar.

Τα προαιρετικά χαρακτηριστικά και η διαθεσιμότητά τους μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τις προδιαγραφές του οχήματος (μοντέλο και κινητήρας) ή να απαιτούν την εγκατάσταση πρόσθετου εξοπλισμού για να λειτουργήσουν. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επικοινωνήστε με τον τοπικό σας Έξουσιοδοτημένο Έμπορο ή διαμορφώστε το όχημά σας online.

Οι λειτουργίες του αυτοκινήτου πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνον εφόσον αυτό γίνεται με απόλυτη ασφάλεια. Οι οδηγοί πρέπει να φροντίζουν να έχουν τον πλήρη έλεγχο του αυτοκινήτου τους σε όλες τις περιπτώσεις.

Τα χαρακτηριστικά Pivi και InControl, οι προαιρετικές επιλογές, οι υπηρεσίες τρίτων και η διαθεσιμότητά τους εξαρτώνται όπως πάντα από τη χώρα – συμβουλευτείτε έναν Επίσημο Συνεργάτη της Jaguar για τη διαθεσιμότητά τους στην τοπική αγορά αλλά και τους όλους τους όρους και προϋποθέσεις. Ορισμένες υπηρεσίες απαιτούν συνδρομή που θα χρειαστεί ανανέωση μετά από την αρχική περίοδο, σύμφωνα με τις υποδείξεις του εμπόρου. Η συνδεσιμότητα σε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας δεν είναι εγγυημένη σε όλες τις περιοχές. Πληροφορίες και εικόνες που εμφανίζονται σε σχέση με την τεχνολογία InControl - συμπεριλαμβανομένων των διαφόρων οθονών (στατικές ή κινούμενες), υπόκεινται σε ενημερώσεις λογισμικού, έλεγχο έκδοσης και λοιπών αλλαγών στο σύστημα απεικόνισης ανάλογα με τις σχετικές επιλογές εξοπλισμού. Τα Amazon, Alexa και όλα τα σχετικά λογότυπα είναι εμπορικά σήματα της Amazon.com, Inc. ή των θυγατρικών της. Ορισμένες λειτουργίες της Alexa εξαρτώνται από την τεχνολογία smart home. Η χρήση της Amazon Alexa απαιτεί λογαριασμό Amazon.

MeridianTM είναι κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα της Meridian Audio Ltd. Το λογότυπο TrifieldTM όπως και η σχετική συσκευή είναι κατοχυρωμένα από την Trifield Productions Ltd.