ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ JAGUAR E-PACE

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ JAGUAR E-PACE

ΣΤΙΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ

Ένα σμιλεμένο εξωτερικό με δυναμική σιλουέτα. Οι προβολείς LED με προηγμένη τεχνολογία υψηλής δέσμης τέμνονται στο διακριτικό μονόγραμμα με το γυαλιστερό μαύρο χρώμα.

E-Pace 24MY
ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΔΡΑΣΗ

ΚΟΜΨΕΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ

Κάθε λεπτομέρεια του εσωτερικού είναι φιλοτεχνημένη με ακρίβεια: από τις ραφές τύπου μπάλας του κρίκετ μέχρι το μοτίβο με το μονόγραμμα που είναι χαραγμένο στους περιστροφικούς διακόπτες, την ετικέτα των καθισμάτων Coventry και το προσκέφαλο με σήμα του Ιαγουάρου.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΥΕΛΙΞΙΑ

Απελευθερώστε τις ηλεκτρικές επιδόσεις που υποστηρίζονται από την τεχνογνωσία της Jaguar στα συστήματα κίνησης.

ΕΥΦΥΗ ΠΡΟΦΙΛ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Η υβριδική λειτουργία (Hybrid Mode) βελτιστοποιεί την αποδοτικότητα. Η λειτουργία Save Mode αποθηκεύει τη φόρτιση της μπαταρίας ώστε να είναι έτοιμη για χρήση στο EV Mode - ιδανική για ταξίδια σε αστικές περιβαλλοντικές ζώνες.
ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΖΕΙ
ΕΥΦΥΗΣ ΦΟΡΤΙΣΗ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

0-100 KM/H

7,3 δευτερόλεπτα

0-100 km/h σε 7,3 δευτερόλεπτα με Jaguar E-PACE P270e.

ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΧΥΣ

269 PS

198kW με Jaguar E-PACE P270e.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ (ΑΠΌ)

31 g/km ††

Μηδενικές εκπομπές ρύπων σε EV mode.

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ

601 λίτρα

Υγρή χωρητικότητα, μέτρηση του όγκου με εξομοίωση του χώρου φόρτωσης γεμάτου με υγρό

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΧΕΙΡΙΣΜΟ

Απόκριση στις οδικές απαιτήσεις σε πραγματικό χρόνο. Το προαιρετικό Adaptive Dynamics της Jaguar E-PACE ρυθμίζει αυτόματα την ανάρτηση, τις αλλαγές ταχυτήτων και το σύστημα διεύθυνσης του αυτοκινήτου για τη βέλτιστη οδηγική εμπειρία. Πάρτε τον πλήρη έλεγχο με το Configurable Dynamics προσαρμόζοντας τις παραμέτρους στο δικό σας στυλ οδήγησης.

ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

Πάρτε στα χέρια σας τον έλεγχο των επιδόσεων της Jaguar E-PACE επιλέγοντας μία από τις τέσσερις ρυθμίσεις του JaguarDrive Control. Βελτιστοποιήστε την απόδοση, την άνεση ή την αποδοτικότητα. Σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες επιλέξτε τη λειτουργία Rain, Ice and Snow για να προσαρμόσετε αυτόματα τις ρυθμίσεις κινητήρα και φρένων για μέγιστη πρόσφυση.

ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝΕΣΗ

Αβίαστη σύνδεση. Τεχνολογία με επίκεντρο εσάς.

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ

Ο απόλυτος σύντροφος στα ταξίδι. Συνδεθείτε με το Pivi Pro1 μέσω της κομψής κυρτής οθόνης αφής 11,4 ιντσών με φωνητικό έλεγχο Alexa. Διατηρήστε τα πάντα ενημερωμένα & επικαιροποιημένα με ενημερώσεις λογισμικού over-the-air.

ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΕ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ

Το προαιρετικό σύστημα Cabin Air Purification μετρά την ποιότητα του εσωτερικού αέρα, ενώ αναλύει και φιλτράρει ενεργά τον εισερχόμενο αέρα από ρύπους, όπως η σκόνη και η γύρη.

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Μείνετε συγκεντρωμένοι στο δρόμο και στην οδήγηση. Επιλέξτε τη διαδραστική οθόνη Interactive Driver Display (IDD) 12,3 ιντσών και το Head-up Display, που παρέχει βασικές πληροφορίες με μια ματιά.

DRIVER ASSISTANCE

Επιλέξτε από μια σειρά λειτουργιών που έχουν σχεδιαστεί για απλούστερη και ασφαλέστερη οδήγηση και τη στάθμευση. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Driver Assistance Mode απευθείας μέσω του αναβαθμισμένου τιμονιού.

ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ

Παρακολουθήστε τον δρόμο πίσω σας με τον εσωτερικό καθρέφτη ClearSight.5 Ακόμα και με πλήρες φορτίο αποσκευών και ψηλούς επιβάτες στο πίσω μέρος, η ζωντανή ροή βίντεο εξασφαλίζει καθαρή ορατότητα.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ

ΜΟΝΤΕΛΑ

ΜΟΝΤΕΛΑ

Δείτε την πλήρη γκάμα μοντέλων και τις προδιαγραφές.
ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

Απαράμιλλη ευελιξία με ξεχωριστή σχεδίαση Jaguar.

