ΣΥΝΤΉΡΗΣΗ & ΕΠΙΣΚΕΥΉ

ΣΥΝΤΉΡΗΣΗ & ΕΠΙΣΚΕΥΉ

ΣΥΝΤΉΡΗΣΗ & ΕΠΙΣΚΕΥΉ

Από τη στιγμή που θα επικοινωνήσετε με ένα εξουσιοδοτημένο κέντρο επισκευών της Jaguar, θα έχετε να κάνετε με ένα άρτια καταρτισμένο και εξειδικευμένο προσωπικό.

Τι να περιμένετε
Μόλις φέρετε τη Jaguar σας σε εμάς, θα σας δοθεί ένα όχημα αντικατάστασης για να επιστρέψετε στο σπίτι σας. Τότε εμείς θα πιάσουμε δουλειά, χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονο διαγνωστικό εξοπλισμό για τον εντοπισμό τυχόν προβλημάτων. Οι τεχνικοί μας θα ανατρέξουν στο παγκόσμιο τεχνικό εγχειρίδιο της Jaguar και, χρησιμοποιώντας ειδικά σχεδιασμένα εργαλεία για τα αυτοκίνητά μας, θα σας τοποθετήσουν μόνο γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ της Jaguar.

Παράλληλα, κάθε εξουσιοδοτημένο κέντρο επισκευών είναι συνδεδεμένο με τον ηλεκτρονικό κατάλογο ανταλλακτικών και το παγκόσμιο σύστημα αναζήτησης της Jaguar, οπότε ο τεχνικός υπεύθυνος μπορεί να προμηθευτεί άμεσα τα κατάλληλα, γνήσια ανταλλακτικά, για το αυτοκίνητό σας.

Μόλις τελειώσει η δουλειά
Πιστεύουμε στην πλήρη διαφάνεια, συνεπώς δεν θα υπάρξουν έκτακτες χρεώσεις στον λογαριασμό σας. Αν το αυτοκίνητό σας είναι ακόμα στην εγγύηση, οποιαδήποτε εργασία έλθει εις πέρας, καλύπτεται από την εγγύηση του οχήματος και, όλα τα γνήσια ανταλλακτικά από την αντίστοιχη εγγύηση ανταλλακτικών και αξεσουάρ. Τέλος, για τους πελάτες που αγόρασαν το αυτοκίνητό τους πριν από τον Ιούλιο του 2013, σφραγίζεται αναλόγως το βιβλίο συντήρησης.