ΤΕΧΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ
ΕΜΠΝΕΟΝΤΑΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ

Η Jaguar έθεσε στόχο να ανακαλύψει πέντε από τους καλύτερους εμπνευσμένους καλλιτέχνες και σχεδιαστές στην Μέση Ανατολή και στη Βόρεια Αφρική (γεωγραφική περιοχή MENA) μέσω ενός διαγωνισμού σχεδιασμού με επίκεντρο την XE. Οι συμμετέχοντες επιφορτιζόταν να σχεδιάσουν ένα μοναδικό έργο τέχνης εμπνευσμένο από τη νέα Jaguar XE.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

Προκαλώντας τους φοιτητές να «απελευθερώσουν τη δημιουργικότητά τους», οι πέντε νικητές επιλέχτηκαν βάσει της εξαιρετικής τους αυθεντικότητας, της τεχνικής και του δυναμικού τους ως φιλόδοξοι καλλιτέχνες και σχεδιαστές από αυτή τη γεωγραφική περιοχή. Οι τελικοί νικητές ήταν οι Ralph Hage, Mustafa Nachar και Caroline Haddad από τον Λίβανο, καθώς και οι Mahaba Abu Hatab από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Murad Marouane από το Μαρόκο.

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΒΡΑΒΕΙΟΥ

Οι νικητές απόλαυσαν ένα μοναδικό ταξίδι στο Ηνωμένο Βασίλειο για μια αξέχαστη εμπειρία Jaguar στην παγκόσμια έδρα της Jaguar Land Rover. Προσκεκλημένοι πίσω από τις κλειστές πόρτες, οι καλλιτέχνες επισκέφτηκαν το Στούντιο σχεδιασμού της Jaguar και το εργοστάσιο της Jaguar στο Solihull, μαθαίνοντας από την ομάδα σχεδιασμού και τους μηχανικούς της Jaguar.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ
Εγγραφείτε για όλα τα τελευταία νέα της Jaguar
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Επικοινωνήστε μαζί μας για υποστήριξη πελάτη Jaguar ή γενικές ερωτήσεις
ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ TEST DRIVE
Κάντε κράτηση για ένα test drive μέσω του αντιπροσώπου της περιοχής σας
ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ
Αναζητήστε έναν αντιπρόσωπο στην περιοχή σας