Η F‑TYPE BRITISH DESIGN EDITION

Οι σχεδιαστές μας έκαναν το τελειότατο μοντέρνο Βρετανικό σπορ αυτοκίνητο, περισσότερο Βρετανικό από ποτέ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ

Αναγνωρισμένη διεθνώς ως έμβλημα μοντέρνου σχεδιασμού και βραβευμένη με το βραβείο World Car Design of the Year, η F‑TYPE διατίθεται πλέον σε έκδοση κύρους British Design Edition και για τον κουπέ και για τον ανοιχτό τύπο αμαξώματος. Βασισμένο στο μοντέλο S της F‑TYPE, το αυτοκίνητο διατίθεται σε κόκκινο, λευκό ή μπλε χρώμα (ή μαύρο αν επιμένετε).

ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ

Οι μικρές αλλαγές δημιουργούν μεγάλη διαφορά. Η F‑TYPE British Design Edition διαθέτει στιλπνό μαύρο εμπρός σπόιλερ, πλευρικές επεκτάσεις και πίσω βεντούρι στο χρώμα του αμαξώματος, ενώ στην κουπέ έκδοση διατίθεται σταθερό σπόιλερ. Οι ζάντες είναι επίσης μεγαλύτερες – 20 ιντσών, με μοναδικό φινίρισμα και κόκκινες δαγκάνες φρένων. Διακριτικά μονόχρωμα σήματα με διακόσμηση βασισμένη στη σημαία του Ηνωμένου Βασιλείου κοσμούν την εμπρός μάσκα και το άνοιγμα του χώρου αποσκευών πίσω.

AN UNDERSTATED INTERIOR

Στο εσωτερικό το αυτοκίνητο εμφανίζεται αναβαθμισμένο με διακριτικές παρεμβάσεις όπως η χρήση παντού υψηλού επιπέδου δέρματος Jet, η αντικατάσταση της διακόσμησης αλουμινίου από διακόσμηση ανθρακονημάτων και η ύπαρξη σημάτων British Design Edition στην κεντρική κονσόλα και τα σπορ καθίσματα. Με την πρακτικότητα κατά νου, η ανοιχτή έκδοση διαθέτει 8 λίτρα χώρου αποσκευών επιπλέον σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα.

Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΣΤΡΟΦΗΣ

«Η F‑TYPE είναι ένα σπορ αυτοκίνητο που διεγείρει τις αισθήσεις, με οπτική θεαματικότητα που είναι και ιδιαίτερη και πολύ Βρετανική. Η δημιουργία της British Design Edition μας έδωσε την ευκαιρία να αναβαθμίσουμε διακριτικά την εμφάνιση της F‑TYPE – και εσωτερικά και εξωτερικά.»

Ian Callum, Διευθυντής σχεδιασμού

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ

Ενόσω οι σχεδιαστές της Jaguar αναβάθμιζαν την αισθητική της F‑TYPE, οι μηχανικοί είχαν κι αυτοί δουλειά. Οι εφαρμογές InControl σας παρέχουν τη δυνατότητα αλληλεπίδρασης με το αυτοκίνητο από απόσταση μέσω του έξυπνου κινητού σας ή του Apple Watch. Ο τομέας του ηχοσυστήματος έχει αναβαθμιστεί με δύο ηχοσυστήματα Meridian. Και το πιο σημαντικό από όλα, η καρδιά του αυτοκινήτου είναι ένας υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας V6 3,0 λίτρων με 380 PS συνδυασμένος με μη αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων ή με κιβώτιο Quickshift οκτώ σχέσεων, με κίνηση στους πίσω ή σε όλους τους τροχούς και αναβαθμισμένο σύστημα πέδησης.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ
Εγγραφείτε για όλα τα τελευταία νέα της Jaguar
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Επικοινωνήστε μαζί μας για υποστήριξη πελάτη Jaguar ή γενικές ερωτήσεις
ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ TEST DRIVE
Κάντε κράτηση για ένα test drive μέσω του αντιπροσώπου της περιοχής σας
ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ
Αναζητήστε έναν αντιπρόσωπο στην περιοχή σας