ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ, ΕΥΚΟΛΗ ΣΤΗ ΣΥΜΒΙΩΣΗ

Απολαύστε τις συναρπαστικές ηλεκτρικές επιδόσεις της Jaguar με τα οφέλη και την ξεγνοιασιά που προσφέρουν οι μηδενικές εκπομπές ρύπων.

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ

Σχεδιασμένη με γνώμονα τις ανάγκες σας, όχι την τεχνολογία. Η απόλαυση της οδήγησης μιας Jaguar συνδυάζεται άριστα με την άνεση και τα οφέλη της φόρτισης στο σπίτι.

ΕΩΣ 470KM†† ΠΛΗΡΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ

Η Jaguar I-PACE έχει αυτονομία 470km κατά το πρότυπο WLTP††. Χρησιμοποιήστε τον υπολογιστή αυτονομίας για να υπολογίσετε την αυτονομία σε πραγματικές συνθήκες και να μάθετε πώς να μεγιστοποιείτε την απόσταση που μπορείτε να καλύψετε με το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο.

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΕΩΣ 127KM ΣΕ 15 ΛΕΠΤΑ**

Μία πλήρης φόρτιση στο σπίτι, γίνεται καλύτερα τη νύχτα. Ενώ εσείς ξεκουράζεστε, η I-PACE επαναφορτίζεται, ώστε να είναι έτοιμη το επόμενο πρωί. Και εάν χρειαστεί, η ταχεία φόρτιση είναι μία λύση εκτός σπιτιού.

ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΡΑ

Απαλλαγή φόρου, επιδοτήσεις, χαμηλό κόστος καυσίμου & εργασιών σέρβις καθώς και άλλα είναι μερικά από τα κίνητρα. Ενημερωθείτε στους τοπικούς και εθνικούς κυβερνητικούς ιστότοπους για το ισχύον καθεστώς που σας αφορά.

ΕΓΓΥΗΣΗ: 8 ΧΡΟΝΙΑ Ή 160.000KM

Σχεδιασμένη για μεγάλη διάρκεια ζωής και υποστηρίζοντας περιόδους σταθερής μέγιστης ισχύος, η μπαταρία της I-PACE συνοδεύεται από εγγύηση 8 ετών που καλύπτει με το παραπάνω τη διάρκεια ζωής του αυτοκινήτου.

*Χρήση ενός ταχυφορτιστή 100kW DC. Οι χρόνοι φόρτισης εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, όπως η ηλικία, οι συνθήκες, η θερμοκρασία και το τρέχον επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας, η εγκατάσταση που χρησιμοποιείται και η διάρκεια φόρτισης.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ TEST DRIVE

Παρακαλώ χρησιμοποιείστε το παρακάτω e-mail για να επικοινωνήσετε με τη Jaguar. Το αίτημά σας θα σταλεί στο αρμόδιο μέλος της ομάδας μας που θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΣΤΟΙΧΕΊΑ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ: Παρέχοντάς μας αυτές τις πληροφορίες, συναινείτε να επικοινωνήσουμε μαζί σας με ένα από τους παρακάτω τρόπους, εκτός και αν μας υποδείξετε διαφορετικά επιλέγοντας ένα από τα παρακάτω πεδία. Η ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ, Επίσημος Εισαγωγέας της JAGUAR LAND ROVER θα χρησιμοποιήσει τα στοιχεία σας μόνο για να σας πληροφορήσει για προϊόντα και υπηρεσίες και για να βρούμε καλύτερους τρόπους να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Τα στοιχεία σας θα είναι μόνο διαθέσιμα στην ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ, Επίσημο Εισαγωγέα της JAGUAR LAND ROVER, τους επίσημους συνεργάτες της και κάθε εταιρεία που συνεργάζεται για να σας παρέχει υπηρεσίες.