ΗΧΟΣ MERIDIAN™ ΓΙΑ JAGUAR

Μουσική στα επίπεδα της συναρπαστικής οδήγησης της Jaguar.
ΗΧΟΣ MERIDIAN™ ΓΙΑ JAGUAR

ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΤΗ JAGUAR ΣΑΣ

Βιώστε την εμπειρία ακρόασης της μουσικής της επιλογής σας με περισσότερη καθαρότητα και ακρίβεια από ποτέ, χάρη στην υπέροχη τεχνολογία ήχου αυτοκινήτου της Meridian. Πρωτοποριακές τεχνολογίες παρέχουν όλη την πληρότητα και την καθαρότητα της ζωντανής ερμηνείας μέσω της συσκευής αναπαραγωγής μουσικής του αυτοκινήτου σας και των στρατηγικά τοποθετημένων ηχείων. Με την επιλογή της μοναδικής τεχνολογίας TrifieldTM και την προστασία καμπίνας που εναρμονίζουν ποικιλία επιφανειών και υφών, η βρετανική εταιρεία ήχου Meridian†† σας παρασύρει στο ρυθμό της μουσικής με εξαιρετική ακρίβεια, κρυστάλλινες υψηλές συχνότητες και γεμάτο, βαθύ μπάσο.

MERIDIAN SOUND SYSTEM

MERIDIAN SOUND SYSTEM

Η οδήγηση της δικής σας Jaguar με εκλεπτυσμένο ήχο να πλημμυρίζει την καμπίνα: είναι μία από τις πιο αξεπέραστες απολαύσεις της ζωής. Με έως και 14* στρατηγικά τοποθετημένα ηχεία, 380W και ένα subwoofer διπλού καναλιού για πληρότητα, προσφέρει λεπτομέρεια και καθαρότητα ήχου σε όλους τους επιβάτες. Υπάρχουν 2 διαθέσιμες εκδόσεις ανάλογα με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας σας: Touch ή Touch Pro.

*Ο αριθμός των ηχείων και των watt εξαρτάται από την Jaguar που επιλέγετε. Απευθυνθείτε στον πωλητή σας για περισσότερες πληροφορίες.
MERIDIAN SURROUND SOUND SYSTEM

MERIDIAN SURROUND SOUND SYSTEM

Για την αισθηματική ένταση της ζωντανής ερμηνείας στην Jaguar σας, το Meridian Surround Sound System έχει 20* μπροστινά, πλαϊνά και πίσω ηχεία στα 825W και subwoofer διπλού καναλιού, όλα άψογα συνδυασμένα με την τεχνολογία Trifield. Η αποκλειστική τεχνολογία Trifield της Meridian συνδυάζει τα κεντρικά και περιμετρικά κανάλια με αριστερά και δεξιά κανάλια για να δώσει σε εσάς και τους επιβάτες σας μια συναρπαστική μουσική εμπειρία.

*Ο αριθμός των ηχείων και των watt εξαρτάται από την Jaguar που επιλέγετε. Το όχημα που παρουσιάζεται είναι η XE Pure με το Meridian Surround Sound System. Απευθυνθείτε στον πωλητή σας για περισσότερες πληροφορίες.
ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ MERIDIAN

ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ MERIDIAN

Αν κλείσετε τα μάτια σας μπορείτε να φανταστείτε ότι παρακολουθείτε ζωντανή ερμηνεία: τόσο αληθοφανής και πολυδιάστατη είναι η απόδοση ήχου με την υπογραφή Meridian. Έως και 26 ηχεία* στα 1300W σε συνδυασμό με subwoofer διπλού καναλιού: η παγκοσμίως πρώτη τεχνολογία αυτοκινήτου Trifield επεκτείνει την αίσθησή σας για το χώρο της καμπίνας.

*Ο αριθμός των ηχείων και των watt εξαρτάται από την Jaguar που επιλέγετε. Απευθυνθείτε στον πωλητή σας για περισσότερες πληροφορίες.

MERIDIAN AUDIO TECH INNOVATION

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ DIGITAL SIGNAL PROCESSING

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ DIGITAL SIGNAL PROCESSING

Η τεχνολογία επεξεργασίας ψηφιακού σήματος Digital Signal Processing (DSP) παρέχει τη βάση για κάθε ηχείο Meridian. Συλλέγει όλα τα στοιχεία του ηχοσυστήματος για να αναδημιουργήσει μια αυθεντική εμπειρία.
MERIDIAN CABIN CORRECTION

MERIDIAN CABIN CORRECTION

Με ανάλυση του σχήματος, της ακουστικής και των χαρακτηριστικών αντήχησης της καμπίνας, η τεχνολογία Meridian Cabin Correction απομακρύνει τις παρεμβολές ανεπιθύμητων ήχων. Ένας προηγμένος αλγόριθμος επιτρέπει στη μουσική να ακούγεται όπως την είχε εμπνευστεί αρχικά ο δημιουργός της.
MERIDIAN DIGITAL DITHER SHAPING

MERIDIAN DIGITAL DITHER SHAPING

Για εμπειρία ήχου στο αυτοκίνητο που πραγματικά αξίζει, εφάμιλλη της πολυτέλειας και της φινέτσας της Jaguar, η Meridian Digital Dither Shaping διασφαλίζει ότι οι μετατροπές ψηφιακού σήματος γίνονται ομαλά και απρόσκοπτα.
TRIFIELD<sup>†</sup>

TRIFIELD

Η αποκλειστική τεχνολογία της Meridian Trifield πλημμυρίζει τη Jaguar σας με αυθεντικό ήχο καθώς συνδυάζει άψογα τα κεντρικά και περιμετρικά κανάλια με τα αριστερά και δεξιά, παρέχοντας μια σταθερή, συναυλιακού επιπέδου εμπειρία.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

MERIDIAN ΚΑΙ JAGUAR

MERIDIAN ΚΑΙ JAGUAR

Η συνεργασία της Meridian με την Jaguar είναι μια γιορτή προς τιμήν της φινέτσας της βρετανικής πολυτέλειας. Για αυθεντική μουσική εμπειρία στην Jaguar σας, η Meridian έχει αναπτύξει μοναδικές τεχνολογίες που παρέχουν πιστή τρισδιάστατη μουσική ερμηνεία εν κινήσει. Κάθε στοιχείο συμβάλλει: από τεχνολογικές καινοτομίες έως την ακριβή τοποθέτηση των ηχείων στο εσωτερικό της καμπίνας.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ MERIDIAN

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ MERIDIAN

Η Meridian Audio, που ιδρύθηκε το 1977 στο Cambridgeshire της Αγγλίας, δημιουργεί ηχοσυστήματα υψηλών επιδόσεων και υψηλής πιστότητας σε συνεργασία με την Jaguar. H Meridian έχει να επιδείξει πολλές πρωτιές, όπως τα ενεργά ηχεία και ο πρώτο παγκοσμίως επεξεργαστής ψηφιακού ήχου surround. Η τεχνολογία ήχου της Meridian, που προσαρμόζεται στο μοναδικό περιβάλλον κάθε μοντέλου Jaguar, διασφαλίζει ότι οι οδηγοί της Jaguar μπορούν να απολαύσουν απρόσκοπτα αυθεντική μουσική ερμηνεία εν κινήσει.