epace
E‑PACE

Το ολοκαίνουριο E‑PACE είναι το πρώτο compact SUV της Jaguar. Είναι ένας μοναδικός συνδυασμός εμφάνισης, ευελιξίας και δυναμικής οδήγησης.

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ 360˚ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO2 g/km
Μόλις 143‡ στη μηχανική λειτουργία
Μόλις 158‡ στην αυτόματη λειτουργία

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ Μικτή (l/100km)
Από 5.4‡ στη μηχανική λειτουργία
Από 6.0‡ στην αυτόματη λειτουργία

ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
Προσθέστε έως και τρία μοντέλα για σύγκριση
ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE
Κάντε κράτηση για ένα test drive στο δρόμο μέσω του πλησιέστερου αντιπροσώπου σας
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ
Μάθετε περισσότερα για τα οχήματα Jaguar
ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ
Αναζητήστε έναν αντιπρόσωπο της Jaguar κοντά σας

Με χώρο οδήγησης εστιασμένο στον οδηγό, στην καρδιά ενός εσωτερικού σχεδιασμένου με γνώμονα την οικογένεια, το ολοκαίνουριο E‑PACE παίρνει τη μοναδική οδηγική εμπειρία της Jaguar και προσθέτει την καθημερινή πρακτικότητα με κορυφαίους αποθηκευτικούς χώρους. Ποτέ δεν υπήρξε ένα compact SUV όπως αυτό.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/epace/01.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/epace/**.jpg
ΚΆΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΠΊΔΡΑΣΗ
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/epace/01_m.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/epace/**_m.jpg
ΚΆΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΠΊΔΡΑΣΗ
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/int_360/epace_my19
ΚΆΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΠΊΔΡΑΣΗ
ΚΆΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΠΊΔΡΑΣΗ
Επαναφορά στον πίνακα
Έξοδος

Τα οχήματα που εμφανίζονται στο βιντεοσκοπημένο περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας ενδέχεται να μην αναπαριστούν με ακρίβεια τις πρόσφατες αναβαθμίσεις και βελτιώσεις. Απευθυνθείτε στον τοπικό αντιπρόσωπο της Jaguar για τις τελευταίες προδιαγραφές.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΝΑ ΕΞΑΠΤΕΙ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ

Η συναρπαστική, ενστικτώδης οδήγηση είναι στο DNA κάθε Jaguar. Γνωρίστε το ολοκαίνουριο E‑PACE, το compact SUV με το βρυχηθμό της Jaguar.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΑΣ
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΟΥ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ
Με τις απαλές της καμπύλες στο καπό και τα μυώδη φτερά στο πίσω μέρος, η E‑PACE είναι ένα δυναμικό και ευέλικτο SUV με τις γραμμές ενός Coupe. Ξεχωρίστε στο δρόμο με τα μοναδικά φώρα LED της Jaguar. Για μεγαλύτερη ασφάλεια, μπορείτε να επιλέξετε τα φώτα Matrix LED που διαθέτουν Animated Directional Indicators.
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
ΧΩΡΟΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΕΣΤΙΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ
Το εστιασμένο στον οδηγό εσωτερικό του E‑PACE διαθέτει υψηλής ποιότητας υλικά και σύγχρονο σχεδιασμό. Ο χώρος οδήγησης αγκαλιάζει τον οδηγό, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε όλα τα χειριστήρια και τα όργανα, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε στην απόλαυση της οδήγησης.
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ
ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Ανακαλύψτε τον ενθουσιασμό της οδήγησης του E‑PACE. Προσφέροντας μια μοναδική ισορροπία μεταξύ ευελιξίας και οδηγικής άνεσης, το πλήρως ανεξάρτητο σύστημα ανάρτησης διαθέτει εξελιγμένο σχεδιασμό πίσω ανάρτησης πολλαπλών συνδέσμων. Οι προηγμένες τεχνολογίες οδήγησης, όπως Active Driveline1 και Adaptive Dynamics2, διασφαλίζουν ότι το E‑PACE προσφέρει ευέλικτη, ελεγχόμενη οδήγηση.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ
Σχεδιασμένη για να κάνει την οδήγηση ασφαλέστερη και πιο ευχάριστη, η υπερσύγχρονη τεχνολογία του E‑PACE περιλαμβάνει το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης Touch Pro με οθόνη αφής 10" τύπου tablet.
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ
ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
Το E‑PACE έχει τους μεγαλύτερους εσωτερικούς αποθηκευτικούς χώρους στην κατηγορία του. Η βαθιά κεντρική κονσόλα με αφαιρούμενες ποτηροθήκες παρέχει έναν εξαιρετικά ευέλικτο χώρο. Το μεγάλο ντουλαπάκι συνοδηγού είναι ιδανικό για όλα τα είδη πρώτης ανάγκης που θέλετε να κρατήσετε κοντά σας και οι βαθιές θήκες στις μπροστινές πόρτες έχουν σχεδιαστεί για να μεταφέρουν μια σειρά αντικειμένων.
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΕΡΩΝ ΣΤΟ EURO NCAP

