ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Η Jaguar είναι προσηλωμένη στην προσφορά στον κόσμο σπουδαίου σχεδιασμού που αντιπροσωπεύει την οπτική θεαματικότητα, σαγηνεύει και εμπλέκει τα συναισθήματα, όχι μόνο στη δημιουργία όμορφων αυτοκινήτων αλλά σε κάθε όψη της ζωής.

ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΠΟΥ ΑΝΤΕΧΕΙ

Στο πέρασμα των χρόνων, οι σχεδιαστές της Jaguar έχουν συλλάβει τόσα πολλά σαγηνευτικά, εμβληματικά αυτοκίνητα: μεταξύ τους, η D‑type, με την αεροδυναμική της καμπούρα· η E‑type που είναι πιθανότατα το πιο επιθυμητό αυτοκίνητο της Jaguar· και η βραβευμένη XE – που έχει στεφθεί ως το πιο όμορφο αυτοκίνητο στο Festival Automobile International 201x στο Παρίσι. Φαίνεται να υπάρχει αστείρευτη πηγή έμπνευσης. Έτσι, η ερώτηση είναι απλά, τι ακολουθεί; Εδώ, στον χώρο σχεδιασμού, θα το μάθετε πρώτος.

F‑TYPE ΜΕ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Ήδη διάσημη σε όλο τον κόσμο για τον σχεδιασμό της, η έλξη που ασκεί η F‑TYPE έχει γίνει ακόμα δυνατότερη με την αποκλειστική British Design Edition. Με βάση το μοντέλο S της F‑TYPE, η ποικιλία οπτικών βελτιώσεων, οι πινελιές στο εσωτερικό και η ειδική παλέτα χρωμάτων που αντλεί έμπνευση από τη σημαία του Ηνωμένου Βασιλείου, καθιστούν αυτό το ιδιαίτερα Βρετανικό σπορ αυτοκίνητο ακόμα πιο Βρετανικό.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ JAGUAR ΕΩΣ ΤΩΡΑ
Συνδυάζοντας το κλασικό στιλ με την τελευταία λέξη στην τεχνολογία μετάδοσης κίνησης και τις δυνατότητες του κινητήρα, η Jaguar F‑TYPE Project 7 αποτελεί τον τέλειο συνδυασμό ιστορικού σχεδιασμού και δυναμικής του 21ου αιώνα. Ανακαλύψτε πώς αυτή η ειδική έκδοση του συλλεκτικού σπορ αυτοκινήτου έγινε η ταχύτερη και πιο ισχυρή Jaguar που έγινε ποτέ.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΛΕΞΕΙΣ
Το London Design Festival φιλοξένησε ένα εξαιρετικό γλυπτό που δημιούργησαν οι σχεδιαστές της Jaguar. Μια Jaguar XE σε φυσικό μέγεθος σχηματισμένη από λέξεις, σε διάφορες γλώσσες, που χρησιμοποιούνται για να την περιγράψουν· την εμφάνισή της, την αίσθηση που αφήνει, την κίνηση και την άνεσή της.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ
Εγγραφείτε για όλα τα τελευταία νέα της Jaguar
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Επικοινωνήστε μαζί μας για υποστήριξη πελάτη Jaguar ή γενικές ερωτήσεις
ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ TEST DRIVE
Κάντε κράτηση για ένα test drive μέσω του αντιπροσώπου της περιοχής σας
ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ
Αναζητήστε έναν αντιπρόσωπο στην περιοχή σας