JAGUAR XF

ΜΟΝΤΕΛΑ

ΣΤΥΛ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ

Το σχήμα και το μήκος του οχήματος συνεισφέρουν στα συνολικά χαρακτηριστικά του.

ΜΟΝΤΕΛΑ

Μία σειρά από μοναδικά χαρακτηριστικά προσδιορίζουν την εμφάνιση και αίσθηση του κάθε μοντέλου.

ΠΑΚΕΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Κάθε πακέτο προσφέρει πρόσθετο εξοπλισμό και αποκλειστικά χαρακτηριστικά.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Μία αποκλειστική απόδοση του οχήματος. Έκδοση περιορισμένης παραγωγής.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΑΣ

SALOON
XF
Προδιαγραφές με μια Ματιά

Προδιαγραφές με μια Ματιά

P250 RWD AUTO

Τελική ταχύτητα km/h

250

Επιτάχυνση 0‑100 km/h δευτερόλεπτα

6,9

Συνδυασμένη κατανάλωση l/100km

6,9
Κύρια Χαρακτηριστικά

Κύρια Χαρακτηριστικά

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΎ
 • Προβολείς Premium LED με σχεδιαστική υπογραφή DRL
 • Θερμαινόμενοι ηλεκτρικοί καθρέπτες θυρών
ΤΡΟΧΟΊ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΆ
 • Ζάντες αλουμινίου διάστασης 18 ιντσών
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΎ
 • Ρυθμιζόμενος ατμοσφαιρικός εσωτερικός φωτισμός
 • Διζωνικός κλιματισμός
ΚΑΘΊΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΈΣ ΕΠΕΝΔΎΣΕΙΣ
 • Ηλεκτρικά μπροστινά καθίσματα με 12 διαφορετικές ρυθμίσεις, με χειροκίνητα προσκέφαλα 2 ρυθμίσεων
 • Σαγρέ δερμάτινες επενδύσεις
ΣΎΣΤΗΜΑ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΊΑΣ
 • Pivi με 11,4” Touchscreen
 • Smartphone Πακέτο με Apple CarPlay®1 και Android AutoTM2
ΥΠΟΒΟΉΘΗΣΗ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΎ
 • Πίσω κάμερα
 • Σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης εμπρός και πίσω
 • Σύστημα σταθεροποίησης ταχύτητας (Cruise Control) και περιοριστής ταχύτητας (Speed Limiter)
 • Five Star Euro NCAP rating

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Δείτε τα δεδομένα και τους αριθμούς.
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο της Jaguar XF.
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

Εντυπωσιακή, μέσα κι έξω.
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

Οι τιμές έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με το πρότυπο NEDC2 και τη νομοθεσία της Ε.Ε., στα πλαίσια των επίσημων εργοστασιακών δοκιμών WLTP. Εξυπηρετούν μόνο σκοπούς σύγκρισης. Οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν. Οι τιμές εκπομπών CO2 και κατανάλωσης καυσίμου διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο των ζαντών και τον πρόσθετο, προαιρετικό εξοπλισμό. Οι τιμές NEDC2 υπολογίζονται μέσω πιστοποιημένης μεθόδου βάσει τιμών WLTP ισοδύναμων με τα αποτελέσματα των παλαιότερων δοκιμών NEDC. Στη συνέχεια υπολογίζονται οι ανάλογοι φόροι.
Δείτε τις τιμές WLTP .

Οι τιμές που αναφέρονται είναι το αποτέλεσμα επίσημων δοκιμών του κατασκευαστή σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία. Εξυπηρετούν μόνο σκοπούς σύγκρισης. Οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν. Οι τιμές εκπομπών CO2 και κατανάλωσης καυσίμου εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες όπως οδηγικό στυλ, περιβαλλοντικές συνθήκες, φορτίο, τοποθέτηση ζαντών και αξεσουάρ.
Περιλαμβάνει βάρος οδηγού 75kg, όλα τα υγρά και ρεζερβουάρ γεμάτο κατά 90%.
± Οι τιμές που αναφέρονται είναι προϊόν μέτρησης του κύκλου NEDC, ως αποτέλεσμα επίσημων δοκιμών του κατασκευαστή. Οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις περιβαλλοντικές συνθήκες και το στυλ οδήγησης. Εξυπηρετούν μόνο σκοπούς σύγκρισης.
Οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.