Η Jaguar E‑PACE έχει επιτύχει αξιολόγηση πέντε αστέρων στο Euro NCAP, επιβεβαιώνοντας ότι το όχημα είναι από τα ασφαλέστερα στην αγορά. Προσφέροντας εξαιρετική προστασία για ενήλικες, παιδιά και πεζούς, το όχημα κατέκτησε υψηλές αξιολογήσεις σε όλες τις κατηγορίες. Η ολοκληρωμένη σουίτα τυποποιημένων συστημάτων ασφαλείας, όπως η υποβοήθηση πέδησης έκτακτης ανάγκης με ανίχνευση πεζών, και το σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας, συνδυάζονται για την παροχή ενισχυμένης προστασίας.

ΜΆΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΝΕΟ ΜΕ ΝΤΙΖΕΛ, ΒΕΝΖΙΝΗ Ή ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ;

Οι τρέχοντες βενζινοκινητήρες και οι νέοι πετρελαιοκινητήρες είναι οι πιο καθαρές και πιο αποδοτικοί που έχουμε παράγει ποτέ. Το νέο ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης είναι το μέλλον της οδήγησης. Ποιο είναι κατάλληλο για εσάς;

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ;
Η ΣΕΙΡΑ E‑PACE

Η συναρπαστική οδήγηση, η σύγχρονη σχεδιαστική και κατασκευαστική δεξιοτεχνία και η καθημερινή πρακτικότητα είναι μέρους του «τυπικού εξοπλισμού». Λοιπόν, ποιο μέλος της οικογένειας E‑PACE θα επιλέξετε;

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΑΣ

1Διατίθεται μόνο με κινητήρες D240 και P300.
2Δεν διατίθεται σε D150, χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων ή με ζάντες αλουμινίου 17".
3Το Connect Pro Pack περιέχει υπηρεσίες συνδρομής που μπορούν να επεκταθούν μετά την αρχική περίοδο που συνιστά ο πωλητής λιανικής της Jaguar. Δεν μπορεί να διασφαλιστεί η συνδεσιμότητα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας σε όλες τις τοποθεσίες. Η ηλεκτρονική λειτουργικότητα και συνδεσιμότητα Wi-Fi εξαρτάται από την εγκατάσταση μιας micro SIM με κατάλληλη σύμβαση δεδομένων.

Δείτε τα στοιχεία WLTP.
Το WLTP είναι η νέα επίσημη δοκιμή της ΕΕ που χρησιμοποιείται για τον υπολογισμό της τυποποιημένης κατανάλωσης καυσίμου και των τιμών CO2 για τα επιβατικά αυτοκίνητα. Μετράει την κατανάλωση καυσίμου, ενέργειας, την αυτονομία και τις εκπομπές. Έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στοιχεία πιο κοντά στην πραγματική συμπεριφορά οδήγησης. Δοκιμάζει τα οχήματα με βέλτιστο εξοπλισμό και με μια πιο απαιτητική διαδικασία δοκιμής και οδηγικό προφίλ.

Τα στοιχεία που παρέχονται είναι αποτέλεσμα δοκιμών του τοπικού κατασκευαστή, σύμφωνα με τη νομοθεσία της ΕΕ. Μόνο για σκοπούς σύγκρισης. Τα πραγματικά στοιχεία μπορεί να διαφέρουν. Τα στοιχεία CO2 και εξοικονόμησης καυσίμου μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθέτηση των ζαντών και τον προαιρετικό εξοπλισμό.