ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ JAGUAR I‑PACE ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ JAGUAR I‑PACE ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ (ΕΩΣ)

470 KM**

Οδηγήστε μέχρι 470km με μία πλήρη φόρτιση*. Τιμή WLTP. Οι τιμές σε πραγματικές συνθήκες ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το οδηγικό σας στυλ.

ΧΡΟΝΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

8,5 ώρες*

Χρησιμοποιώντας ένα φορτιστή 11kW AC, μία πλήρης φόρτιση μπορεί να επιτευχθεί μέσα σε 8,5 ώρες *. Ιδανικό για ολονύκτια φόρτιση στο σπίτι.
Τιμή βασισμένη στη χρήση ενός οικιακού φορτιστή 11kW AC.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

0 CO2

Απολαύστε μηδενικές εκπομπές ρύπων.

ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ

4,8 δευτερόλεπτα

Επιτάχυνση 0-100km/h σε 4,8 δευτερόλεπτα.
I-PACE
EV400 90kWh AWD
I-PACE R-DYNAMIC SE

I-PACE R-DYNAMIC SE

EV400 90kWh AWD

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ
Μέγιστη ταχύτητα km/h 200
Επιτάχυνση (secs) 0-100 km/h 4,8
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ
ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΟΣΗ
ΒΑΡΗ
ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΗ
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΟΡΟΦΗ
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΥΨΟΣ
ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ
ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΕΔΑΦΟΥ
ΚΥΚΛΟΣ ΣΤΡΟΦΗΣ

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ

ΜΟΝΤΕΛΑ JAGUAR I-PACE

ΜΟΝΤΕΛΑ JAGUAR I-PACE

Δείτε την πλήρη γκάμα μοντέλων.
JAGUAR ELECTRIC

JAGUAR ELECTRIC

Ανακαλύψτε την ηλεκτρική οδήγηση
ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

Το βραβευμένο, αμιγώς ηλεκτρικό SUV υψηλών επιδόσεων.

Τα εικονιζόμενα οχήματα ανήκουν στη παγκόσμια γκάμα της Jaguar. Οι προδιαγραφές, οι προαιρετικές επιλογές και η διαθεσιμότητα διαφέρουν από αγορά σε αγορά και θα πρέπει να το εξακριβώσετε με τον τοπικό σας έμπορο Jaguar. Τα στοιχεία που παρέχονται είναι επίσημα στοιχεία δοκιμών της ΕΕ. Εξυπηρετούν μόνο λόγους σύγκρισης. Τα στοιχεία σε πραγματικές συνθήκες ενδέχεται να διαφέρουν.
Η εγγύηση μπαταρίας 90 kWh της I-PACE περιορίζεται σε 8 χρόνια ή 160.000 km (όποιο προηγηθεί). Η εγγύηση μπορεί να διεκδικηθεί σε περίπτωση κατασκευαστικού ελαττώματος ή εάν ένας πιστοποιημένος έμπορος της Jaguar κρίνει ότι η συνολική κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας (SOH) έχει πέσει κάτω από το 70% της αρχικής της κατάστασης (100%).
**Δείτε τις τιμές WLTP.
Οι τιμές που αναφέρονται είναι το αποτέλεσμα επίσημων δοκιμών του κατασκευαστή σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία, με μία πλήρως φορτισμένη μπαταρία. Εξυπηρετούν μόνο σκοπούς σύγκρισης. Οι τιμές σε πραγματικές συνθήκες ενδέχεται να διαφέρουν. Οι τιμές κατανάλωσης ενέργειας και αυτονομίας εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες όπως οδηγικό στυλ, περιβαλλοντικές συνθήκες, φορτίο, έκδοση ζαντών, τοποθετημένα αξεσουάρ, πραγματική διαδρομή και κατάσταση της μπαταρίας. Οι τιμές της αυτονομίας βασίζονται στο μοντέλο παραγωγής σε μία τυποποιημένη διαδρομή.

*Οι χρόνοι φόρτισης διαφέρουν, καθώς εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, όπως η ηλικία, οι συνθήκες, η θερμοκρασία και το τρέχον επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας, η εγκατάσταση που χρησιμοποιείται και η διάρκεια φόρτισης.

Τα βάρη έχουν υπολογιστεί με βάση τη στάνταρ έκδοση. Ο προαιρετικός εξοπλισμός αυξάνει το βάρος. ‡Περιλαμβάνει βάρος οδηγού 75kg και πληρότητα υγρών. ‡‡Περιλαμβάνει όλα τα υγρά.

✧Dry: Ξηρή χωρητικότητα: Μέτρηση όγκου με συμπαγή μπλοκ συμβατά με VDA (200mm x 50mm x 100mm). .

✦Wet: Υγρή χωρητικότητα: Μέτρηση όγκου με εξομοίωση χώρου φόρτωσης γεμάτου με υγρό.