1 Το αυτοκίνητό σας είναι συμβατό με το Apple CarPlay. Οι υπηρεσίες που παρέχονται από το Apple CarPlay εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα της λειτουργίας στη χώρα σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε το https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay για περισσότερες πληροφορίες.

2 Το αυτοκίνητό σας είναι συμβατό με το Android Auto. Οι υπηρεσίες που προσφέρονται από το Android Auto εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα της λειτουργίας στη χώρα σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε το https://www.android.com/auto/ για περισσότερες πληροφορίες.

3 Ισχύει Πολιτική Ορθής Χρήσης. Περιλαμβάνει συνδρομή 1 έτους, με δυνατότητα ανανέωσης αφού παρέλθει το αρχικό διάστημα.

4 Το Blind Spot Assist μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη ατυχημάτων. Εάν το αυτοκίνητό σας ανιχνεύσει ένα άλλο όχημα στο τυφλό σημείο, τη στιγμή που ετοιμάζεστε να αλλάξετε λωρίδα, το σύστημα παρεμβαίνει διορθωτικά στο τιμόνι με άσκηση ελαφριάς ροπής, προειδοποιώντας σας και αποτρέποντας μία πιθανή σύγκρουση.


Οι λειτουργίες του αυτοκινήτου πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνον εφόσον αυτό γίνεται με απόλυτη ασφάλεια. Οι οδηγοί πρέπει να φροντίζουν να έχουν τον πλήρη έλεγχο του αυτοκινήτου τους σε όλες τις περιπτώσεις.


Σημειώστε ότι τα στάνταρ χαρακτηριστικά μπορεί να αντικαθίστανται όταν επιλέγετε εναλλακτικά επίπεδα εξοπλισμού. Τα στάνταρ χαρακτηριστικά μπορεί επίσης να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα αγοράς, την έκδοση κινητήρα και το κιβώτιο.


Τα χαρακτηριστικά Pivi και InControl, οι προαιρετικές επιλογές, οι υπηρεσίες τρίτων και η διαθεσιμότητά τους εξαρτώνται όπως πάντα από την αγορά – συμβουλευτείτε έναν Έμπορο της Jaguar για τη διαθεσιμότητά τους στην τοπική αγορά αλλά και όλους τους όρους και προϋποθέσεις. Για ορισμένες λειτουργίες θα χρειαστεί ανανέωση συνδρομής μετά την αρχική περίοδο χρήσης για την οποία θα σας ενημερώσει ο Έμπορος της Jaguar. Η συνδεσιμότητα σε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας δεν είναι εγγυημένη σε όλες τις περιοχές. Πληροφορίες και εικόνες που εμφανίζονται σε σχέση με την τεχνολογία InControl - συμπεριλαμβανομένων των διαφόρων οθονών (στατικές ή κινούμενες), υπόκειται σε ενημερώσεις λογισμικού, έλεγχο έκδοσης και λοιπών αλλαγών στο σύστημα απεικόνισης ανάλογα με τις σχετικές επιλογές εξοπλισμού.


Apple CarPlay είναι εμπορικό σήμα της Apple Inc. Μπορεί να ισχύουν Όροι Τελικού Χρήστη.

Android Auto είναι εμπορικό σήμα της Google LLC.

App Store είναι εμπορικό σήμα της Apple Inc. Google Play Store είναι εμπορικό σήμα της Google LLC.

Meridian είναι κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα της Meridian Audio Ltd. Το λογότυπο Trifield όπως και η σχετική συσκευή είναι κατοχυρωμένα από την Trifield Productions Ltd.