ΣΥΝΤΉΡΗΣΗ & ΕΠΙΣΚΕΥΉ
<center>ΣΥΝΤΉΡΗΣΗ & ΕΠΙΣΚΕΥΉ</center>

Από τη στιγμή που θα επικοινωνήσετε με ένα εξουσιοδοτημένο κέντρο επισκευών της Jaguar, θα έχετε να κάνετε με ένα άρτια καταρτισμένο και εξειδικευμένο προσωπικό.

Τι να περιμένετε
Μόλις φέρετε τη Jaguar σας σε εμάς, θα σας δοθεί ένα όχημα αντικατάστασης για να επιστρέψετε στο σπίτι σας. Τότε εμείς θα πιάσουμε δουλειά, χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονο διαγνωστικό εξοπλισμό για τον εντοπισμό τυχόν προβλημάτων. Οι τεχνικοί μας θα ανατρέξουν στο παγκόσμιο τεχνικό εγχειρίδιο της Jaguar και, χρησιμοποιώντας ειδικά σχεδιασμένα εργαλεία για τα αυτοκίνητά μας, θα σας τοποθετήσουν μόνο γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ της Jaguar.

Παράλληλα, κάθε εξουσιοδοτημένο κέντρο επισκευών είναι συνδεδεμένο με τον ηλεκτρονικό κατάλογο ανταλλακτικών και το παγκόσμιο σύστημα αναζήτησης της Jaguar, οπότε ο τεχνικός υπεύθυνος μπορεί να προμηθευτεί άμεσα τα κατάλληλα, γνήσια ανταλλακτικά, για το αυτοκίνητό σας.

Μόλις τελειώσει η δουλειά
Πιστεύουμε στην πλήρη διαφάνεια, συνεπώς δεν θα υπάρξουν έκτακτες χρεώσεις στον λογαριασμό σας. Αν το αυτοκίνητό σας είναι ακόμα στην εγγύηση, οποιαδήποτε εργασία έλθει εις πέρας, καλύπτεται από την εγγύηση του οχήματος και, όλα τα γνήσια ανταλλακτικά από την αντίστοιχη εγγύηση ανταλλακτικών και αξεσουάρ. Τέλος, για τους πελάτες που αγόρασαν το αυτοκίνητό τους πριν από τον Ιούλιο του 2013, σφραγίζεται αναλόγως το βιβλίο συντήρησης.

ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Η βοήθεια καταφθάνει. Όποιο και αν είναι το πρόβλημα, μπορείτε να έχετε οδική υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο, κάθε ημέρα του χρόνου, σε οποιοδήποτε σημείο του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά και στο μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής Ευρώπης, εφόσον το αυτοκίνητό σας καλύπτεται από την εγγύηση.

Μάθετε περισσότερα
ONLINE ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

Κρατήστε το ιστορικό συντήρησης ενημερωμένο. Για τα νέα μοντέλα που αγοράστηκαν από τον Ιούλιο του 2013 και μετά, το ιστορικό συντήρησης της Jaguar, συμπεριλαμβανομένων όλων των τακτικών service, των ανταλλακτικών που χρησιμοποιήθηκαν και των επιθεωρήσεων του αμαξώματος, θα αποθηκεύονται με ασφάλεια, online.

Μάθετε περισσότερα
ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
Προσθέστε έως και τρία μοντέλα για σύγκριση
ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE
Κάντε κράτηση για ένα test drive στο δρόμο μέσω του πλησιέστερου αντιπροσώπου σας
ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ
Αναζητήστε έναν αντιπρόσωπο της Jaguar κοντά σας
ΑΞΕΣΟΥΑΡ
Εξατομικεύστε τη Jaguar σας με μια ευρεία γκάμα αξεσουάρ που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το μοντέλο σας