††Δείτε τις τιμές WLTP

Οι τιμές που αναφέρονται είναι το αποτέλεσμα επίσημων δοκιμών του κατασκευαστή σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ε.Ε., με μία πλήρως φορτισμένη μπαταρία. Εξυπηρετούν μόνο σκοπούς σύγκρισης. Οι τιμές σε πραγματικές συνθήκες ενδέχεται να διαφέρουν. Οι τιμές εκπομπών CO2, , κατανάλωσης καυσίμου, κατανάλωσης ενέργειας και αυτονομίας εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες όπως οδηγικό στυλ, περιβαλλοντικές συνθήκες, φορτίο, διάσταση ζαντών και τοποθέτηση αξεσουάρ, πραγματική διαδρομή και κατάσταση της μπαταρίας. Οι τιμές της αυτονομίας βασίζονται στο μοντέλο παραγωγής σε μία τυποποιημένη διαδρομή.


1Για την υπηρεσία Connected Navigation (Συνδεδεμένη Πλοήγηση) θα χρειαστεί ανανέωση συνδρομής μετά την αρχική περίοδο χρήσης για την οποία θα σας ενημερώσει ο Εξουσιοδοτημένος Συνεργάτης της Jaguar.

2Το αυτοκίνητό σας είναι συμβατό με το Apple CarPlay. Οι υπηρεσίες που παρέχονται από το Apple CarPlay εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα της λειτουργίας στη χώρα σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε το https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay για περισσότερες πληροφορίες.

3Το αυτοκίνητό σας είναι συμβατό με το Android Auto. Οι υπηρεσίες που προσφέρονται από το Android Auto εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα της λειτουργίας στη χώρα σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε το https://www.android.com/auto/ για περισσότερες πληροφορίες.

4Μόνο συμβατά smartphones.

5Προαιρετικό χαρακτηριστικό. Σύμφωνα με τους τοπικούς κανονισμούς. Εάν οι οδηγοί που χρησιμοποιούν πολυεστιακά γυαλιά (με δύο ή μεταβλητές εστίες όρασης) αδυνατούν να προσαρμόσουν εύκολα την εστίαση της ψηφιακής εικόνας του ClearSight, μπορούν να επιλέξουν την συμβατική εικόνα του κεντρικού καθρέπτη οποιαδήποτε στιγμή.


Τα προαιρετικά χαρακτηριστικά και η διαθεσιμότητά τους μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τις προδιαγραφές του οχήματος (μοντέλο και κινητήρας) και την αγορά, ή να απαιτούν την εγκατάσταση πρόσθετου εξοπλισμού για να λειτουργήσουν. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επικοινωνήστε με τον τοπικό Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη της Jaguar ή διαμορφώστε το όχημά σας online.


Οι λειτουργίες του αυτοκινήτου πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνον εφόσον αυτό γίνεται με απόλυτη ασφάλεια. Οι οδηγοί πρέπει να φροντίζουν να έχουν τον πλήρη έλεγχο του αυτοκινήτου τους σε όλες τις περιπτώσεις.


Τα χαρακτηριστικά Pivi και InControl, οι προαιρετικές επιλογές, οι υπηρεσίες τρίτων και η διαθεσιμότητά τους εξαρτώνται όπως πάντα από την αγορά – συμβουλευτείτε έναν Σύμβουλο Πωλήσεων της Jaguar για τη διαθεσιμότητά τους στην τοπική αγορά αλλά και όλους τους όρους και προϋποθέσεις. Για ορισμένες λειτουργίες θα χρειαστεί ανανέωση συνδρομής μετά την αρχική περίοδο χρήσης για την οποία θα σας ενημερώσει ένας Εξουσιοδοτημένος Συνεργάτης της Jaguar. Η συνδεσιμότητα σε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας δεν είναι εγγυημένη σε όλες τις περιοχές. Πληροφορίες και εικόνες που εμφανίζονται σε σχέση με την τεχνολογία InControl - συμπεριλαμβανομένων των διαφόρων οθονών (στατικές ή κινούμενες), υπόκεινται σε ενημερώσεις λογισμικού, έλεγχο έκδοσης και λοιπών αλλαγών στο σύστημα απεικόνισης ανάλογα με τις σχετικές επιλογές εξοπλισμού. Τα Amazon, Alexa και όλα τα σχετικά λογότυπα είναι εμπορικά σήματα της Amazon.com, Inc. ή των θυγατρικών της. Κάποιες λειτουργίες της Alexa εξαρτώνται από την τεχνολογία smart home. Η χρήση της εφαρμογής Amazon Alexa απαιτεί λογαριασμό Amazon.


MeridianTM είναι κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα της Meridian Audio Ltd. Το λογότυπο Trifield όπως και η σχετική συσκευή είναι κατοχυρωμένα από την Trifield Productions Ltd.


Apple CarPlay είναι εμπορικό σήμα της Apple Inc. Μπορεί να ισχύουν Όροι Τελικού Χρήστη της Apple Inc.


Android Auto είναι εμπορικό σήμα της Google LLC.