ΤΩΡΑ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΣΦΑΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΥΡΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΣΕ 24/7 ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ G4S.


Η Jaguar Land Rover γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι το αυτοκίνητό σας για εσάς, γι’ αυτό σε συνεργασία με την G4S Telematix σάς παρέχει τη δυνατότητα να έχετε όλη την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας στο χέρι σας, με το G4S WithU Car.

Ο χρόνος αντίδρασης σε ένα περιστατικό παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο στην ασφάλεια του αυτοκινήτου και των επιβατών. Κάθε έτος στην Ελλάδα συμβαίνουν πάνω από 45 χιλ. κλοπές και παραβιάσεις οχημάτων, ενώ την ίδια στιγμή καταγράφονται πάνω από 13 χιλ. σοβαρά τροχαία ατυχήματα. Και στις δύο περιπτώσεις χάνεται πολύτιμος χρόνος, καθώς δεν δηλώνονται άμεσα.

Με το G4S WithU Car έχετε τον απόλυτο έλεγχο του οχήματός σας απο το κινητό σας, κάθε στιγμή, όπου και αν βρίσκεστε, κερδίζοντας έτσι πολύτιμο χρόνο σε ό,τι και αν συμβεί.

Και όχι μόνο αυτό.

Το 24/7 Κέντρο Λήψης Σημάτων της G4S είναι συνεχώς διαθέσιμο να διαχειριστεί σε άμεση συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές κάθε επείγον περιστατικό όπως κλοπή, ατύχημα ή αίτημα άμεσης βοήθειας.

Επίβλεψη & Προστασία *

Επίβλεψη & Προστασία *

Εντοπισμός σε περίπτωση κλοπής
Ειδοποίηση ενεργοποίησης συναγερμού
Ειδοποίηση ρυμούλκησης
Ειδοποίηση δολιοφθοράς
Ειδοποίηση ανύψωσης
✔ Ωράριο κίνησης
✔ Γεωφράκτης επιτρεπόμενης κίνησης
Διασύνδεση & Άνεση

Διασύνδεση & Άνεση

✔ Ιστορικό διαδρομών
✔ Find My Car
Οδηγική Ασφάλεια

Οδηγική Ασφάλεια

Ειδοποίηση ατυχήματος
Κουμπί πανικού

Η εγκατάσταση γίνεται από εξουσιοδοτημένο συνεργείο με όλες τις προδιαγραφές και την εγγύηση καλής λειτουργίας.

Ζητήστε να ενημερωθείτε από το δίκτυο εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων Jaguar Land Rover για την εγκατάσταση G4S WithU Car και απολαύστε τα οφέλη της ασφάλειας και προστασίας που σας παρέχει. Γιατί το αυτοκίνητό σας δεν είναι μόνο 4 ρόδες.


Μάθετε περισσότερα για την υπηρεσία G4S WithU Car

* Ειδοποιήσεις και δεδομένα προσβάσιμα από:

Το 24/7 Κέντρο Λήψης Σημάτων & τον Χρήστη (μέσω mobile app και email)
✔ Μόνο από το Χρήστη (μέσω mobile app και email)