ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ

ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ

Σας παρουσιάζουμε τις Γνήσιες Χειμερινές Ζάντες και τα Εγκεκριμένα Ελαστικά της Jaguar.


Δοκιμάστηκαν σε ακραίες συνθήκες σε μερικά από τα πιο απαιτητικά κρύα και υγρά περιβάλλοντα στον κόσμο για να καταστούν "Εγκεκριμένα". Αν μπορούν να λειτουργήσουν σωστά σε αυτές τις συνθήκες, μπορούν να ανταπεξέλθουν και στις δικές σας χειμερινές μετακινήσεις.

ΔΟΚΙΜΗ ΣΕ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΠΙΣΤΑ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Για να εξασφαλίσουμε τη μέγιστη δυνατή πρόσφυση ακόμα και σε δυνατή βροχή.

ΔΟΚΙΜΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ

Για να αποδείξουμε ότι οι τροχοί μας μπορούν να αντέξουν θερμοκρασίες από -40°C έως 80°C και σε συνθήκες σχετικής υγρασίας 100%.

ΔΟΚΙΜΗ ΣΕ ΚΡΑΣΠΕΔΟ (KERB)

Ανεβαίνουμε σε κράσπεδο 150mm με ταχύτητα 40km/h, για να διασφαλίσουμε ότι οι τροχοί μπορούν να αντέξουν τυχαίες συγκρούσεις και να διατηρήσουν τη δομική τους ακεραιότητα.

ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ

Το έγκαιρο φρενάρισμα και η διατήρηση του ελέγχου του οχήματος καθίσταται ακόμη πιο σημαντικό στη βροχή και στο κρύο. Τα εγκεκριμένα χειμερινά ελαστικά της Jaguar εξασφαλίζουν αποδεδειγμένα σημαντικά μικρότερη απόσταση ακινητοποίησης από τα θερινά ελαστικά μας σε χειμερινές συνθήκες - μειώνοντας την απόσταση φρεναρίσματος έως και 64% όταν ένα όχημα κινείται με ταχύτητα 60 km/h σε παγωμένο δρόμο.*


Όταν οι θερμοκρασίες πέφτουν, θα μπορείτε να οδηγείτε με αυτοπεποίθηση

ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ

ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε.

Τα Εγκεκριμένα Χειμερινά Ελαστικά της Jaguar φέρουν δύο σήματα πιστοποιημένης ποιότητας που είναι τυποποιημένα και ελέγχονται και εγκρίνονται από τις αρμόδιες αρχές της ΕΕ – “M+S”και τo σύμβολο 3PMSF (“Χιονονιφάδα σε βουνό με 3 κορυφές”) – πληρώντας τα πρότυπα απόδοσης σε αντίξοες καιρικές συνθήκες.

MUD + SNOW (ΓΙΑ ΛΑΣΠΗ + ΧΙΟΝΙ)
ΧΙΟΝΟΝΙΦΑΔΑ ΣΕ ΒΟΥΝΟ ΜΕ 3 ΚΟΡΥΦΕΣ (3PMSF)

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Επιλέξτε με αυτοπεποίθηση τις κατάλληλες χειμερινές ζάντες και τα εγκεκριμένα ελαστικά για το αυτοκίνητο σας. Μιλήστε με έναν Επίσημο Συνεργάτη σήμερα.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Εξατομικεύστε την Jaguar σας με μια ευρεία γκάμα αξεσουάρ ειδικά σχεδιασμένων για το όχημά σας.
ΑΞΕΣΟΥΑΡ

*Αποτελέσματα δοκιμών με βάση τη σύγκριση θερινών και χειμερινών ελαστικών τοποθετημένα στην F-PACE οδηγώντας σε διαβαθμισμένη επιφάνεια πάγου με ταχύτητα 60km/h.