ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΛεπτοί και εντυπωσιακοί με την επιλογή του χαρακτηριστικού γραφικού διπλού ‘J’ και των ενεργών φλας (Animated  Directional  Indicators), οι προβολείς LED της Jaguar E-PACE υιοθετούν τεχνολογίαpixel και ενσωματώνουν την υπερσύγχρονη τεχνογνωσία μας στη μεγάλη σκάλα φώτων.

Με Gloss Black μονόγραμμα και πλέγμα στη γρίλια, η Jaguar E-PACE διαθέτει ένα δυναμικό, κομψό εσωτερικό. Κάθε στοιχείο της Jaguar E-PACE έχει μελετηθεί προσεκτικά.

Full LED πίσω φωτιστικά σώματα διαμορφώνουν μία πραγματικά ξεχωριστή στυλιστική υπογραφή τη νύχτα. Μυώδη ‘καπούλια’ προσδίδουν μία δυναμική εμφάνιση, ενώ η φαρδιά πίσω πόρτα έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει εύκολη πρόσβαση στον μεγάλο και ευέλικτο χώρο αποσκευών.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΗΣ Jaguar

Παρακαλώ χρησιμοποιείστε το παρακάτω e-mail για να επικοινωνήσετε με τη Jaguar. Το αίτημά σας θα σταλεί στο αρμόδιο μέλος της ομάδας μας που θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ: Παρέχοντάς μας αυτές τις πληροφορίες, συναινείτε να επικοινωνήσουμε μαζί σας με ένα από τους παρακάτω τρόπους, εκτός και αν μας υποδείξετε διαφορετικά επιλέγοντας ένα από τα παρακάτω πεδία. Η ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ, Επίσημος Εισαγωγέας της JAGUAR LAND ROVER θα χρησιμοποιήσει τα στοιχεία σας μόνο για να σας πληροφορήσει για προϊόντα και υπηρεσίες και για να βρούμε καλύτερους τρόπους να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Τα στοιχεία σας θα είναι μόνο διαθέσιμα στην ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ, Επίσημο Εισαγωγέα της JAGUAR LAND ROVER, τους επίσημους συνεργάτες της και κάθε εταιρεία που συνεργάζεται για να σας παρέχει υπηρεσίες.